מה חשב לעצמו בלאט שבנה את הקו האחורי של הקבוצה הזו?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מה חשב לעצמו בלאט שבנה את הקו האחורי של הקבוצה הזו?

הודעהעל ידי שחף » 08 דצמבר 2011, 23:31

יוני, כשפארמר היה פה(שחקן יותר טוב מיותם ופארגו) סמית' קיבל זריקות חופשיות והחטיא אותן. הוא לא קלעי ליורוליג בדיוק כמו שטרה סימונס לא היה כזה. להכניס כדור לסופו כל אחד מהגארדים בסגל כולל שייר יכול לעשות. לא צריך להיות שחקן עצום בשביל זה.
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 08 דצמבר 2011, 23:32, נערך פעם אחת בסך הכל.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 08 דצמבר 2011, 23:32

roy1000 כתב:
שחף כתב:סיפור סמית' די עצוב. בלאט הביא ב-500 אלף דולר שחקן ברמה של בראיין רנדל. עצוב.

הייתי עושה טרייד על רנדל היום. לפחות הגנה רנדל יודע לתת.

כן... אנחנו מצחיקים. רוצים לדחוף את כל הבררה שלנו לקבוצות האחרות. את שייר ואת בורשטיין לחיפה תמורת לנדסברג
את סמית' למגדל תמורת רנדל...

אני הייתי הולך בגדול - בואו נציע לצסקא את אוחיון, סמית' ושייר תמורת קירילנקו. מה אתה אומר?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 08 דצמבר 2011, 23:32

roy1000 כתב:
JasonWilliams12 כתב:הוא הביא לך את סמית' אתה עדיין חושב שצריך לסמוך עליו להביא שחקנים????? אני כבר ממש לא סומך עליו ולפי מה שהבנתי זה שחקן שהוא מכיר מה שעושה זאת עוד יותר גרוע

אם היינו מתחלפים במאמנים עם ריאל, מכבי לא הייתה היום אפילו עם ניצחון אחד ביורוליג. קצתת פרופרציות - מכבי שיחקה עד עכשיו עם יוגב אוחיון כרכז מוביל. אין אף מאמן בעולם שיכול היה להוציא יותר מהסגל המצחיק הזה.

מסכים פה הוא שיחק אותה אבל אני לא מצפה שהוא יבנה לנו סגל מצחיק כזה
המאמן של ריאל מצחיק מאוד וזה מה שעושה את ההפסד הזה ליותר קשה כי הם יכלו להיראות יותר טוב לעומת זאת מכבי יכולה להיראות רק יותר גרוע
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי jol9 » 08 דצמבר 2011, 23:34

שחף כתב:יוני, כשפארמר היה פה(שחקן יותר טוב מיותם ופארגו) סמית' קיבל זריקות חופשיות והחטיא אותן. הוא לא קלעי ליורוליג בדיוק כמו שטרה סימונס לא היה כזה. להכניס כדור לסופו כל אחד מהגארדים בסגל כולל שייר יכול לעשות. לא צריך להיות שחקן עצום בשביל זה.

זה נכון. בכל אופן, יכול להיות שהפלופ הזה היה פחות מורגש.
הרי גם בשבועות הקודמים, הבנו מדובר בפח, אבל לא ממש קטלנו אותו, כי מכבי רצה וניצחה.

עכשיו ברור שהביאו לנו את התאום הפחות מוכשר והפחות מוצלח של וונטיגו קאמינגס הגדול.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 08 דצמבר 2011, 23:34

jol9 כתב:
roy1000 כתב:
שחף כתב:סיפור סמית' די עצוב. בלאט הביא ב-500 אלף דולר שחקן ברמה של בראיין רנדל. עצוב.

כן... אנחנו מצחיקים. רוצים לדחוף את כל הבררה שלנו לקבוצות האחרות. את שייר ואת בורשטיין לחיפה תמורת לנדסברג

אני הייתי הולך בגדול - בואו נציע לצסקא את אוחיון, סמית' ושייר תמורת קירילנקו. מה אתה אומר?

הייתי נותן להם את שלושתם בלי שיתנו לנו כלום בתמורה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 08 דצמבר 2011, 23:36

jol9 כתב:
שחף כתב:יוני, כשפארמר היה פה(שחקן יותר טוב מיותם ופארגו) סמית' קיבל זריקות חופשיות והחטיא אותן. הוא לא קלעי ליורוליג בדיוק כמו שטרה סימונס לא היה כזה. להכניס כדור לסופו כל אחד מהגארדים בסגל כולל שייר יכול לעשות. לא צריך להיות שחקן עצום בשביל זה.

הרי גם בשבועות הקודמים, הבנו מדובר בפח, אבל לא ממש קטלנו אותו, כי מכבי רצה וניצחה.

