המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ankram כתב:בואו נראה את טימור ביורוקאפ. בליגה שלנו גם ליאור והלפרין הם נרקיסים בביצה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
roy1000 כתב:yanay21 כתב:אני גם חושב, אבל זה מאוד תיאורטי. לגאודלוק יקח זמן להשתלב, ויכול להיות שעד סוף תקופת ההשתלבות שלו יפצע עוד מישהו. וגם אחרי שהוא כבר ישתלב, אנחנו עדיין לא נגיע לרמת חיבור כמו שירושלים תגיע. כלומר, עד שנדביק את הקצב יקח זמן. וזה רק בהנחה שנהיה בריאים. וזו הנחה די מפוקפקת.
מישהו פה יודע בכלל איזה גאודלוק נקבל? זה שחקן שלא שיחק בצורה סדירה בערך שנה. מישהו אמר שזה יהיה השחקן בשיאו?
כבר ראינו את הסיפורים האלה בעבר. עד שהקבוצה לא עולה על המגרש ורואים איך השחקנים נראים בפועל, אין מה לדבר. כבר יש אכזבה מווימס שמסתבר שהוא ממש לא השחקן שרוב האנשים פה חשבו. לפני שאנחנו מכתירים את גאודלוק למלך החדש, בואו נחכה ונראה אותו על המגרש. יש לי תחושה שגם הוא לא יעמוד בציפיות של האנשים פה.
roy1000 כתב:rc4991 כתב:קבוצה די בינונית, אנחנו הרבה יותר טובים
ואתה אומר את זה על בסיס מה? ה- 20 הפרש שחטפנו מהם? עם החלק הראשון אני מסכים - הם קבוצה בינונית ורואים את זה בכל משחק שלהם (למרות שהם קרוב לוודאי עוד יעשו שינויים בסגל). לגבי החלק השני? איך הגעת למסקנה הזו? לפי ה"נייר"? לא למדת כלום משנה שעברה?
לפי ה"נייר" פארמר היה אמור להיות אחד מ- 2-3 הרכזים הטובים באירופה. איך זה נגמר? לפי ה"נייר" ווימס אמור להיות סופרסטאר ואחד השחקנים הטובים בעמדה שלו באירופה. אני כבר יכול להגיד לך שזה ככל הנראה לא נכון. סוני ווימס ממה שהוא הראה עד עכשיו הוא שחקן טוב, אבל ממש לא סופרסטאר ושחקן הגנה חלש.
אני חושב שאחרי שאנחנו חוטפים פה כאפות שנה אחרי שנה, מפסידים לירושלים כבר איזה 5 משחקים ברציפות ב- 20-30 הפרש (כולל העונה) וזוכים באליפות איזה פעם בעשור, כדאי להיות הרבה יותר זהירים וצנועים לגבי ממי מכבי יותר טובה. מכבי תמיד הכי טובה באוקטובר לפני שמתחילים לשחק. משום מה, זה משתנה מהר מאוד.
roy1000 כתב:yanay21 כתב:אני גם חושב, אבל זה מאוד תיאורטי. לגאודלוק יקח זמן להשתלב, ויכול להיות שעד סוף תקופת ההשתלבות שלו יפצע עוד מישהו. וגם אחרי שהוא כבר ישתלב, אנחנו עדיין לא נגיע לרמת חיבור כמו שירושלים תגיע. כלומר, עד שנדביק את הקצב יקח זמן. וזה רק בהנחה שנהיה בריאים. וזו הנחה די מפוקפקת.
מישהו פה יודע בכלל איזה גאודלוק נקבל? זה שחקן שלא שיחק בצורה סדירה בערך שנה. מישהו אמר שזה יהיה השחקן בשיאו?
כבר ראינו את הסיפורים האלה בעבר. עד שהקבוצה לא עולה על המגרש ורואים איך השחקנים נראים בפועל, אין מה לדבר. כבר יש אכזבה מווימס שמסתבר שהוא ממש לא השחקן שרוב האנשים פה חשבו. לפני שאנחנו מכתירים את גאודלוק למלך החדש, בואו נחכה ונראה אותו על המגרש. יש לי תחושה שגם הוא לא יעמוד בציפיות של האנשים פה.
שועל כתב:roy1000 כתב:yanay21 כתב:אני גם חושב, אבל זה מאוד תיאורטי. לגאודלוק יקח זמן להשתלב, ויכול להיות שעד סוף תקופת ההשתלבות שלו יפצע עוד מישהו. וגם אחרי שהוא כבר ישתלב, אנחנו עדיין לא נגיע לרמת חיבור כמו שירושלים תגיע. כלומר, עד שנדביק את הקצב יקח זמן. וזה רק בהנחה שנהיה בריאים. וזו הנחה די מפוקפקת.
אני בעיקר מאוכזב מההגנה שלו. התקפית זה נראה שהוא יהיה בסדר.
roy1000 כתב:שועל כתב:roy1000 כתב:yanay21 כתב:אני גם חושב, אבל זה מאוד תיאורטי. לגאודלוק יקח זמן להשתלב, ויכול להיות שעד סוף תקופת ההשתלבות שלו יפצע עוד מישהו. וגם אחרי שהוא כבר ישתלב, אנחנו עדיין לא נגיע לרמת חיבור כמו שירושלים תגיע. כלומר, עד שנדביק את הקצב יקח זמן. וזה רק בהנחה שנהיה בריאים. וזו הנחה די מפוקפקת.
אני בעיקר מאוכזב מההגנה שלו. התקפית זה נראה שהוא יהיה בסדר.
ההגנה היא אכזבה גדולה, אבל גם התקפית הוא לא בדיוק בלתי עציר כמו שרוב האנשים פה חשבו. הוא לא טוב במיוחד במשחק של בידודים והוא מסיים טוב, אבל לא יותר מזה. כרגע, לא נראה שמדובר בסופרסטאר, וללא מדובר באחד השחקנים הטובים לעמדה שלו באירופה כמו שחשבנו. צריך לשים את הדברים על השולחן. על הנייר, ווימס היה אמור להיות טוב יותר.
rc4991 כתב:אולי די עם השטות הזאת?
הוא שיחק בליגה הסינית ולאחר מכן ברוקטס
ב-NBA הוא כבר לא שיחק הרבה אבל הוא כן שיחק כמעט עונה שלמה
איתי-שגב כתב:על חשבון מקל אני לוקח את בר טימור על בטוח, לגבי אוחיון ? כנראה שגם כן.
הוא יותר צעיר משניהם, יותר מתאים לכדורסל המודרני (קליעה הרבה הרבה יותר טובה), למרות שביורוקאפ הוא על 27% מ3 כשבליגה הוא על 44.
אם ישחק העונה טוב ביורוקאפ, לדעתי תהיה עליו מלחמה גדולה בקיץ.
roy1000 כתב:rc4991 כתב:קבוצה די בינונית, אנחנו הרבה יותר טובים
ואתה אומר את זה על בסיס מה? ה- 20 הפרש שחטפנו מהם? עם החלק הראשון אני מסכים - הם קבוצה בינונית ורואים את זה בכל משחק שלהם (למרות שהם קרוב לוודאי עוד יעשו שינויים בסגל). לגבי החלק השני? איך הגעת למסקנה הזו? לפי ה"נייר"? לא למדת כלום משנה שעברה?
לפי ה"נייר" פארמר היה אמור להיות אחד מ- 2-3 הרכזים הטובים באירופה. איך זה נגמר? לפי ה"נייר" ווימס אמור להיות סופרסטאר ואחד השחקנים הטובים בעמדה שלו באירופה. אני כבר יכול להגיד לך שזה ככל הנראה לא נכון. סוני ווימס ממה שהוא הראה עד עכשיו הוא שחקן טוב, אבל ממש לא סופרסטאר ושחקן הגנה חלש.
אני חושב שאחרי שאנחנו חוטפים פה כאפות שנה אחרי שנה, מפסידים לירושלים כבר איזה 5 משחקים ברציפות ב- 20-30 הפרש (כולל העונה) וזוכים באליפות איזה פעם בעשור, כדאי להיות הרבה יותר זהירים וצנועים לגבי ממי מכבי יותר טובה. מכבי תמיד הכי טובה באוקטובר לפני שמתחילים לשחק. משום מה, זה משתנה מהר מאוד.
roy1000 כתב:rc4991 כתב:אולי די עם השטות הזאת?
הוא שיחק בליגה הסינית ולאחר מכן ברוקטס
ב-NBA הוא כבר לא שיחק הרבה אבל הוא כן שיחק כמעט עונה שלמה
הוא שיחק בליגה הסינית עד מתי? ינואר? ב- NBA הוא לא היה ברוטציה.
