yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:כרמל, מחר העבודה החדשה?
לא, ''גשר'' עד אחרי הטיסה
מתי את טסה, באמת? אני כבר לא זוכר מי טס לאן ומתי בפורום הזה, מרוב שכולכם כל הזמן בחו"ל
אמצע נובמבר
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:כרמל, מחר העבודה החדשה?
מתי את טסה, באמת? אני כבר לא זוכר מי טס לאן ומתי בפורום הזה, מרוב שכולכם כל הזמן בחו"ל
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:כרמל, מחר העבודה החדשה?
אמצע נובמבר
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:כרמל, מחר העבודה החדשה?
אמצע נובמבר
וואי, אז חודש חופש? בגלל זה את ערה בשעות ההזויות
שועל כתב:מקנה בך
שנים לא טעמתי טעמו של חופש
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:כרמל, מחר העבודה החדשה?
אמצע נובמבר
שועל כתב:מקנה בך
שנים לא טעמתי טעמו של חופש
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:כרמל, מחר העבודה החדשה?
אמצע נובמבר
שיתגייסו כבר הנכדים הזונות שלי.
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:כרמל, מחר העבודה החדשה?
אמצע נובמבר
שיתגייסו כבר הנכדים הזונות שלי.
yanay21 כתב:כרמל, הנכדים במובן הצבאי. לא שיש לו ילדים לא חוקיים שהביאו נכדים ועכשיו הם מתגייסים בעצמם
ליאב, מתי השחרור באמת?
Holiday_Armadillo כתב:
עכשיו תורי לא להבין
yanay21 כתב:כרמל, הנכדים במובן הצבאי. לא שיש לו ילדים לא חוקיים שהביאו נכדים ועכשיו הם מתגייסים בעצמם
ליאב, מתי השחרור באמת?
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:כרמל, הנכדים במובן הצבאי. לא שיש לו ילדים לא חוקיים שהביאו נכדים ועכשיו הם מתגייסים בעצמם
ליאב, מתי השחרור באמת?
אה
ההבנה הצבאית שלי מתחילה ונגמרת בסדרות של יס, וב-3 ימי קד''צ שעשיתי אי שם באוגוסט 2008
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:כרמל, הנכדים במובן הצבאי. לא שיש לו ילדים לא חוקיים שהביאו נכדים ועכשיו הם מתגייסים בעצמם
ליאב, מתי השחרור באמת?
נובמבר 18, אולי אשיג קצר״ש אולי בכלל יזרקו אותי אחרי הניתוח, תלוי בהחלמה ובפזם
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:כרמל, הנכדים במובן הצבאי. לא שיש לו ילדים לא חוקיים שהביאו נכדים ועכשיו הם מתגייסים בעצמם
ליאב, מתי השחרור באמת?
ליאב, מתי השחרור באמת?
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:כרמל, הנכדים במובן הצבאי. לא שיש לו ילדים לא חוקיים שהביאו נכדים ועכשיו הם מתגייסים בעצמם
ליאב, מתי השחרור באמת?
אם אומרים לך עכשיו שמקצרים לך את השירות במידה ותעשה סירוס כימי, יש על מה לדבר?
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:כרמל, הנכדים במובן הצבאי. לא שיש לו ילדים לא חוקיים שהביאו נכדים ועכשיו הם מתגייסים בעצמם
ליאב, מתי השחרור באמת?
![]()
למרות שאני די בטוח שהכוונה ל-17?
משתמשים הגולשים בפורום זה: yon1 ו־13 אורחים