על ידי arel123 » 09 אוקטובר 2016, 23:36
וואו איזה משחק של מכבי, סוף יותר טוב מזה למשחק פתיחת עונה לא היינו יכולים לקבל
משחק מותח עם דרמה, אני נהניתי מאוד לצפות את בסוף של המשחק (מדגיש את הסוף)
עכשיו נדבר על המשחק:
קודם כל, אם בראון לא היה מגיע למשחק כמו שהוא הגיע היום, היינו מנצחים וזה ברור
אבל, ההגנה שלנו פשוט שערורייה, ואנחנו צריכים להבין שאירופה זאת לא נהריה, קבוצות באירופה לא יתנו לנו כאלה מתנות בסוף של המשחק אז אנחנו צריכים להתעורר ומהר.
הנקודות הרעות מהמשחק:
צירבס לא יודע לשמור, שחקן הגנה גרוע ביותר
מקל, גם לא שחקן הגנה מי יודע מה, מעצבן אותי
ראד ראד ראד, שחקן הגנה לא טוב, על הגנה הוא לא שמע לצערי
קולטון אייברסון פלופ נקודה, שחקן פשוט מטומטם, לא יודע להסתדר בפוסט אפ, לא יודע לשמור ועושה הרבה מאוד טעויות, אני לא רואה אותו מחזיק פה עד סוף העונה.
נקודות האור:
אנדרו גאודלוק עולה עולה עולה !, גילינו היום שיש בקבוצה ווינר, שחקן עם אופי, שחקן שיודע לקחת על עצמו את המשחק ויודע לקחת את הכדור בשניות האחרונות ולשים את הנקודות שצריך, וזה עושה טוב על הלב לפחות לדעת שיש כזה שחקן בקבוצה (21 נק' ב21 דקות !)
גיא פניני, שחקן נשמה, שחקן קלאץ' נהדר, יופי הוא מוכיח את עצמו וזה נראה שהולכת להיות לו עונה מצוינת כי גם נגד פנא וברצלונה הוא היה טוב, כל הכבוד לו !
היחיד שמתנדנד אצלי:
דיגיי סילי, רוב המשחק עשה טעויות וכבר הייתי בטוח שהוא גם פלופ, אבל בסוף הרבע האחרון הוא יתפוצץ על נהריה והשאיר אותנו בחיים, אבל לא יודע, ניתן לו עוד הזדמנות של שתיים שלושה משחקים ואז נראה איך הוא באמת.
אז לסיום, ההגנה שלנו נוראית ואנחנו חייבים לשפר אותה ומהר, אני לא יודע מה יהיה נגד מילאנו, אם נגיע ככה נחטוף 10-20 הפרש בקל, אם נגיע יותר מפוקסים אז יש סיכוי טוב מאוד לניצחון
תודה, אני הייתי אראל
4.10 נכנס להיכל המכבים !