איך שלא תהפוך את זה, הבנאדם לא שיחק כדורסל סדיר לפחות 8-9 חודשים.
rc4991 כתב:כן, אנחנו מדברים על הנייר
אין שום הצדקה למה שקרה בטורניר מולם ואנחנו עדיין יותר איכותיים
ווימס רק התחיל להיכנס לקצב וכבר רואים את האיכויות שלו
אפשר להיות סופרסטאר גם בלי לקלוע 18 נקודות במשחק, הוא מגוון מאוד ויש לו השפעה עצומה על הקבוצה
מבחינתי הוא הכוכב והשחקן המשמעותי שלנו בזמן שגודלוק יהיה הסקורר הראשי והגו טו גאי
rc4991 כתב:לא זוכר עד מתי אבל שיחק ואחרי זה עבר לרוקטס
אתה סתם מנפח את זה יותר מדי
שועל כתב:אתה מכיר שחקנים בעמדה שלו באירופה שהם יותר מגוונים? אולי אנדרסון. לדאוטמה יש את המגבלות שלו.
רואים אצלו גרף שיפור ממשחק למשחק, אבל מבחינת הארסנל זה מה שהוא הראה פחות או יותר בצסקא והוא נבחר באותה השנה לחמישיית העונה.
roy1000 כתב:שועל כתב:אתה מכיר שחקנים בעמדה שלו באירופה שהם יותר מגוונים? אולי אנדרסון. לדאוטמה יש את המגבלות שלו.
רואים אצלו גרף שיפור ממשחק למשחק, אבל מבחינת הארסנל זה מה שהוא הראה פחות או יותר בצסקא והוא נבחר באותה השנה לחמישיית העונה.
שוב, זה מכבסת מילים. כרגע הוא לא נראה כמו השחקן שהיה בצסק"א. אני מאוד מקווה שהוא עוד יחזור להיות השחקן ההוא, אבל כמו שלמדנו מספיק פעמים, ה"נייר" לא מנצח משחקים.
שועל כתב:מבחינת כושר גופני זה בולט שהוא נראה מצוין, ראינו ממנו מהלכים טובים, אני לא חושב שיש משהו שמונע ממנו להיות השחקן שהוא היה בצסק"א. לקח לו זמן להיכנס לכושר משחק, במשחקים האחרונים הוא נראה הרבה יותר טוב.
roy1000 כתב:שועל כתב:מבחינת כושר גופני זה בולט שהוא נראה מצוין, ראינו ממנו מהלכים טובים, אני לא חושב שיש משהו שמונע ממנו להיות השחקן שהוא היה בצסק"א. לקח לו זמן להיכנס לכושר משחק, במשחקים האחרונים הוא נראה הרבה יותר טוב.
הוא בן 30 והוא לא ברמת אתלטיות שהיה בה לפני 3 שנים. ראיתי קליפים שלו מצסק"א וז'לגיריס והוא בברור איבד צעד. היכולת שלו ליצור, לעבור שחקנים בכדרור ולסיים ירדה. עדיין לא ברור עד כמה, והדבר שהכי בולט זו הירידה התלולה ביכולת ההגנתית. שחקנים פשוט עוברים אותו בלי בעיה.
אני לא אומר שהוא הפך להיות איזה עגלה, אבל ממה שראיתי עד עכשיו, אני מתקשה להאמין שנראה את השחקן שנבחר לחמישיית היורוליג. לא סתם הוא הגיע במחיר שהגיע.
roy1000 כתב:rc4991 כתב:כן, אנחנו מדברים על הנייר
אין שום הצדקה למה שקרה בטורניר מולם ואנחנו עדיין יותר איכותיים
ווימס רק התחיל להיכנס לקצב וכבר רואים את האיכויות שלו
אפשר להיות סופרסטאר גם בלי לקלוע 18 נקודות במשחק, הוא מגוון מאוד ויש לו השפעה עצומה על הקבוצה
מבחינתי הוא הכוכב והשחקן המשמעותי שלנו בזמן שגודלוק יהיה הסקורר הראשי והגו טו גאי
אני מאוד אשמח אם ווימס ייתן לנו מה שנתן בצסק"א שזה 13 נקודות למשחק באחוזים טובים מהשדה ו- 3.5 אסיסטים (והכל ב- 26 דקות). אני בספק גדול אם זה יקרה במכבי לפי איך שהוא נראה עד עכשיו.
יש לווימס איכויות, אבל הוא לא הראה שום דבר ברמת טופ יורוליג עד עכשיו במכבי. מי שאומר שווימס עד עכשיו הראה את מה שציפו ממנו פשוט משקר לעצמו.
roy1000 כתב:rc4991 כתב:לא זוכר עד מתי אבל שיחק ואחרי זה עבר לרוקטס
אתה סתם מנפח את זה יותר מדי
אני לא מנפח כלום. אני אומר את הדברים כמו שהם. אני פשוט למוד נסיון משחקנים שבאים לכאן במחירי מציאה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Tom1313 ו־20 אורחים