עכשיו ברור שהביאו לנו את התאום הפחות מוכשר והפחות מוצלח של וונטיגו קאמינגס הגדול.

לפחות הקאמינגס היה אנמי עד הסוף ולא הזיק. סמית הוא כמו טיפש וחרוץ - גם גרוע וגם מזיק.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 08 דצמבר 2011, 23:38

מהיום הראשון שראיתי את סמית' ידעתי שמדובר בשחקן פח ממש לא הייתי צריך ליותר מזה
אני חושב שגם ליד פארגו והלפרין הוא היה נראה בינוני ומעצבן כמו שהוא נראה ליד שחקן מצוין כמו פארמר
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי jol9 » 08 דצמבר 2011, 23:40

קודי כתב:
jol9 כתב:

לפחות הקאמינגס היה אנמי עד הסוף ולא הזיק. סמית הוא כמו טיפש וחרוץ - גם גרוע וגם מזיק.

כאן אני לא מסכים איתך.
קאמינגס היה עוד שחקן שמשום מה חשבו שהוא חכם, אבל תכלס הוא היה טיפש יותר מוויז וגרוע יותר מיירטין. לכן להיות תאום פחות מוצלח שלו הוא הישג
מאוד גדול של סמית'.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 08 דצמבר 2011, 23:41

JasonWilliams12 כתב:יש מצב שאני בודד
כך גם הייתי בהפסד ב20 הפרש לריאל בעוד שרוב הפורום חשב שננצח
אני חושב שאם בלאט מפסיד "אליפות" (חס וחלילה) צריך לחשוב על אוברדוביץ' לשנה הבאה אם משאירים את בלאט צריך לבנות רוטציה קצרה ככל האפשר ואיכותית

אני חייב קצת מהחומר שלך !!!!

תגידו אתם באמת מאמינים שפיני הוא זה שהביא את פארקר לפה ????? אני בטוח שפיני אפילו לא הכיר את השם שלו .
זה נכון שבראון היה לפני פארקר ברשימה (והאמת שלתקופה ההיא כשבראון כוכב על באירופה ופארקר שחקן שלא בסגל של הקבוצה שלו ב-NBA זה מחשב נכונה...) , אבל תיהיו בטוחים שבלאט הוא זה שהרכיב את הרשימה הזאת מלחתכילה . ואני גם בטוח שבלאט הוא זה שדיבר עם פארקר עוד לפני פיני .
פיני לא מכיר את הכדורסל האמריקאי בשיט ולפיני אין מושג בסקאוטינג . תמיד היו לו עוזרי מאמן ואפילו אנשי סקאוטינג שעשו לו את העבודה . ביקרתי פעם בכמה אימונים של מכבי בעונה שג'ינו היה עוזר וזה פשוט מדהים , פיני ישב עם מוני בצד ואכל בייגלה ועשה צחוקים בזמן שג'ינו מעביר את האימון ....פיני הוא אך ורק מנהל משחק טוב ( אם לא הכי טוב...) אבל את כל השאר עושים העוזרים שלו....

הדבר היחיד שבלאט צריך לעשות לגבי עצמו עונה הבאה זה לעזוב את נבחרת רוסיה . כל הקיץ הזה הוא פשוט לא היה בתמונה ורק קיבל דיווחים על מי לא חתם מהרשימה שלו .
כמו שכרמל כתבה , זה נכון שסמית היה ברשימה שלו אבל הוא לא היה הראשון ולא השני לעמדה -3 . נתחיל מיזה שבלאט התעקש שישאירו את איידסון ולא הצליחו , הוא ברוב תמימותו חשב שאם הסכימו לתת לאיידסון כבר 1.4 מליון אז יסכימו להביא את השחקנים האחרים שלו ברשימה כמו מאחיה , ריברס , וויבר , ווייט , וואלש ...אבל בסופו של דבר הם היוא יקרים להנהלה (מעל 500K) ששמחה לדווח לו שהחתימו את אחד מהשחקנים שרצה , דווין סמית'.....
את אוחין הביאו מתוך אין ברירה כי היו חייבים גארד ישראלי אחרי שנפל עניין הלפרין וגם פה בלאט לא קיבל את הישראלי שרצה (לאנדסברג ) ראשון ברשימה .
לגבי שייר אותו בוודאות בלאט רצה והאמת אני לא מאשים אותו כי זו הייתה ניראת כמו החתמה מעולה בזמנו . אף אחד לא צפה ששייר יגיע לכאן וירסקו לו את הביטחון עד עפר...
פאפאס הוא בוודאות הנחתה של ההנהלה אחרי שבלאט סירב לקבל זקן אחר (שאראס...) .
ג'יימס הוא בחירה גם של בלאט וגם של ההנהלה והאמת אי אפשר להגדיר אותו כנפילה בנתיים....

