פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מה עובר על דייויד בלאט?

07 דצמבר 2011, 08:32

roy1000 כתב:
אבי כתב:חבל שדייויד בלאט נותן לפרובוקציות הזולות של המחבלים התקשורתיים להשפיע עליו. תמיד יהיה לאותם חבלנים אדומים דבר ביקורת מטופש ודבילי להגיד על מכבי ולכן אין צורך להתייחס אליהם ברצינות.
ברור שהעומס של 3 משחקים בשבוע לא תורם לשלוות הנפש של בלאט. אני באמת מייחל כבר ליום בו הקבוצה תעזוב סוף סוף את הליגה הישראלית המאוסה והכל כך מיותרת.

אני לא ראיתי שום פרובוקציה בראיון. בלאט התפרץ על שאלה סטנדרטית לחלוטין. לא מקצועי ולא מתאים לבלאט. לנסות להפיל את זה על הכתב המסכן זה שטויות. 100% על בלאט.

לא קרה לך אף פעם שיצאת קצת מהכלים? מה בלאט הוא דמות ממוחשבת? כולה בן אדם שנמצא בסיטואציה קשה מאד , שבקושי רואה את המשפחה שלו , ושכל כי תקשורת בארץ נכנס לו לנשמה, אז יצא לו קצת עצבים , לא קרה שום דבר , הוא לא רובוט.

07 דצמבר 2011, 08:58

אני לא כל כך מבין למה קוראים לזה התפרצות , אז נכון הוא אמר חכמולוגים אבל הוא לא צעק השתולל, לא רצה לענות על שאלות.
צביקה שרף ופיני גרשון היו עושים המון דברים כאלו וגם יותר גרועים...

זה כמו בתיכון אם יש מישהו בעייתי, מתרגלים לזה שהוא עושה בעיות, לא מופתעים, אבל אם יש ילד טוב פתאום משתנה קצת, ישר כולם מעירים ושמים לב.

בלאט הוא לא רובוט הוא אדם ומותר לו.

07 דצמבר 2011, 12:12

yzafrir כתב:יוני זה בדיוק מה שאני טוען , שיש פה בעיה בבנייה ובשימור של שחקנים לטווח ארוך .
כשאתה אומר עוד רכז יקר , על איזה סכום אתה מדבר ?? שחקן כמו מקאלב קיבל בעונה הראשונה שלו בסיינה כמליון יורו נטו לעונה וזה עוד לפני שהוא הוכיח את עצמו בקבוצה גדולה . בסיום החוזה שלו הוא יוכל לקבל אולי כפול מיזה . יותר מיזה , סיינה לקחה הימור כשהביאה אותו מפרטיזן ולכן הצליחה להביא אותו בסכום נמוך (בסטנדרטים של הגדולות) יחסית...סך הכל היא יכלה למצוא את עצמה עם קאמינגס שגם הצליח בפרטיזן...
מכבי היום במצב שהיא לא יכולה להביא אף רכז בכיר מקבוצה גדולה ואפילו לא להמר על רכז בסכומים שסיינה הימרה בזמנו על מקאלב . האופציה היחידה שלנו כמו שאני רואה אותה זה להמשיך להמר על שחקנים בסכומים קטנים של עד 500K בתקווה למצוא את הפארגו \ פרקינס \ מוריס...הבא . אבל להבין שאתה יכול ליפול גם על סימונס\וויליאמס\ קאמינגס....אבל כמו שאמרתי מקודם , אם הצלחת בהימור אז צריך לדעת לשמור עליו ופה הבעיה הגדולה שלנו ולכן במכבי בלי קשר אם פגעת או לא , כל עונה מתחילה בנייה מחדש . אלא אם סופו עד כדי כך פרייאר להרויח במכבי חצי ממה שיכול לקבל בקבוצה אחרת (בלי קשר אם יצליח מקצועית או לא ) כמו שאיידסון עשה , ויחליט להאריך פה את החוזה בעוד כמה שנים...

נכון. זאת בעיה.
מכבי תחפש ותחפש, ואולי בסוף תסתפק בשני זרים זולים יחסית לקו האחורי. עדיין, אני לא הייתי מביא יותר מזה, כי לפעמים 2 זרים ב500K עדיפים על 3 זרים ב500K
כל אחד.
והדוגמא הכי טובה היא השיפור של הנדריקס אחרי העזיבה של מצ'באן.

07 דצמבר 2011, 12:17

יוני , הכל תלוי על איזה שחקניםאתה נופל...מה שבטוח שנישאר למכבי רק להמר על שחקנים בסכומים האלו ולא להביא שחקנים ב-1.5 כל אחד...

07 דצמבר 2011, 14:08

where is the love? כתב:בלאט הוא לא רובוט הוא אדם ומותר לו.

זה לא חד פעמי וזה נמשך כבר תקופה ארוכה. משהו לא טוב עובר עליו.

07 דצמבר 2011, 15:52

כבר לפני שנה בלאט עשה שינוי והפך מ"מאמן של שחקנים" אנושי ומנומס ליותר קשוח, כי אחרת פשוט כולם מצפצפים עליו, כולל השופטים.
זאת בניגוד לאופי הטוב שלו.
השנה גם הגישה הזו לא עוזרת לו, ההגנה הקבוצתית של מכבי כושלת פעם אחרי פעם - או שמצפצפים עליו או שפשוט לא מבינים מה הוא רוצה מהחיים שלהם עם ההגנות המסובכות שלו.
במקום להתחבר ולהשתפר, הקבוצה נמצאת בנסיגה עוד מהניצחון על ריאל.
תוסיפו לזה את הלחץ של שלוש ליגות ותקשורת של ערפדים שעושים כתבות צבע ביום המשחק.

התקשורת הספורט בכלל ראויה לשרשור נפרד.
אני בטוח שעיתונאים נכנסים לפורומים, כדאי שיקבלו תמונה חדה וצבעונית של מה חושבים עליהם.
לכאורה.

07 דצמבר 2011, 15:54

yzafrir כתב:יוני , הכל תלוי על איזה שחקניםאתה נופל...מה שבטוח שנישאר למכבי רק להמר על שחקנים בסכומים האלו ולא להביא שחקנים ב-1.5 כל אחד...

אבל כשהבסיס הישראלי חזק (ועם יותם ולאנדסברג הוא צפוי להיות חזק), אתה יכול להמר.

עם הקו הקדמי שיש היום, ועם כל הישראלים החזקים, מכבי לא תיפול חזק מדי.

08 דצמבר 2011, 23:30

מאוד לא אהבתי את ניפוח ההפרש של בלאט - מהרגע שהוא הכניס את שייר, מכבי הפחה לבדיחה וההפרש גדל מ- 13 ל- 25. אם לא הייתי יודע יותר טוב, הייתי אומר שזה בכוונה.

08 דצמבר 2011, 23:53

אולי זה כדי להראות להנהלה ששייר כרגע לא יכול להיות רכז (או בכלל שחקן ברמות האלו), אם התכוונו להשתמש בו כפתרון עד סיום העונה.

08 דצמבר 2011, 23:55

לא נראה לי שבלאט ניפח את ההפרש או שהוא ניסה להראות משהו להנהלה. המשחק נגמר, לא היה סיכוי לצמצם ל-6 ומטה, אז הוא נתן לסופו לנוח.
זה שהסגל שיש עכשיו לא מספיק טוב, זה ברור. ד"א מה שיותר מדאיג הוא שהסגל לא נלחם, ושרוב השחקנים לא בכושר טוב.
אני לא מצליח להבין איך יכול להיות מצב שכ"כ הרבה שחקנים מצויין בכושר אישי רע.

08 דצמבר 2011, 23:57

jol9 כתב:לא נראה לי שבלאט ניפח את ההפרש או שהוא ניסה להראות משהו להנהלה. המשחק נגמר, לא היה סיכוי לצמצם ל-6 ומטה, אז הוא נתן לסופו לנוח.
זה שהסגל שיש עכשיו לא מספיק טוב, זה ברור. ד"א מה שיותר מדאיג הוא שהסגל לא נלחם, ושרוב השחקנים לא בכושר טוב.

זה לא רק סופו - הוא לא היה חייב להשאיר את שייר ולתת לכל הגארדים של ריאל לחגוג עליו. בלאט לא ידוע בסבלנות שלו לדברים כאלה. לדעתי הוא ניסה להעביר מסר.

