המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:ליאב שאל אותי אם יש שם מסויים אז אמרתי לו שאני לא נתקלתי אבל יש אנשים שקוראים לילדים שלהם הודאל אז הכל אפשרי
ליאב, כמובן, הגן על כבודי
MaccabiTA כתב:אני חושב שעם שם כזה כל דבר שאני אשיג בחיים מעבר למקפיץ כדורים בפלאפל יהווה הישג, ככה שאני בסדר עם זה
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:אני חושב שעם שם כזה כל דבר שאני אשיג בחיים מעבר למקפיץ כדורים בפלאפל יהווה הישג, ככה שאני בסדר עם זה
קשה להאמין שיש לך קואורדינציה של מקפיץ כדורים בפלאפל
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:אני חושב שעם שם כזה כל דבר שאני אשיג בחיים מעבר למקפיץ כדורים בפלאפל יהווה הישג, ככה שאני בסדר עם זה
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:אני חושב שעם שם כזה כל דבר שאני אשיג בחיים מעבר למקפיץ כדורים בפלאפל יהווה הישג, ככה שאני בסדר עם זה
אני אחסוך לך את התהייה, אין לי
MTA2311 כתב:ינאי יודע דבר או שניים אגב על הקפצת כדורים.
#סליחה
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:אני חושב שעם שם כזה כל דבר שאני אשיג בחיים מעבר למקפיץ כדורים בפלאפל יהווה הישג, ככה שאני בסדר עם זה
אני אחסוך לך את התהייה, אין לי
משתכנז מניאק
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:ינאי יודע דבר או שניים אגב על הקפצת כדורים.
#סליחה
רגע אבל מה פספסתי?
LIAV10 כתב:איך אני אוהבת פיתה חמה עם חסה קצוצה וטחינה פיקנטית וקצת כדורי פלאפל חמים וקריספים מקולפים בשכבות
#כרמל
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:איך אני אוהבת פיתה חמה עם חסה קצוצה וטחינה פיקנטית וקצת כדורי פלאפל חמים וקריספים מקולפים בשכבות
#כרמל
איבדת אותי ב''קצת''
LIAV10 כתב:איך אני אוהבת פיתה חמה עם חסה קצוצה וטחינה פיקנטית וקצת כדורי פלאפל חמים וקריספים מקולפים בשכבות
#כרמל
LIAV10 כתב:״מוסררה - בית ספר לאומנויות״
מי אחראי פה על הפרסומות?
MTA2311 כתב:יש תכנית בערוץ 2 עם לירון רביבו וכבר 10 דקות לא ראיתי לה את הציצי.
זה כאילו אומר שמישהו בערוץ 2 חושב שיש בה תוכן כלשהו? שמישהו מעוניין לשמוע מה יש לנעל הזאת להגיד?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים