המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:ירושלים קבוצה מצוינת העונה, באמת.
(מעניין מה שמואל כותב על המשחק הזה בצ'ה)
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:בר טימור יותר טוב ממקל.
No shit
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:יהיה עצוב אם נפסיד להם אליפות השנה
מה ההבדל בין השנה לכל שנה אחרת? מתי בפעם האחרונה לקחנו אליפות?
בגדול אתה צודק, אבל ההפרשים בין הסגלים השנה נראים לי גדולים יותר.
MTA2311 כתב:שועל כתב:ירושלים קבוצה מצוינת העונה, באמת.
(מעניין מה שמואל כותב על המשחק הזה בצ'ה)
אתה מסתמן כשתול יותר גדול ממנו אפילו. באמת לא יודע מה מרשים אותך שם.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:יהיה עצוב אם נפסיד להם אליפות השנה
מה ההבדל בין השנה לכל שנה אחרת? מתי בפעם האחרונה לקחנו אליפות?
בגדול אתה צודק, אבל ההפרשים בין הסגלים השנה נראים לי גדולים יותר.
זה תמיד נראה ככה בתחילת השנה. לקראת מאי זה תמיד איכשהו מתהפך.
MTA2311 כתב:יהיה עצוב אם נפסיד להם אליפות השנה
שועל כתב:למכבי יש תמיד סגל יותר יקר ונוצץ, אבל לא בהכרח יותר טוב. העונה, אם כולם יהיו בריאים, אנחנו עדיפים עליהם כנראה, אבל לדעתי לא בפער גדול.
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:יהיה עצוב אם נפסיד להם אליפות השנה
מעולם לא הפסדנו להם אליפות. כי אנחנו פשוט לא טורחים להגיע לגמר. מי יודע, אולי נשחזר את ההישג המדהים הזה
roy1000 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:יהיה עצוב אם נפסיד להם אליפות השנה
מעולם לא הפסדנו להם אליפות. כי אנחנו פשוט לא טורחים להגיע לגמר. מי יודע, אולי נשחזר את ההישג המדהים הזה
בהתחשב בזה שלא ניצחנו אותם איזה עשור כבר, אני לא ממש מעודד מזה שלא "הפסדנו" להם אליפות.
yanay21 כתב:ירושלים בינוניים. במלוא מובן המילה, בכל אספקט של המשחק. הרי גם עונה שעברה הם טחנו לנו את החיים, ונטחנו באותה צורה באירופה. ברגע שמגיעה קבוצה אירופית, גם אם בינונית, אבל היא מאומנת היטב, והכינו אותה כמו שצריך, היא יכולה לפרק את ירושלים. אני לא זוכר אם זה היה בשנה שעברה או לפני שנתיים, אבל הייתה עונה שירושלים הייתה מקום ראשון בליגה לשלוש(גם אחוזים, גם מספר שלשות אבסולוטי), ואחרונה(גם, בשניהם) ביורוקאפ. וזה אומר הכול. זה לא ירושלים, זו הרמה. והרמה היחידה שאמורה להיות קיימת בליגה מלבד ירושלים, היא מכבי.
שועל כתב:yanay21 כתב:ירושלים בינוניים. במלוא מובן המילה, בכל אספקט של המשחק. הרי גם עונה שעברה הם טחנו לנו את החיים, ונטחנו באותה צורה באירופה. ברגע שמגיעה קבוצה אירופית, גם אם בינונית, אבל היא מאומנת היטב, והכינו אותה כמו שצריך, היא יכולה לפרק את ירושלים. אני לא זוכר אם זה היה בשנה שעברה או לפני שנתיים, אבל הייתה עונה שירושלים הייתה מקום ראשון בליגה לשלוש(גם אחוזים, גם מספר שלשות אבסולוטי), ואחרונה(גם, בשניהם) ביורוקאפ. וזה אומר הכול. זה לא ירושלים, זו הרמה. והרמה היחידה שאמורה להיות קיימת בליגה מלבד ירושלים, היא מכבי.
אתה יכול לומר שהם בינוניים התקפית עם שחקנים כמו דייסון ג'רלס וסטודמאייר?
אני חושב שהסגל שלהם מצוין העונה והם יגיעו רחוק ביורוקאפ.
שועל כתב:אתה יכול לומר שהם בינוניים התקפית עם שחקנים כמו דייסון ג'רלס וסטודמאייר?
שועל כתב:yanay21 כתב:ירושלים בינוניים. במלוא מובן המילה, בכל אספקט של המשחק. הרי גם עונה שעברה הם טחנו לנו את החיים, ונטחנו באותה צורה באירופה. ברגע שמגיעה קבוצה אירופית, גם אם בינונית, אבל היא מאומנת היטב, והכינו אותה כמו שצריך, היא יכולה לפרק את ירושלים. אני לא זוכר אם זה היה בשנה שעברה או לפני שנתיים, אבל הייתה עונה שירושלים הייתה מקום ראשון בליגה לשלוש(גם אחוזים, גם מספר שלשות אבסולוטי), ואחרונה(גם, בשניהם) ביורוקאפ. וזה אומר הכול. זה לא ירושלים, זו הרמה. והרמה היחידה שאמורה להיות קיימת בליגה מלבד ירושלים, היא מכבי.
אתה יכול לומר שהם בינוניים התקפית עם שחקנים כמו דייסון ג'רלס וסטודמאייר?
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx ו־12 אורחים