מכביסט24 כתב:LIAV10 כתב:ינאי, אגב קיבלתי את החבילה עם הספרדים מסודרים ככה: 1, 3, 2, 4, 5, 6, 7
לשרוף?
אז אני מניח שנחשף הסוד לאיפה נעלם ספרדי.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מכביסט24 כתב:LIAV10 כתב:ינאי, אגב קיבלתי את החבילה עם הספרדים מסודרים ככה: 1, 3, 2, 4, 5, 6, 7
לשרוף?
LIAV10 כתב:מכביסט24 כתב:LIAV10 כתב:ינאי, אגב קיבלתי את החבילה עם הספרדים מסודרים ככה: 1, 3, 2, 4, 5, 6, 7
לשרוף?
שועל כתב:LIAV10 כתב:מכביסט24 כתב:LIAV10 כתב:ינאי, אגב קיבלתי את החבילה עם הספרדים מסודרים ככה: 1, 3, 2, 4, 5, 6, 7
לשרוף?
לא יכל לשאת את המרחק מרפאל השטיימר ועזב לדרום אמריקה
LIAV10 כתב:בסוף באמת צפיתי בזה, כל פעם מחדש כשזה נגמר אני מתמלא בתחושת ריקנות מחרידה.
אני חושב שהמהלך הכי נכון ושקול שאפשר לעשות במצבים כאלה זה להתאבד.
היית חייבת להרוג את וולדמורט אחרי שבעה ספרים?
http://www.urbandictionary.com/define.p ... depression
אף פעם לא הבנתי (או שאני לא זוכר) למה הוא לא המשיך לפצל את הנשמה לעוד חלקים ויותר הזוי למה הוא לא זרק איזה חפץ לים או לפחות לקוטב הצפוני.
jol9 כתב:גיליתי עכשיו שירד לנו החודש בכל הויזות, כולל החיובים מחו"ל 46 אלף ש"ח...
אני תוהה מתי ואיך לשים קץ לסבל הזה אלוהים אדירים...
שועל כתב:jol9 כתב:גיליתי עכשיו שירד לנו החודש בכל הויזות, כולל החיובים מחו"ל 46 אלף ש"ח...
jol9 כתב:גיליתי עכשיו שירד לנו החודש בכל הויזות, כולל החיובים מחו"ל 46 אלף ש"ח...
rc4991 כתב:jol9 כתב:גיליתי עכשיו שירד לנו החודש בכל הויזות, כולל החיובים מחו"ל 46 אלף ש"ח...
WTF?
אני וכרמל חיים מזה שנה
שועל כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:גיליתי עכשיו שירד לנו החודש בכל הויזות, כולל החיובים מחו"ל 46 אלף ש"ח...
WTF?
אני וכרמל חיים מזה שנה
אתה בחור מאוד נחמד אבל כרמל לא בקטע
Holiday_Armadillo כתב:חשבתי לעצמי היום ''אולי היא לא סתם כזאת מטומטמת? אולי היה לה איזשהו אירוע מוחי ואני בן אדם נוראי?''
אז יש פה שתי אופציות:
1)היא באמת עברה איזשהו אירוע מוחי והיא לא סתם האמא של הפוסטמות
2)היא כל כך מטומטמת שהיא גורמת לאנשים לתהות אם הרמה הכל כך גבוהה של הטימטום זה בכלל תוצאה של אירוע מוחי
Asf כתב:Holiday_Armadillo כתב:חשבתי לעצמי היום ''אולי היא לא סתם כזאת מטומטמת? אולי היה לה איזשהו אירוע מוחי ואני בן אדם נוראי?''
אז יש פה שתי אופציות:
1)היא באמת עברה איזשהו אירוע מוחי והיא לא סתם האמא של הפוסטמות
2)היא כל כך מטומטמת שהיא גורמת לאנשים לתהות אם הרמה הכל כך גבוהה של הטימטום זה בכלל תוצאה של אירוע מוחי
בסדר, אז כרמל ורון.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:גיליתי עכשיו שירד לנו החודש בכל הויזות, כולל החיובים מחו"ל 46 אלף ש"ח...
הפכת לקלישאה של גבר נשוי ואבא.
רוצה להתלונן קצת על חמותך גם?
משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk ו־16 אורחים