שורה תחתונה , אי אפשר להאשים את בלאט לגמרי על הבנייה אבל כן אפשר להאשים אותו על השימוש הלא נכון בסגל שלו (העדפות שחקנים , העדפת שיטת משחק לא מתאימה , שיבוץ שחקנים בעמדה לא מתאימה להם...)
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 08 דצמבר 2011, 23:43

קודי כתב:
jol9 כתב:
roy1000 כתב:

הייתי נותן להם את שלושתם בלי שיתנו לנו כלום בתמורה.

לא יודע אם תמורת כלום, אבל תמורת איזו מילה טובה אולי כן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 08 דצמבר 2011, 23:43

jol9 כתב:
קודי כתב:
jol9 כתב:

כאן אני לא מסכים איתך.
קאמינגס היה עוד שחקן שמשום מה חשבו שהוא חכם, אבל תכלס הוא היה טיפש יותר מוויז וגרוע יותר מיירטין. לכן להיות תאום פחות מוצלח שלו הוא הישג
מאוד גדול של סמית'.

הוא אכן היה טיפש, אבל כל כך אנמי שהוא לא הצליח ממש להזיק.
קודי

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 08 דצמבר 2011, 23:44

אני חושב שאם היינו רואים יותר מקאמינגס בסופו של דבר הוא היה בדיוק כמו סמית'
עומד בצד ומחכה לזרוק שלשה על הפרצוף של השחקן בלי לנסות לעבור אותו או להוציא עבירות
בינתיים הוא נראה לי כמו אח של קאמינגס
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי jol9 » 08 דצמבר 2011, 23:46

yzafrir כתב:
JasonWilliams12 כתב:יש מצב שאני בודד
כך גם הייתי בהפסד ב20 הפרש לריאל בעוד שרוב הפורום חשב שננצח
אני חושב שאם בלאט מפסיד "אליפות" (חס וחלילה) צריך לחשוב על אוברדוביץ' לשנה הבאה אם משאירים את בלאט צריך לבנות רוטציה קצרה ככל האפשר ואיכותית

אני חייב קצת מהחומר שלך !!!!

תגידו אתם באמת מאמינים שפיני הוא זה שהביא את פארקר לפה ????? אני בטוח שפיני אפילו לא הכיר את השם שלו .
זה נכון שבראון היה לפני פארקר ברשימה (והאמת שלתקופה ההיא כשבראון כוכב על באירופה ופארקר שחקן שלא בסגל של הקבוצה שלו ב-NBA זה מחשב נכונה...) , אבל תיהיו בטוחים שבלאט הוא זה שהרכיב את הרשימה הזאת מלחתכילה . ואני גם בטוח שבלאט הוא זה שדיבר עם פארקר עוד לפני פיני .
פיני לא מכיר את הכדורסל האמריקאי בשיט ולפיני אין מושג בסקאוטינג . תמיד היו לו עוזרי מאמן ואפילו אנשי סקאוטינג שעשו לו את העבודה . ביקרתי פעם בכמה אימונים של מכבי בעונה שג'ינו היה עוזר וזה פשוט מדהים , פיני ישב עם מוני בצד ואכל בייגלה ועשה צחוקים בזמן שג'ינו מעביר את האימון ....פיני הוא אך ורק מנהל משחק טוב ( אם לא הכי טוב...) אבל את כל השאר עושים העוזרים שלו....

הדבר היחיד שבלאט צריך לעשות לגבי עצמו עונה הבאה זה לעזוב את נבחרת רוסיה . כל הקיץ הזה הוא פשוט לא היה בתמונה ורק קיבל דיווחים על מי לא חתם מהרשימה שלו .
כמו שכרמל כתבה , זה נכון שסמית היה ברשימה שלו אבל הוא לא היה הראשון ולא השני לעמדה -3 . נתחיל מיזה שבלאט התעקש שישאירו את איידסון ולא הצליחו , הוא ברוב תמימותו חשב שאם הסכימו לתת לאיידסון כבר 1.4 מליון אז יסכימו להביא את השחקנים האחרים שלו ברשימה כמו מאחיה , ריברס , וויבר , ווייט , וואלש ...אבל בסופו של דבר הם היוא יקרים להנהלה (מעל 500K) ששמחה לדווח לו שהחתימו את אחד מהשחקנים שרצה , דווין סמית'.....
את אוחין הביאו מתוך אין ברירה כי היו חייבים גארד ישראלי אחרי שנפל עניין הלפרין וגם פה בלאט לא קיבל את הישראלי שרצה (לאנדסברג ) ראשון ברשימה .
לגבי שייר אותו בוודאות בלאט רצה והאמת אני לא מאשים אותו כי זו הייתה ניראת כמו החתמה מעולה בזמנו . אף אחד לא צפה ששייר יגיע לכאן וירסקו לו את הביטחון עד עפר...
פאפאס הוא בוודאות הנחתה של ההנהלה אחרי שבלאט סירב לקבל זקן אחר (שאראס...) .
ג'יימס הוא בחירה גם של בלאט וגם של ההנהלה והאמת אי אפשר להגדיר אותו כנפילה בנתיים....

