המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:[quote="LIAV10"]אם אתה טס לשם תהיה אח ותרשום לי את כל המקומות המומלצים והאם הן באמת נותנות בקובה בשביל קיט-קט.
רשמתי לעצמי לקחת סטוקים של קיט-קט
קח גם סטוקים של התרופה הזאת שמצאו לאיידס
או שקרה משהו הזוי כשהייתי בחו"ל, או שאני מנותק. מצאו תרופה לאיידס?
טוב, הגיע הזמן לפרוש או למות
תבחר
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:[quote="MaccabiTA"][quote="yanay21"]טוס לאירופה ותעשה לי סקאוטינג
אה מהבחינה הזאת הדיבור הוא מרכז ודרום אמריקה
screw you, then
סתם, תהנה, זה הזמן
די שגרתי ומשעמם, אני יודע
תזכור לי חסד נעורים אם אגיד לך שעד לפני שנתיים החלום שלי היה רואד טריפ חוצה אירופה של חודשיים-שלושה אחרי הצבא?
זה לא שגרתי ומשעמם, זה יותר מקורי מאירופה, אבל אני פשוט לא מתקרב למקומות כאלו
אני תמיד זוכר לך חסד נעורים, אנחנו כמו שני ניצולי שואה, אחרי פלייאוף 2016. ואחרי 2008-2013 באופן כללי.
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:[quote="yanay21"][quote="MaccabiTA"][quote="yanay21"]טוס לאירופה ותעשה לי סקאוטינג
אה מהבחינה הזאת הדיבור הוא מרכז ודרום אמריקה
screw you, then
סתם, תהנה, זה הזמן
די שגרתי ומשעמם, אני יודע
תזכור לי חסד נעורים אם אגיד לך שעד לפני שנתיים החלום שלי היה רואד טריפ חוצה אירופה של חודשיים-שלושה אחרי הצבא?
זה לא שגרתי ומשעמם, זה יותר מקורי מאירופה, אבל אני פשוט לא מתקרב למקומות כאלו
אני תמיד זוכר לך חסד נעורים, אנחנו כמו שני ניצולי שואה, אחרי פלייאוף 2016. ואחרי 2008-2013 באופן כללי.
LIAV10 כתב:כל הדיבור הזה על חלות, יומנגס, רימיני, טו גירלס וואן קאפ, טוסט נקניק וקיט קט עשו אותי רעב.
Holiday_Armadillo כתב:כיף כף יותר טעים מקיט קט, אני אריב איתכם על זה, מכות והכל
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כיף כף יותר טעים מקיט קט, אני אריב איתכם על זה, מכות והכל
אני הגב שלך על זה, ואני הכי חזק פה בפער
LIAV10 כתב:כל הדיבור הזה על חלות, יומנגס, רימיני, טו גירלס וואן קאפ, טוסט נקניק וקיט קט עשו אותי רעב.
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:כיף כף יותר טעים מקיט קט, אני אריב איתכם על זה, מכות והכל
אם אני מסכים איתך, עדיין לריב בשביל הקטע?
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:כיף כף יותר טעים מקיט קט, אני אריב איתכם על זה, מכות והכל
אתה תוכל להתאושש מתבוסה?
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:כיף כף יותר טעים מקיט קט, אני אריב איתכם על זה, מכות והכל
אתה תוכל להתאושש מתבוסה?
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כיף כף יותר טעים מקיט קט, אני אריב איתכם על זה, מכות והכל
כל כך ברור לי שראית את כל הסרטונים של emmy eats israel
Amirite?
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כיף כף יותר טעים מקיט קט, אני אריב איתכם על זה, מכות והכל
Amirite?
בשלב מסויים (שנה+-?) עשיתי unsubscribe
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כיף כף יותר טעים מקיט קט, אני אריב איתכם על זה, מכות והכל
Amirite?
בשלב מסויים (שנה+-?) עשיתי unsubscribe
ידעתי שאת מאלה שרואים את זה!
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־19 אורחים