09 דצמבר 2011, 07:55

roy1000 כתב:
jol9 כתב:לא נראה לי שבלאט ניפח את ההפרש או שהוא ניסה להראות משהו להנהלה. המשחק נגמר, לא היה סיכוי לצמצם ל-6 ומטה, אז הוא נתן לסופו לנוח.

זה לא רק סופו - הוא לא היה חייב להשאיר את שייר ולתת לכל הגארדים של ריאל לחגוג עליו. בלאט לא ידוע בסבלנות שלו לדברים כאלה. לדעתי הוא ניסה להעביר מסר.

אתה קצת נסחפת עם שייר. הוא לא עשה יותר נזק מסמית' ששיחק 30 דקות או מאוחיון ששיחק 25 דקות.

09 דצמבר 2011, 12:29

איך שאייר ניהיה הבעיה להכל , אי אפשר להאשים שחקן שבקושי ראה מגרש בשלושה חודשים שהוא כאן...
יש אשמים גדולים ממנו זה בטוח

09 דצמבר 2011, 12:49

meicohe8 כתב:איך שאייר ניהיה הבעיה להכל , אי אפשר להאשים שחקן שבקושי ראה מגרש בשלושה חודשים שהוא כאן...

שייר הוא לא הבעיה והוא לא האשם. הוא לא צריך לשחק. נקודה. בלאט יודע את זה ובכל זאת זרק אותו ל- 15 דקות אתמול וגם לא הוציא אותו כשהוא עשה נזק.

09 דצמבר 2011, 12:49

jol9 כתב:
roy1000 כתב:

אתה קצת נסחפת עם שייר. הוא לא עשה יותר נזק מסמית' ששיחק 30 דקות או מאוחיון ששיחק 25 דקות.

ממש לא. שייר זה ההבדל בין 15 ל- 25 הפרש.

09 דצמבר 2011, 13:15

roy1000 כתב:
meicohe8 כתב:איך שאייר ניהיה הבעיה להכל , אי אפשר להאשים שחקן שבקושי ראה מגרש בשלושה חודשים שהוא כאן...

שייר הוא לא הבעיה והוא לא האשם. הוא לא צריך לשחק. נקודה. בלאט יודע את זה ובכל זאת זרק אותו ל- 15 דקות אתמול וגם לא הוציא אותו כשהוא עשה נזק.

9 דקות

09 דצמבר 2011, 13:42

roy1000 כתב:
jol9 כתב:
roy1000 כתב:

ממש לא. שייר זה ההבדל בין 15 ל- 25 הפרש.

רוי, אתה יודע שאני מכבד את דעתך, אבל לדעתי אתה לא צדבר לעניין בנושא הזה.
את רוב הנזק ברבע האחרון עשה קארול, וגם אם היית מכניס את פרקינס בשיאו לשמור עליו, הוא לא היה עוצר אותו.

מי שאשם הוא קודם כל דייויד בלאט שהעלה הרכב הזוי בפתיחת המחצית עם אוחיון, סמית' ובלו המתבוננים מהצד ולאנגפורד וסופו שניסו לעשות משהו.

לדעתי אם שייר לא היה משחק, המשחק היה נגמר באותו ההפרש.

09 דצמבר 2011, 15:03

http://sports.walla.co.il/?w=//1883939

09 דצמבר 2011, 15:17

JasonWilliams12 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=//1883939

על הקולות האלה דיברתי...
הקהל חייב להבהיר להנהלה שרוצים את בלאט..

09 דצמבר 2011, 15:21

גרינוולד המחבל השיעי הזה.... :-)

סה"כ הוא מסדר ואורז יפה את הדברים שנאמרו כאן ע"י גולשים רבים מסוף העונה שעברה.

אני די בטוח ש:
1 - בעונה הבאה יחזרו לשתי מסגרות. העומס הזה לא סביר, ואף שחקן לא ירצה לחתום במכבי בקצב הזה
2 - יהיה ניקוי די רציני בסגל

מצד שני, אני לא בטוח שדייויד ימשיך, אבל אני בהחלט מאוד מקווה שכן.
פרסם תגובה