MTA2311 כתב:המחבל הוא איש מוראביטון אגב. ארגון מפחיד ביותר.
שתף קצת
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:המחבל הוא איש מוראביטון אגב. ארגון מפחיד ביותר.
שתף קצת
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:המחבל הוא איש מוראביטון אגב. ארגון מפחיד ביותר.
שתף קצת
ארגון שהמטרה שלו הוא להגן על הר הבית מהכובש הציוני. ממומנים על ידי הפלג הצפוני של התנועה האסלאמית.
ראדיקליים הארד קור. מאוד מקווה שזה לא יעיר אותם עכשיו.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:המחבל הוא איש מוראביטון אגב. ארגון מפחיד ביותר.
שתף קצת
ארגון שהמטרה שלו הוא להגן על הר הבית מהכובש הציוני. ממומנים על ידי הפלג הצפוני של התנועה האסלאמית.
איך עד עכשיו לא שמעו עליהם?
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:המחבל הוא איש מוראביטון אגב. ארגון מפחיד ביותר.
שתף קצת
לא שמעו בהקשר של גל הפיגועים הנוכחי?
זה ארגון קטן יחסית והמעקב המודיעיני עליו סביר. הם גם בחרו לא להתערב מסיבות לא ברורות. אם זה ישתנה אנחנו בבעיה.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:[quote="MTA2311"]המחבל הוא איש מוראביטון אגב. ארגון מפחיד ביותר.
שתף קצת
לא שמעו בהקשר של גל הפיגועים הנוכחי?
זה ארגון קטן יחסית והמעקב המודיעיני עליו סביר. הם גם בחרו לא להתערב מסיבות לא ברורות. אם זה ישתנה אנחנו בבעיה.
MTA2311 כתב:בתכלס אם נהיה כנים רגע רוב האנשים לא מכירים מעבר לחמאס, דאעש ואולי גא"פ.
גם לא צריכים להכיר.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:בתכלס אם נהיה כנים רגע רוב האנשים לא מכירים מעבר לחמאס, דאעש ואולי גא"פ.
גם לא צריכים להכיר.
כן אבל נראה לי שראוי שיכירו שם של אירגון שאתה טוען שהוא ''מפחיד ביותר''
כמו שאחרי שדעאש התחיל פתאום הממשל האמריקני החליט לדבר על אירגון בשם ג'בהת א-נוסרה שמסתבר שהוא כל כך אכזרי שאפילו דעאש מפחדים ממנו
Holiday_Armadillo כתב:אני שונאת כשאתה כותב/מבטא דברים נכון
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני שונאת כשאתה כותב/מבטא דברים נכון
כשאני כותב דברים לא נכון הודאל גוער בי בפרטי
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני שונאת כשאתה כותב/מבטא דברים נכון
כשאני כותב דברים לא נכון הודאל גוער בי בפרטי
ואתה השתמשת במילה ''גוער'' בפומבי בשביל שהוא לא יידע למה התכוונת
מתוחכם
yanay21 כתב:כמה זה נורא שאחרי שחשבתי "יו, זה מזעזע", הדבר השני שעלה לי לראש זה "וואי, הם הולכים להקפיד עכשיו בבידוק הביטחוני בכניסה לקמפוס, וזה יקח מלא זמן?"
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:בתכלס אם נהיה כנים רגע רוב האנשים לא מכירים מעבר לחמאס, דאעש ואולי גא"פ.
גם לא צריכים להכיר.
כן אבל נראה לי שראוי שיכירו שם של אירגון שאתה טוען שהוא ''מפחיד ביותר''
כמו שאחרי שדעאש התחיל פתאום הממשל האמריקני החליט לדבר על אירגון בשם ג'בהת א-נוסרה שמסתבר שהוא כל כך אכזרי שאפילו דעאש מפחדים ממנו
ג'בהת אלנצ'רה הוא ארגון חדש יחסית. ההבדל הוא שהאמריקאים לא עקבו אחריו יותר מדי בעצמם (גם אחרי דאעש), פה מי שצריך להכיר את הארגון הזה מכיר, הוא פשוט לא מאוד מפורסם תקשורתית כי הוא היה שקט בינתיים.
בואי נגיד שאני מקווה שימשיכו לא להכיר.
Holiday_Armadillo כתב:אני שונאת כשאתה כותב/מבטא דברים נכון
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני שונאת כשאתה כותב/מבטא דברים נכון
תגידי, היית מוכנה להתחתן עם אור חתונה אורתודוקסית, אם הוא היה אומר לך מילים בערבית עם האות ע'ין?
MTA2311 כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני שונאת כשאתה כותב/מבטא דברים נכון
תגידי, היית מוכנה להתחתן עם אור חתונה אורתודוקסית, אם הוא היה אומר לך מילים בערבית עם האות ע'ין?
לי אין say פה?
MTA2311 כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני שונאת כשאתה כותב/מבטא דברים נכון
לי אין say פה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים