המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:אני לא חושב שיש ת'רד אחד מהחמישה שאנחנו נמצאים בהם הלילה שאשכרה נשאר במסלול שלו.
מה יש לך לאכול בבית, זו השאלה
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:אני לא חושב שיש ת'רד אחד מהחמישה שאנחנו נמצאים בהם הלילה שאשכרה נשאר במסלול שלו.
הייתי דופק איזה טונה במים, אבל כבר אכלתי היום וזה לא בריא.
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:אני לא חושב שיש ת'רד אחד מהחמישה שאנחנו נמצאים בהם הלילה שאשכרה נשאר במסלול שלו.
תקשיב, אכלתי טונה במים לראשונה לא מזמן, כמה חודשים, ולא הבנתי למה אנשים לא אוכלים רק את זה. בדיוק היום אכלתי, שמתי טחינה, סחוג, היה טעים
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:אני לא חושב שיש ת'רד אחד מהחמישה שאנחנו נמצאים בהם הלילה שאשכרה נשאר במסלול שלו.
תקשיב, אכלתי טונה במים לראשונה לא מזמן, כמה חודשים, ולא הבנתי למה אנשים לא אוכלים רק את זה. בדיוק היום אכלתי, שמתי טחינה, סחוג, היה טעים
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:אני לא חושב שיש ת'רד אחד מהחמישה שאנחנו נמצאים בהם הלילה שאשכרה נשאר במסלול שלו.
תנסה לאכול 400 גרם ביום למשך שבוע ותחזור אליי עם זה
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:אני לא חושב שיש ת'רד אחד מהחמישה שאנחנו נמצאים בהם הלילה שאשכרה נשאר במסלול שלו.
לגמרי, זכור לי מהצבא שזה זוועה, וניסיתי שוב לפני כמה שבועות וזה אשכרה טוב (שלא לדבר על ה100 קלוריות +- פחות).
האמת? ראיתי שלשום הארי פוטר ואוצרות המוות חלק ראשון, מתלבט אם לשים את השני ופשוט לאכול פופקורן וזהו.
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:אני לא חושב שיש ת'רד אחד מהחמישה שאנחנו נמצאים בהם הלילה שאשכרה נשאר במסלול שלו.
לגמרי, זכור לי מהצבא שזה זוועה, וניסיתי שוב לפני כמה שבועות וזה אשכרה טוב (שלא לדבר על ה100 קלוריות +- פחות).
האמת? ראיתי שלשום הארי פוטר ואוצרות המוות חלק ראשון, מתלבט אם לשים את השני ופשוט לאכול פופקורן וזהו.
ככל שהסרטים יותר מתקדמים, ככה יותר קשה לי איתם, למרות שהם לא רעים. פשוט השוני מהספרים מעצבן אותי קצת
כי בצבא זה חייב להיות מגעיל, אבל אם קונים טונה נורמלית, זה באמת סבבה
MTA2311 כתב:תגידו, שמואל הוא שתול בסוף? לא זוכר אם עלתה מסקנה נחרצת מהת'רד ההוא
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:אני לא חושב שיש ת'רד אחד מהחמישה שאנחנו נמצאים בהם הלילה שאשכרה נשאר במסלול שלו.
ככל שהסרטים יותר מתקדמים, ככה יותר קשה לי איתם, למרות שהם לא רעים. פשוט השוני מהספרים מעצבן אותי קצת
כי בצבא זה חייב להיות מגעיל, אבל אם קונים טונה נורמלית, זה באמת סבבה
yanay21 כתב:אור, אתה מתכנן לראות יום אחד את המחזה שיצא? אני שוקל לעשות את זה בשיא הרצינות(כמובן לחרוש את לונדון והכול, אבל גם את זה)
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:אור, אתה מתכנן לראות יום אחד את המחזה שיצא? אני שוקל לעשות את זה בשיא הרצינות(כמובן לחרוש את לונדון והכול, אבל גם את זה)
לא. קראתי את העמודים הראשונים מהספר שהיא הוציאה על המחזה ועזבתי. לא רוצה להרוס לעצמי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־7 אורחים