כדורסל ישראלי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי

הודעהעל ידי roy1000 » 09 אוקטובר 2016, 13:29

rc4991 כתב:אז סבבה, יש הבדל אבל בין המשפט שאמרת לבין הקביעה שהוא לא שיחק שנה כי זה לא נכון

אמרתי את הדברים בצורה הכי ברורה - הוא לא שיחק בצורה סדירה מאז ששוחרר מהליגה הסינית. זה 8-10 חודשים. אני לא מבין למה אתה מנסה להתכחש לזה שב- NBA הוא למעשה לא שיחק.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 09 אוקטובר 2016, 13:33

rc4991 כתב:אף אחד לא אמר שהוא סופרסטאר כבר עכשיו, זה ברור שלוקח לו זמן להסיר חלודה ולהיכנס לקצב
כבר במשחקים האחרונים הוא הראה יכולת טובה מאוד

למה שיהיה לו חלודה? אתה הרי טוען שהוא שיחק בצורה רציפה לא? וגאודלוק לשיטתך אמור להיות חלוד או לא?

ווימס הראה לפרקים יכולת טובה. הוא עדיין לא הראה את היכולת מצסק"א ואני בספק אם נראה את היכולת ההיא.

בכל מקרה, הדיון הזה מיצה את עצמו. כל מה שרציתי להגיד זה שה"נייר" אף פעם לא עובד במכבי. שחקן כמו ווימס שמגיע במליון וחצי מביא איתו בסבירות גבוהה איזהשהו שלד בארון. כנ"ל לגבי גאודלוק.
roy1000

הודעהעל ידי איתי-שגב » 09 אוקטובר 2016, 14:18

על פי וואלה, סילבן הישראלי החמישי, ליאור הרביעי, מקל השלישי, לימונד השני, ודוסון הראשון.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 אוקטובר 2016, 14:22

איתי-שגב כתב:על פי וואלה, סילבן הישראלי החמישי, ליאור הרביעי, מקל השלישי, לימונד השני, ודוסון הראשון.

מה זה הדירוג הזה? לפי כמה הם טובים? כי אני מצטערת אבל דוסון לא ראשון
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי איתי-שגב » 09 אוקטובר 2016, 14:24

Holiday_Armadillo כתב:
איתי-שגב כתב:על פי וואלה, סילבן הישראלי החמישי, ליאור הרביעי, מקל השלישי, לימונד השני, ודוסון הראשון.

מה זה הדירוג הזה? לפי כמה הם טובים? כי אני מצטערת אבל דוסון לא ראשון

איך התבצע הדירוג? כמו בדירוג של שחקני ה-NBA שמבצעת רשת ESPN, גם כאן כל שחקן קיבל ציון סופי בין 1 ל-10. האנשים שדירגו את שחקני ליגת העל התבקשו להעריך כל אחד מהשחקנים בציון בין 1 ל-10, כש-1 מסמן את הציון הנמוך ביותר ו-10 הציון הגבוה ביותר. לאחר שהתקבלו כל הדירוגים נערך ציון ממוצע פשוט בסיומו התקבל הציון הסופי לכל שחקן ומיקומו בדירוג שחקני ליגת העל.

אם שני שחקנים או יותר קיבלו ציון זהה נערך שובר שוויון על פיו השיטה הבאה: השחקן שזכה לציון הגבוה ביותר מאחד המדרגים, יהיה במקום טוב יותר. במקרה של שוויון נוסף, אז הבחירה תיפול על השחקן שקיבל את הציון הגבוה ביותר מהמדרגים מספר הפעמים הגבוה ביותר.

רשימת 27 המדרגים:

אודי הירש, וואלה! News

אור שקדי, וואלה! ספורט

אהרל'ה ויסברג, וואלה! ספורט

שי האוזמן, וואלה! ספורט

נמרוד עופרן, וואלה! ספורט

אורן יוסיפוביץ, וואלה! ספורט

אסף בילגורי, וואלה! ספורט

עידן ויניצקי, וואלה! ספורט

ארז מיכאלי, וואלה! News

שרון דרוקר, מאמן הפועל ירושלים, מכבי ראשון לציון ונבחרת העתודה לשעבר

נדב זילברשטיין, מאמן עירוני נס ציונה לשעבר

רועי חגאי, מאמן עירוני נס ציונה

זיו ברתנא, מאמן אליצור קרית אתא

מתן חרוש, מאמן הפועל רמת גן/גבעתיים

יניב בורגר, מאמן הפועל באר שבע

עידו קוז'יקרו, שחקן נבחרת ישראל לשעבר

חגי סגל, דובר איגוד הכדורסל

שלומי פרי, דובר מנהלת ליגת ווינר סל

אריה ליבנת, הארץ

רועי כהן, ישראל היום

שרון קינן, ישראל היום

ניב שמולי, ספסל

דובי יעקובוביץ', מכביבול

ארבעה מדרגים נוספים ביקשו שלא להחשף
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 אוקטובר 2016, 14:28

בקיצור, חרטא
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 אוקטובר 2016, 14:38

כל דירוג שלא שם את מקל במקום הראשון הוא דירוג לא אמין
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אחדשיודע » 09 אוקטובר 2016, 14:40

roy1000 כתב:
שועל כתב:מבחינת כושר גופני זה בולט שהוא נראה מצוין, ראינו ממנו מהלכים טובים, אני לא חושב שיש משהו שמונע ממנו להיות השחקן שהוא היה בצסק"א. לקח לו זמן להיכנס לכושר משחק, במשחקים האחרונים הוא נראה הרבה יותר טוב.

הוא בן 30 והוא לא ברמת אתלטיות שהיה בה לפני 3 שנים. ראיתי קליפים שלו מצסק"א וז'לגיריס והוא בברור איבד צעד. היכולת שלו ליצור, לעבור שחקנים בכדרור ולסיים ירדה. עדיין לא ברור עד כמה, והדבר שהכי בולט זו הירידה התלולה ביכולת ההגנתית. שחקנים פשוט עוברים אותו בלי בעיה.

אני לא אומר שהוא הפך להיות איזה עגלה, אבל ממה שראיתי עד עכשיו, אני מתקשה להאמין שנראה את השחקן שנבחר לחמישיית היורוליג. לא סתם הוא הגיע במחיר שהגיע.

אבל לאן אתה רץ רוי? חכה קצת. אתה בעצמך אמרת שהוא לא שיחק באופן סדיר בעונה שעברה, אז למה לשפוט אותו אחרי חודש של משחקי הכנה (ועוד אחרי שהציג בהם יכולה סבירה ומעלה)? הוא לא הגיע בכושר אופטימלי, ולכן הוא כנראה גם נפצע (בין היתר כי לא דאגו לתוכנית עבודה מותאמת עבורו).

לגבי גאודלוק - 8 חודשים מאז המשחק האחרון שלו בסין ועד היום. זה יותר מרוב השחקנים האחרים בקבוצה, אבל לא צריך לגמור את הקריירה שלו בגלל זה. מכבי צריכה להכניס אותו לקצב בהדרגה ובסבלנות (לא יותר מידי דקות במשחקים הקרובים), ויהיה בסדר.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 09 אוקטובר 2016, 14:42, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי שועל » 09 אוקטובר 2016, 14:41

לטעמי זה: ליאור אליהו, דוסון, לימונד, לנדסברג ואחר כך אוחיון, מקל, בר טמור, יבזורי כולם אותה רמה +-
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 אוקטובר 2016, 14:51

ליאור (בליגה)
לאנדסברג
יוגב
שון
טימור
מקל
רביב
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 אוקטובר 2016, 15:13

פייר? אף ישראלי לא ראוי להיקרא ''הישראלי הטוב ביותר''
כולם בינוניים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 אוקטובר 2016, 15:23

רסקין גם התבקש לדרג אבל הזין של יותם היה תקוע לו כל כך עמוק בגרון שהוא לא הצליח להוציא אף הברה מהפה
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 אוקטובר 2016, 15:39

גכחחחח גכחחח
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 09 אוקטובר 2016, 16:25

אחדשיודע כתב:אבל לאן אתה רץ רוי? חכה קצת. אתה בעצמך אמרת שהוא לא שיחק באופן סדיר בעונה שעברה, אז למה לשפוט אותו אחרי חודש של משחקי הכנה (ועוד אחרי שהציג בהם יכולה סבירה ומעלה)? הוא לא הגיע בכושר אופטימלי, ולכן הוא כנראה גם נפצע (בין היתר כי לא דאגו לתוכנית עבודה מותאמת עבורו).

לגבי גאודלוק - 8 חודשים מאז המשחק האחרון שלו בסין ועד היום. זה יותר מרוב השחקנים האחרים בקבוצה, אבל לא צריך לגמור את הקריירה שלו בגלל זה. מכבי צריכה להכניס אותו לקצב בהדרגה ובסבלנות (לא יותר מידי דקות במשחקים הקרובים), ויהיה בסדר.

אני לא רץ. אמרתי שהכל נכון לשלב הזה וכמובן שאפשר לקוות לטוב. כל מה שבאתי להגיד פה זה שכבר אכלנו כל כך הרבה מרורים מה"נייר" שכל טענה שאנחנו יותר טובים מקבוצה X "על הנייר" נראית לי מגוכחת. לגבי ווימס - אני חושב שקשה להתווכח עם זה שהוא מעבר לשיא האתלטי שלו. עד כמה זה ישפיע על המשחק שלו אנחנו עוד נראה. לפחות הגנתית, זה משפיע מאוד.