שורה תחתונה , אי אפשר להאשים את בלאט לגמרי על הבנייה אבל כן אפשר להאשים אותו על השימוש הלא נכון בסגל שלו (העדפות שחקנים , העדפת שיטת משחק לא מתאימה , שיבוץ שחקנים בעמדה לא מתאימה להם...)

תגיד, אתה היית עוזב מקום עבודה שאתה עובד בו אולי חודש וחצי בשנה ומקבל כמה מאוץ אלפי דולרים? אני לא.
זאת המגבלה, ועם זה צריך לחיות. אם זה אומר שצריכים לסגור את הסגל מוקדם יותר, אז שיעשו את זה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 08 דצמבר 2011, 23:48

קודי כתב:
jol9 כתב:
קודי כתב:
jol9 כתב:

כאן אני לא מסכים איתך.
מאוד גדול של סמית'.

הוא אכן היה טיפש, אבל כל כך אנמי שהוא לא הצליח ממש להזיק.

אני באמת לא מצליח להבין איך מכבי נופלת על השחקנים האלה. קאמינגס, וויז, סמית', האחים רודני, פיליקס....
כ"כ הרבה זבל עבר כאן מאז אותה השושלת, שהיה אפשר לבנות 3 אלופות אירופה בכסף הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 08 דצמבר 2011, 23:52

קודי כתב:
jol9 כתב:

אני זוכרת שגם לקאמינגס היתה נטייה לקחת זריקות מטומטמות ולא קשורות לכלום שכמובן היו רחוקות מלהיכנס.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי meicohe8 » 09 דצמבר 2011, 12:31

אין מה להשוות רנדל שחקן הרבה יותר טוב מסמית בכל צורה שמסתכלים על זה
meicohe8

הודעהעל ידי tom » 09 דצמבר 2011, 14:55

זהו חודשיים מתחילת העונה וכבר שולפים סכינים? משחררים את בלאט? כמה זמן עד שיבקשו להחזיר את פיני? חאלס! יותר גרוע מוואלה ספורט הפך כאן!
tom

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 09 דצמבר 2011, 14:59

tom כתב:זהו חודשיים מתחילת העונה וכבר שולפים סכינים? משחררים את בלאט? כמה זמן עד שיבקשו להחזיר את פיני? חאלס! יותר גרוע מוואלה ספורט הפך כאן!

זה מה שקורה שאתה מפסיד למעלה מ20 הפרש
האוהדים רוצים שמישהו ישלם על זה ובצדק
לפי דעתי צריך לשחרר את סמית אוחיון פאפס בורשטיין ושאייר כבר עכשיו ולהביא מה שבא ליד כי יותר גרוע מזה לא יכול להיות
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי tom » 09 דצמבר 2011, 15:31

JasonWilliams12 כתב:
tom כתב:זהו חודשיים מתחילת העונה וכבר שולפים סכינים? משחררים את בלאט? כמה זמן עד שיבקשו להחזיר את פיני? חאלס! יותר גרוע מוואלה ספורט הפך כאן!

זה מה שקורה שאתה מפסיד למעלה מ20 הפרש
האוהדים רוצים שמישהו ישלם על זה ובצדק
לפי דעתי צריך לשחרר את סמית אוחיון פאפס בורשטיין ושאייר כבר עכשיו ולהביא מה שבא ליד כי יותר גרוע מזה לא יכול להיות

סבבה משחק מבאס, מסכים איתך אבל כל ענין "אני רוצה שמישהו ישלם" נראה לי טיפשי במיוחד אחרי משחק אחד, וכולנו יודעים שיש הרבה סיבות מקלות,
ומה הקטע לזרוק לאוויר בוא נשחרר ארבעה שחקנים, ומי ישלם להם? אתה? ומה אז יביאו ארבע תותחים במליון וחצי יורו לראש?
tom

הודעהעל ידי שחף » 09 דצמבר 2011, 15:38

אני באמת לא מצליח להבין איך מכבי נופלת על השחקנים האלה. קאמינגס, וויז, סמית', האחים רודני, פיליקס....
כ"כ הרבה זבל עבר כאן מאז אותה השושלת, שהיה אפשר לבנות 3 אלופות אירופה בכסף הזה.

הנהלה קמצנית שחושבת שאפשר למצוא תמיד מציאות ב-500 אלף דולר במקום לשלם מיליון וחצי על שחקנים מוכחים.
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־18 אורחים