המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:כרמל, הנכדים במובן הצבאי. לא שיש לו ילדים לא חוקיים שהביאו נכדים ועכשיו הם מתגייסים בעצמם
ליאב, מתי השחרור באמת?
אה
ההבנה הצבאית שלי מתחילה ונגמרת בסדרות של יס, וב-3 ימי קד''צ שעשיתי אי שם באוגוסט 2008
אה, לא ידעתי שלא היית. כי זה סלנג ידוע פשוט, אז לא הבנתי
yanay21 כתב:נו, אז אתה לא רחוק משם. תוסיף את הניתוח וזה מתקרב בקצב מסחרר
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:כרמל, הנכדים במובן הצבאי. לא שיש לו ילדים לא חוקיים שהביאו נכדים ועכשיו הם מתגייסים בעצמם
ליאב, מתי השחרור באמת?
אה
ההבנה הצבאית שלי מתחילה ונגמרת בסדרות של יס, וב-3 ימי קד''צ שעשיתי אי שם באוגוסט 2008
אלרגיה לדבורים
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:כרמל, הנכדים במובן הצבאי. לא שיש לו ילדים לא חוקיים שהביאו נכדים ועכשיו הם מתגייסים בעצמם
ליאב, מתי השחרור באמת?
אה
אלרגיה לדבורים
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:נו, אז אתה לא רחוק משם. תוסיף את הניתוח וזה מתקרב בקצב מסחרר
רחוק אחושקשוקי
MTA2311 כתב:תפסת את צהל בפוסי כמו שהוגה דעות מפורסם אמר פעם
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:תפסת את צהל בפוסי כמו שהוגה דעות מפורסם אמר פעם
ועוד בטעות, זה מה שמדהים פה
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:תפסת את צהל בפוסי כמו שהוגה דעות מפורסם אמר פעם
דווקא אם היה לצה"ל פוסי, היא הייתה מתעקשת להתגייס
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:תפסת את צהל בפוסי כמו שהוגה דעות מפורסם אמר פעם
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:תפסת את צהל בפוסי כמו שהוגה דעות מפורסם אמר פעם
לא יודע באיזה בסיס שירתת אבל יש מספיק פוסי בצהל.
(והנה הצלחתי להפוך ציטוט של טראמפ לאפילו מגעיל יותר)
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:תפסת את צהל בפוסי כמו שהוגה דעות מפורסם אמר פעם
מודה שיש לי משהו למדים, אבל לא צריכה להיות בבסיס בשביל זה
בכלל, תמיד הייתי נגד כל דבר משותף
מקלחות משותפות? חדרי שינה משותפים? הייתי על גבול הלסדר להורים שלי פיצויים לכל החיים
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:תפסת את צהל בפוסי כמו שהוגה דעות מפורסם אמר פעם
ברור שיש, אפילו את הודאל גייסו
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:תפסת את צהל בפוסי כמו שהוגה דעות מפורסם אמר פעם
מודה שיש לי משהו למדים, אבל לא צריכה להיות בבסיס בשביל זה
בכלל, תמיד הייתי נגד כל דבר משותף
מקלחות משותפות? חדרי שינה משותפים? הייתי על גבול הלסדר להורים שלי פיצויים לכל החיים
1. כומתה אדומה
2. מדי חיל האוויר
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:תפסת את צהל בפוסי כמו שהוגה דעות מפורסם אמר פעם
LIAV10 כתב:״גם הבהיר וגם הירוק״