המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:הבעיה בנס נהריה זה שעכשיו כולם במכבי חושבים שהכל טוב ובסדר. במובן מסויים, היה עדיף להפסיד אתמול אם זה היה מקדם את השינוי המיוחל בסגל.
roy1000 כתב:הבעיה בנס נהריה זה שעכשיו כולם במכבי חושבים שהכל טוב ובסדר. במובן מסויים, היה עדיף להפסיד אתמול אם זה היה מקדם את השינוי המיוחל בסגל.
roy1000 כתב:rc4991 כתב:מה מנוצל ומושפל, רבאק?
יש לו חוזה. זה לא שהחוזה שלו נגמר ומכבי הציעה לו 300 ופגעה בו
שלא נדבר על זה שהוא התחיל עם "הפציעות" כבר בעונה הראשונה
לא הבנתי. זה עניין של לצאת "צודק"? בשורה התחתונה, טיוס לא פה ואלכסנדר האפסי כן ומכבי נפגעת מזה. מצבנו היה הרבה יותר טוב עם טיוס במקום אלכסנדר ואייברסון.
rc4991 כתב:תגיד, תה קורא בכלל את כל ההודעה ואת ההקשר שלה או שאתה קורא שורה וישר קופץ?
דיברתי על התרומה שלו? ערכתי השוואה עם אלכסנדר?
אמרתי שאין שום הצדקה להתנהגות שלו שממש הגעילה אותי
yzafrir כתב:roy1000 כתב:הבעיה בנס נהריה זה שעכשיו כולם במכבי חושבים שהכל טוב ובסדר. במובן מסויים, היה עדיף להפסיד אתמול אם זה היה מקדם את השינוי המיוחל בסגל.
אני פשוט חייב לדעת מאיפה אתה מביא את הביטחון העצמי הזה להחליט שאתה צודק בכל דבר ??
למה החלטת שזה מה שהם חושבים ? אתה קורא מחשבות ?
בדיוק כמו המקרה עם החתמת גאודלוק ....
בן82 כתב:roy1000 כתב:הבעיה בנס נהריה זה שעכשיו כולם במכבי חושבים שהכל טוב ובסדר. במובן מסויים, היה עדיף להפסיד אתמול אם זה היה מקדם את השינוי המיוחל בסגל.
אני בוחר לתת לחבר'ה קרדיט שהם מבינים שלא הכול טוב ובסדר. אי אפשר להתעלם מכל הבעיות.
לדעתי השינוי בסגל יבוא כאשר מכבי תתחיל להתבזות ביורוליג. את היכולת בליגה יתרצו בפציעות/חוק רוסי/מזוזות/שופטים וכד'.
יוסי22 כתב:רק מזכיר שוב שמכבי שיחקה אתמול בלי סמית / לאנדסברג , ווימס שמשחקים על עמדות 2-3 , מה שיצר חור בעמדות האלו .
ראינו אתמול איך גאודלוק אחד משנה את הקבוצה לגמרי , 3 שחקנים משמעותיים על אותן עמדות ישנו את הקבוצה באופן משמעותי בהרבה .
לגבי ציברס - כבר ראינו אותו מול יריבות יורוליג , הוא היה לא רע ...
MTA2311 כתב:ראיתי שוב את המחצית השנייה. לראד, עוד לפני שתי הבלתי ספורטיביות, היה רצף של איזה 10 טעויות שעשה בשני צדי המגרש.
שחקן שכונה.
יוסי22 כתב:רק מזכיר שוב שמכבי שיחקה אתמול בלי סמית / לאנדסברג , ווימס שמשחקים על עמדות 2-3 , מה שיצר חור בעמדות האלו .
ראינו אתמול איך גאודלוק אחד משנה את הקבוצה לגמרי , 3 שחקנים משמעותיים על אותן עמדות ישנו את הקבוצה באופן משמעותי בהרבה .
לגבי ציברס - כבר ראינו אותו מול יריבות יורוליג , הוא היה לא רע ...
MTA2311 כתב:ראיתי שוב את המחצית השנייה. לראד, עוד לפני שתי הבלתי ספורטיביות, היה רצף של איזה 10 טעויות שעשה בשני צדי המגרש.
שחקן שכונה.
אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:ראיתי שוב את המחצית השנייה. לראד, עוד לפני שתי הבלתי ספורטיביות, היה רצף של איזה 10 טעויות שעשה בשני צדי המגרש.
שחקן שכונה.
זה קורה לו בעיקר כשהוא מתחיל להתעייף והחמצן לא מגיע למוח (מזכיר קצת את טב״ח מהכדורגל בעניין הזה), ומתפקידו של המאמן לזהות את זה ולהוציא אותו בזמן.
מקווה מאוד שארז איכשהו יצליח לרסן אותו וישתמש בו בצורה נכונה, למרות שלא הייתי שם את הכסף שלי שדווקא הוא יצליח.
MTA2311 כתב:אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:ראיתי שוב את המחצית השנייה. לראד, עוד לפני שתי הבלתי ספורטיביות, היה רצף של איזה 10 טעויות שעשה בשני צדי המגרש.
שחקן שכונה.
זה קורה לו בעיקר כשהוא מתחיל להתעייף והחמצן לא מגיע למוח (מזכיר קצת את טב״ח מהכדורגל בעניין הזה), ומתפקידו של המאמן לזהות את זה ולהוציא אותו בזמן.
מקווה מאוד שארז איכשהו יצליח לרסן אותו וישתמש בו בצורה נכונה, למרות שלא הייתי שם את הכסף שלי שדווקא הוא יצליח.
זה אולי היה יכול לקרות בסגל מאוזן יותר, אבל בהרכב הנוכחי הוא לא מתאים יותר מאייברסון לצורך העניין.
זה מדהים (או עצוב מאוד), איך כל הבעיות הפוטנציאליות שדיברנו עליהן בקיץ הפכו לממשיות. ממש אחד לאחד.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:ראיתי שוב את המחצית השנייה. לראד, עוד לפני שתי הבלתי ספורטיביות, היה רצף של איזה 10 טעויות שעשה בשני צדי המגרש.
שחקן שכונה.
זה אולי היה יכול לקרות בסגל מאוזן יותר, אבל בהרכב הנוכחי הוא לא מתאים יותר מאייברסון לצורך העניין.
זה מדהים (או עצוב מאוד), איך כל הבעיות הפוטנציאליות שדיברנו עליהן בקיץ הפכו לממשיות. ממש אחד לאחד.
אור - אם יורשה לי לקפוץ למסקנות, נשמע שאתה אומר שזאת לא פעם ראשונה שמכבי עושים מהלכים שאנחנו מזהירים מהם בקיץ ובסוף מתברר שצדקנו
אני באזור או שלא?
MTA2311 כתב:אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:ראיתי שוב את המחצית השנייה. לראד, עוד לפני שתי הבלתי ספורטיביות, היה רצף של איזה 10 טעויות שעשה בשני צדי המגרש.
שחקן שכונה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: שמוליק ו־5 אורחים