10 אוקטובר 2016, 10:58
roy1000 כתב:ankram כתב:לא בטוח שעל מקלין אלכסנדר ישמור לדעתי זה יהיה ציברס.
כמובן שהמצב כרגע לא טוב, אבל לפחות כל עוד אין שינוי ברוסטר, עדיף לפתוח עם אלכסנדר בחמשייה כדי לתת לספסל קצת יותר כשרון. גם אולי למנוע עבירות מוקדמות.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ומי ישמור על ראדוליצה? האמת שזה לא משנה. לא אלכסנדר, לא ראד ולא צירבס מסוגלים לשמור על אף אחד.
10 אוקטובר 2016, 11:04
ankram כתב:להבנתי ראדוליצה לא משחק, אם הוא כן אז כמובן שזה משנה הרבה דברים.....
10 אוקטובר 2016, 11:18
10 אוקטובר 2016, 12:44
roy1000 כתב:yzafrir כתב:שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:הצפי שלי: הפסדים למילאנו וריאל, ארז + אייברסון הביתה, מקל כמעט ולא רואה פרקט ביורוליג, גאודלוק ואוחיון בעמדה 1
זה באמת הצפי שלך או שאתה סתם אומר?
לגבי אייברסון כן, לגבי ארז יתכן שיתנו לו צ'אנס עד ההפסד מול גלא
זה מרגיש כאילו זה מה שאתה רוצה שיקרה ולא הצפי שלך...זה פורום צ'ה פה ?
מעניין מה כתבת על רייס באותו שלב בעונה ההיא...
צפריר, כמה שנים עוד נחיה על רייס? בחיאת. זכית בלוטו פעם אחת. היה נהדר. כמה שנים עוד נמשיך עם אגדות טייריס רייס?
אייברסון הוא עכשיו הרייס החדש אחרי היינס ואינגלס והשד יודע מי? כל שנה נחטוף על הראש ונקווה שאיזה נגד כמו אייברסון יהפוך לרייס?
10 אוקטובר 2016, 13:52
yzafrir כתב:אני אפסיק ביום שאשמע ממך מילה אחת טובה על החתמה או איזה שהיא פעולה אחרת שמכבי עושה בקיץ....כנראה שלא יקרה
10 אוקטובר 2016, 14:40
10 אוקטובר 2016, 14:43
ankram כתב:דרך אגב אם אין שינוי קיצוני ברמת המשחק של אייברסון אלכסנדר ומקל במקום מכבי הייתי כבר עכשיו שוקל לתת חבילה לדאוסן אחרי ה nba ומביא בהול 4.5 שנותן הגנה וריבאונד, אפילו אם זה הדבר היחיד שהוא נותן. משחרר את אלכסנדר שלא מתאים לשום קבוצה רצינית ומגביל מאד את הדקות של מקל.
בשום אופן לא משחק עם מקל ואוחיון ביחד.
10 אוקטובר 2016, 18:17
שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:הצפי שלי: הפסדים למילאנו וריאל, ארז + אייברסון הביתה, מקל כמעט ולא רואה פרקט ביורוליג, גאודלוק ואוחיון בעמדה 1
10 אוקטובר 2016, 18:22
10 אוקטובר 2016, 19:03
10 אוקטובר 2016, 19:14
MTA2311 כתב:כבר עכשיו רואים שארז מעדיף את יוגב.
בוא נגיד שהוא היום הרבה פחות חזק ממה שהיה לפני תחילת העונה.
10 אוקטובר 2016, 19:23
jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:הצפי שלי: הפסדים למילאנו וריאל, ארז + אייברסון הביתה, מקל כמעט ולא רואה פרקט ביורוליג, גאודלוק ואוחיון בעמדה 1
שני הפסדי יורוליג בלי ווימס לא ישלחו אף אחד הביתה.
אני חושב שמכבי תיתן משחק טוב במילאנו.
10 אוקטובר 2016, 19:24
10 אוקטובר 2016, 19:29
jol9 כתב:אני חושב שהרבה מאוד אנשים דווקא כן רואים במקל הצלחה גדולה.
למשל אתר וואלה דירג את מקל כישראלי השלישי בטיבו היום אחרי דאוסן ולימונד.
הסיפור של מקל מזכיר לי קצת את הסיפור של הלפרין רק הפוך. האחד הוא כשרון ענק אבל מאוד
חלש באופי, והשני חזק באופי, אבל לוקה מאוד באלמנטים רבים מדי וחשובים מדי.
בנוסף, למקל יש אחלה לובי תקשורתי מאחוריו.
כל זה אומר מבחינתי, שהדקות שלו לא יצומצמו ואף להיפך.
כמות המגרש שלו תרד, כשווימס ודרו, יהיו כשירים ויישחקו 25-30 דקות כל אחד, וגם זה בספק.
10 אוקטובר 2016, 19:42
שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:הצפי שלי: הפסדים למילאנו וריאל, ארז + אייברסון הביתה, מקל כמעט ולא רואה פרקט ביורוליג, גאודלוק ואוחיון בעמדה 1
שני הפסדי יורוליג בלי ווימס לא ישלחו אף אחד הביתה.
אני חושב שמכבי תיתן משחק טוב במילאנו.
שני הפסדי יורוליג עם תצוגות הגנה מזעזעות של מכבי יחרצו את גורלו של אייברסון לדעתי, גם אם לא באופן מיידי אבל יתחילו לחפש מחליפים
לגבי ארז יתנו לו צ'אנס במקסימום עד גלא, ולהערכתי מכבי תפסיד בשלושת המשחקים הקרובים (מילאנו ריאל וגלא).
לא יודע מה נותן לך תקווה בנוגע למשחק מול מילאנו, זה נכון שגאולדוק חוזר, אבל זה גם אומר שהגנתית נראה עוד יותר גרוע
10 אוקטובר 2016, 19:43
שועל כתב:jol9 כתב:אני חושב שהרבה מאוד אנשים דווקא כן רואים במקל הצלחה גדולה.
הסיפור של מקל מזכיר לי קצת את הסיפור של הלפרין רק הפוך. האחד הוא כשרון ענק אבל מאוד
כמות המגרש שלו תרד, כשווימס ודרו, יהיו כשירים ויישחקו 25-30 דקות כל אחד, וגם זה בספק.
למקל יש אופי? אני לא ראיתי.
מה שבטוח, לפי המשחק אתמול, שלגאולדוק ופניני יש המון אופי
לא הבנתי מה גרם לך להגיע למסקנה שכמות הדקות שלו לא תצטמצם (בגלל האופי שלא בא לידי ביטוי? בגלל הלובי התקשורתי? לא הבנתי את הרציונל).
לי אין ספק שכמות הדקות של מקל תלך ותפחת כשגאודלוק ישחק בצורה מלאה, ולא רק מהסיבה שהוא שחקן רע, אלא מהסיבה הפשוטה שליד גאודלוק ארז יצטרך הגנה, ואת זה יוגב נותן.
צריך לזכור שנקודת המוצא של מקל מול אדלשטיין הייתה מאוד טובה, וראינו את זה בנבחרת שבה הוא קיבל את רוב הדקות בעמדה 1 כשכל השאר קיבלו דקות מועטות פה ושם. אם אפילו אצל ארז הוא הפך לשחקן משני ברוטציה (ועל חשבון מי? אוחיון...) זה אומר הרבה על מה ארז חושב בנוגע לצורת המשחק שלו.
10 אוקטובר 2016, 19:43
10 אוקטובר 2016, 19:46
שועל כתב:jol9 כתב:אני חושב שהרבה מאוד אנשים דווקא כן רואים במקל הצלחה גדולה.
למקל יש אופי? אני לא ראיתי.
מה שבטוח, לפי המשחק אתמול, שלגאולדוק ופניני יש המון אופי
לא הבנתי מה גרם לך להגיע למסקנה שכמות הדקות שלו לא תצטמצם (בגלל האופי שלא בא לידי ביטוי? בגלל הלובי התקשורתי? לא הבנתי את הרציונל).
לי אין ספק שכמות הדקות של מקל תלך ותפחת כשגאודלוק ישחק בצורה מלאה, ולא רק מהסיבה שהוא שחקן רע, אלא מהסיבה הפשוטה שליד גאודלוק ארז יצטרך הגנה, ואת זה יוגב נותן.
צריך לזכור שנקודת המוצא של מקל מול אדלשטיין הייתה מאוד טובה, וראינו את זה בנבחרת שבה הוא קיבל את רוב הדקות בעמדה 1 כשכל השאר קיבלו דקות מועטות פה ושם. אם אפילו אצל ארז הוא הפך לשחקן משני ברוטציה (ועל חשבון מי? אוחיון...) זה אומר הרבה על מה ארז חושב בנוגע לצורת המשחק שלו.
10 אוקטובר 2016, 19:47
10 אוקטובר 2016, 19:48
jol9 כתב:לא דיברתי על אופי ווינרי כמו בלו ופניני, אלא אופי חזק שלא מפחד לקחת זריקות ואחריות, למרות
המוגבלות שלו (בניגוד גמור להלפרין).