yanay21 כתב:כי זה שהיא לסבית פחות משמעותי
תמיד אפשר ניתוח לשינוי מין, פרינדזון זה סופני.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:כי זה שהיא לסבית פחות משמעותי
MTA2311 כתב:אפשר להתלונן פה על רוח הfxp שאופפת את הפורום לאחרונה?
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:אפשר להתלונן פה על רוח הfxp שאופפת את הפורום לאחרונה?
אני מכיר את הפורום, אבל זה אומר בעצם?
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:כי זה שהיא לסבית פחות משמעותי
תמיד אפשר ניתוח לשינוי מין, פרינדזון זה סופני.
חנו'ש כתב:טוב אז אני בחתונה ברחובות (חוסכת לעצמי את המשחק שנשמע על הפנים ) וסתם שתדעו שעברנו בנס ציונה בדרך וראיתי את הקניותר והפאלפל ופרץ נוסטלגיה עטף אותי....
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:טוב אז אני בחתונה ברחובות (חוסכת לעצמי את המשחק שנשמע על הפנים ) וסתם שתדעו שעברנו בנס ציונה בדרך וראיתי את הקניותר והפאלפל ופרץ נוסטלגיה עטף אותי....
אבל שלום לא אומרת
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:טוב אז אני בחתונה ברחובות (חוסכת לעצמי את המשחק שנשמע על הפנים ) וסתם שתדעו שעברנו בנס ציונה בדרך וראיתי את הקניותר והפאלפל ופרץ נוסטלגיה עטף אותי....
אבל שלום לא אומרת
בחזור...
MTA2311 כתב:קראתי את זה "במחזור"
זהו.
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:טוב אז אני בחתונה ברחובות (חוסכת לעצמי את המשחק שנשמע על הפנים ) וסתם שתדעו שעברנו בנס ציונה בדרך וראיתי את הקניותר והפאלפל ופרץ נוסטלגיה עטף אותי....
אבל שלום לא אומרת
בחזור...
מכביסט24 כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:טוב אז אני בחתונה ברחובות (חוסכת לעצמי את המשחק שנשמע על הפנים ) וסתם שתדעו שעברנו בנס ציונה בדרך וראיתי את הקניותר והפאלפל ופרץ נוסטלגיה עטף אותי....
אבל שלום לא אומרת
בחזור...
*כרמל מכינה את המיטה
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:אפשר להתלונן פה על רוח הfxp שאופפת את הפורום לאחרונה?
?
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:אפשר להתלונן פה על רוח הfxp שאופפת את הפורום לאחרונה?
?
הודאלללללללללללללל
רק שתדע שהשתמשתי היום בשם שלך כדוגמא לשמות הזויים שקוראים לילדים וזה אפילו לא היה במקום שאתה יכול לראות את זה
סתם העליתי את הבריונות נגדך רמה
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:טוב אז אני בחתונה ברחובות (חוסכת לעצמי את המשחק שנשמע על הפנים ) וסתם שתדעו שעברנו בנס ציונה בדרך וראיתי את הקניותר והפאלפל ופרץ נוסטלגיה עטף אותי....
אבל שלום לא אומרת
בחזור...
אה, כשיהיה כבר מאוחר, i see you
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:טוב אז אני בחתונה ברחובות (חוסכת לעצמי את המשחק שנשמע על הפנים ) וסתם שתדעו שעברנו בנס ציונה בדרך וראיתי את הקניותר והפאלפל ופרץ נוסטלגיה עטף אותי....
אבל שלום לא אומרת
בחזור...
אה, כשיהיה כבר מאוחר, i see you
את לא מעדיפה אותי כשאני חוזרת שיכורה מאירוע??
MaccabiTA כתב:אפשר לשאול על איזו במה העלית את שמי?
Holiday_Armadillo כתב:ליאב שאל אותי אם יש שם מסויים אז אמרתי לו שאני לא נתקלתי אבל יש אנשים שקוראים לילדים שלהם הודאל אז הכל אפשרי
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], omerk ו־8 אורחים