לגבי גאודלוק - זה הויכוח עם רוני. הוא טוען שזה שהשחקן לא שיחק חודשים ארוכים זה "שטויות". לדעתי זה לא שטויות וצריך לראות איזה גאודלוק נקבל. לא סתם הוא בא לפה בהנחה גדולה.

בוא נראה. אני מקווה שהיה בסדר, אבל ברור לי שיהיה פה תהליך וממש לא בטוח שבסופו לא נגמור כמו בעונות הקודמות.
roy1000

הודעהעל ידי אחדשיודע » 09 אוקטובר 2016, 16:34

roy1000 כתב:אני לא רץ. אמרתי שהכל נכון לשלב הזה וכמובן שאפשר לקוות לטוב. כל מה שבאתי להגיד פה זה שכבר אכלנו כל כך הרבה מרורים מה"נייר" שכל טענה שאנחנו יותר טובים מקבוצה X "על הנייר" נראית לי מגוכחת. לגבי ווימס - אני חושב שקשה להתווכח עם זה שהוא מעבר לשיא האתלטי שלו. עד כמה זה ישפיע על המשחק שלו אנחנו עוד נראה. לפחות הגנתית, זה משפיע מאוד.

אין לי בעיה עם החלק הראשון של מה שכתבת, אלא עם החלק השני.

אתה אומר כל הזמן שהוא לא שיחק באופן סדיר בעונה שעברה, ושהוא הגיע בכושר לקוי, ואז אתה קופץ למסקנות לגבי היכולות שלו ולגבי מה שהוא יכול לתת. גם אם תאורטית הוא מעבר לשיא, אין מה לשפוט אותו לגבי המצב הגופני שלו ("מעבר לשיא האתלטי") לפי חודש של משחקי הכנה. זה לא רציני. גם בצסק"א הוא חיפף בהגנה במשחקים "פחות חשובים".
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 09 אוקטובר 2016, 16:45

אחדשיודע כתב:אין לי בעיה עם החלק הראשון של מה שכתבת, אלא עם החלק השני.

אתה אומר כל הזמן שהוא לא שיחק באופן סדיר בעונה שעברה, ושהוא הגיע בכושר לקוי, ואז אתה קופץ למסקנות לגבי היכולות שלו ולגבי מה שהוא יכול לתת. גם אם תאורטית הוא מעבר לשיא, אין מה לשפוט אותו לגבי המצב הגופני שלו ("מעבר לשיא האתלטי") לפי חודש של משחקי הכנה. זה לא רציני. גם בצסק"א הוא חיפף בהגנה במשחקים "פחות חשובים".

כמו שאמרתי, אני מקבל את מה שאתה אומר ומקווה לטוב. כרגע, אני מודאג, בייחוד מהצד ההגנתי. הדיון לגבי ווימס כמובן מושעה לחודש - חודש וחצי עד שיחזור וייכנס שוב לכושר.

בת'כלס, כל שחקן (שאני זוכר) שמכבי הביאה ב"הנחה" בשנים האחרונות התברר כפלופ ואחרי שאוכלים כל כך הרבה מרורים שנה אחרי שנה, זה קשה שלא להיות סקפטי.
roy1000

הודעהעל ידי arel123 » 09 אוקטובר 2016, 17:00

לא מאמין שמכבי לא החתימו את ג'ף אדריאן
איזה פיספוס !
בסהכ 150 אלף הרצליה משלמים לו, מכבי מפגרים, הוא במקום אלכסנדר וזה היה פשוט מושלם
אלכנסדר עולה 300 אלף (פי 2 מאדריאן) ואדריאן לא רואה אותו
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי איתי-שגב » 09 אוקטובר 2016, 17:03

arel123 כתב:לא מאמין שמכבי לא החתימו את ג'ף אדריאן
איזה פיספוס !
בסהכ 150 אלף הרצליה משלמים לו, מכבי מפגרים, הוא במקום אלכסנדר וזה היה פשוט מושלם

ואת זה אתה אומר אחרי המשחק הנוראי שלו אתמול ?.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי arel123 » 09 אוקטובר 2016, 17:08

איתי-שגב כתב:
איזה פיספוס !

לכל שחקן יש משחק נוראי לא כל שחקן מושלם ואתה יודע את זה בן
אבל זה ברור על הנייר שאדריאן הרבה יותר טוב מאלכסנדר
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי arel123 » 09 אוקטובר 2016, 17:12

איתי-שגב כתב:
איזה פיספוס !

שם נגדנו 24 נק' להזכירך
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים