קווינסי מילר נשאר במכבי ת"א, חתם על חוזה חדש ל- 3 שנים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: קווינסי מילר נשאר במכבי ת"א, חתם על חוזה חדש ל- 3 שנים

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 ספטמבר 2016, 02:56

jol9 כתב:ליאב, הפציעה שלי הוחמרה בגלל טניס לא בגלל הריצה...
בכל מקרה, כל העניין בסבב תלוי על שחקן אחד שמגיע לטורניר אחד בשנה בממוצע, אז אין כל כך מה לפתוח את זה כאן, אבל אני בהחלט מודה לכם על התזכורת.
אשתדל לשלב יותר הודעות שקשורות לטניס בהמשך.

לגבי הצוות הרפואי של מכבי, אני חושב שיש הבדל בין טיפול בפציעות אורתופדיות לבין אישור על כשירות של שחקנים.
הרופא הזה הוא מומחה גדול בתחומו ולא נראה לי שמישהו מאיתנו יכול לפקפק בהחלטות שלו מבלי שיש לנו איזשהו מידע בעניין (וגם אם כן בעצם)

:heart
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שחף1 » 24 ספטמבר 2016, 10:18

ראיתי חלק מההילייטס של מילר וחייב להגיד שאני קצת מתבאס. בעיקר מהחלק ההגנתי. כל החורים אחרי פיק אנד רול שהיו בימים האחרונים, היו נפתרים לפחות באופן חלק חלקי איתו. נע נהדר מהוויק סייד לחסום זריקות. עושה גם חילוף לא רע על גארדים. יש לו פריים רזה מאוד אבל יש שם שני מהלכים שהוא מצליח לחסום תפלץ כמו וסלי בפוסט אפ. כמובן שאלה היילייטס, אם הוא עושה חור או חוטף פוסטר על הראש במהלך אחר מן הסתם לא יראו את זה. יכל לפתור לנו המון בעיות כרגע
שחף1

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 ספטמבר 2016, 11:25

בינתיים בישראל, הפורוורד קווינסי מילר מתכונן לניתוח שיחזור הרצועה הצולבת. מילר יכנס לניתוח מחר כאשר הערכה האופטימית מדברת על חזרה למגרשים בחודש מרץ, אבל כמובן קשה לדעת לפני הניתוח ותחילתו של תהליך השיקום.

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 26171.html
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 25 ספטמבר 2016, 11:27

שחף1 כתב:ראיתי חלק מההילייטס של מילר וחייב להגיד שאני קצת מתבאס. בעיקר מהחלק ההגנתי. כל החורים אחרי פיק אנד רול שהיו בימים האחרונים, היו נפתרים לפחות באופן חלק חלקי איתו. נע נהדר מהוויק סייד לחסום זריקות. עושה גם חילוף לא רע על גארדים. יש לו פריים רזה מאוד אבל יש שם שני מהלכים שהוא מצליח לחסום תפלץ כמו וסלי בפוסט אפ. כמובן שאלה היילייטס, אם הוא עושה חור או חוטף פוסטר על הראש במהלך אחר מן הסתם לא יראו את זה. יכל לפתור לנו המון בעיות כרגע

אולי כן ואולי לא. הילייטס זה לא משהו שנותן תמונה מלאה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי משה » 25 ספטמבר 2016, 14:39

A_P_18 כתב:
אחדשיודע כתב:
הצהובים יקיימו את משחקי ההכנה ללא אנדרו גאודלוק, שסובל מקרע בשריר הירך האחורי ויחזור רק בעוד 3 שבועות להתאמן, וכמובן ללא קווינסי מילר שמתכונן לניתוח שחזור הרצועה הצולבת האחורית שלו, אליו הוא ייכנס בימים הקרובים.

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274ציינתי.226046.html

למה חיכו עם הניתוח עד עכשיו?

אם אתה לא מנתח ביום יומיים הראשונים של הפציעה (כמו במקרה דורון פרקינס) אתה צריך לחכות חודשיים כי איבדת את חלון ההזדמנויות. אצל קווינסי מילר רק עד שהבינו שיש לו קרע סופי לקח יותר משבוע. בנוסף קרע ברצועה האחורית היא קשה הרבה יותר לשחזור הרצועה וגם לשיקום הסופי, לכן שווה לבדוק אם אפשר באמצעות פיזיוטרפיה להסתדר בלי ניתוח. כל זה הביא לכך שחיכו עד עכשיו.
משה

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 ספטמבר 2016, 14:43

משה כתב:
A_P_18 כתב:
אחדשיודע כתב:
הצהובים יקיימו את משחקי ההכנה ללא אנדרו גאודלוק, שסובל מקרע בשריר הירך האחורי ויחזור רק בעוד 3 שבועות להתאמן, וכמובן ללא קווינסי מילר שמתכונן לניתוח שחזור הרצועה הצולבת האחורית שלו, אליו הוא ייכנס בימים הקרובים.

אם אתה לא מנתח ביום יומיים הראשונים של הפציעה (כמו במקרה דורון פרקינס) אתה צריך לחכות חודשיים כי איבדת את חלון ההזדמנויות. אצל קווינסי מילר רק עד שהבינוו שיש לו קרע סופי לקח יותר משבוע. בנוסף קרע ברצועה האחורית היא קשה הרבה יותר לשחזור הרצועה וגם לשיקום הסופ, לכן שווה לבדוק אם אפשר באמצעות פיזיןטרפיה להסתדר בלי. כל זה הביא לכך שחיכו עד עכשיו.

צפוי לאבד מהאתלטיות בגלל הקרע באחורית?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

Re: קווינסי מילר נשאר במכבי ת

הודעהעל ידי משה » 25 ספטמבר 2016, 15:05

MTA2311 כתב:
משה כתב:
A_P_18 כתב:
אחדשיודע כתב:

אם אתה לא מנתח ביום יומיים הראשונים של הפציעה (כמו במקרה דורון פרקינס) אתה צריך לחכות חודשיים כי איבדת את חלון ההזדמנויות. אצל קווינסי מילר רק עד שהבינוו שיש לו קרע סופי לקח יותר משבוע. בנוסף קרע ברצועה האחורית היא קשה הרבה יותר לשחזור הרצועה וגם לשיקום הסופ, לכן שווה לבדוק אם אפשר באמצעות פיזיןטרפיה להסתדר בלי. כל זה הביא לכך שחיכו עד עכשיו.

צפוי לאבד מהאתלטיות בגלל הקרע באחורית?

תראה אם היה מדובר בקרע הרצועה הראשון שלו הייתי אומר לך שיש סיכוי לא קטן שהוא לא היה מאבד (אע"פ שבניתוח ראשון בדרך לוקחים גיד מההמסטרינג או מגיד הפיקה וזה כן מחליש את הכוח המתפרץ), אבל באמצעות שיקום חזק פחות או יותר אפשר לחזור למצב הקודםו. אצלו מדובר כבר בפציעה שנייה, ולא רק שהוא קרע את הרצועה האחורית הוא גם קרע את הרצועה הצידית, ככה שלדעתי הוא בהחלט יאבד מהאתלטיות. אני לא מכיר ולא שמעתי על ספורטאים שקרעו את הרצועה הצולבת הקדמית, האחורית והצדית ( פרקינס לדוגמא קרע את שלושתם , רק שהוא נפצע בפציעה אחת) וחזרו להיות בדיוק עם אותה אתלטיות.
משה

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 ספטמבר 2016, 15:09

משה כתב:תראה אם היה מדובר בקרע הרצועה הראשון שלו הייתי אומר לך שיש סיכוי לא קטן שהוא לא היה מאבד (אע"פ שבניתוח ראשון בדרך לוקחים גיד מההמסטרינג או מגיד הפיקה וזה כן מחליש את הכוח המתפרץ), אבל באמצעות שיקום חזק פחות או יותר אפשר לחזור למצב הקודםו. אצלו מדובר כבר בפציעה שנייה, ולא רק שהוא קרע את הרצועה האחורית הוא גם קרע את הרצועה הצידית, ככה שלדעתי הוא בהחלט יאבד מהאתלטיות. אני לא מכיר ולא שמעתי על ספורטאים שקרעו את הרצועה הצולבת הקדמית, האחורית והצדית ( פרקינס לדוגמא קרע את שלושתם , רק שהוא נפצע בפציעה אחת) וחזרו להיות בדיוק עם אותה אתלטיות.

ובגלל שזאת לא הפעם הראשונה שהוא קורע רצועות בברך אפשר גם להגיד שיש לו סיכוי גבוה יותר לסבול שוב מאותה פציעה, נכון?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי משה » 25 ספטמבר 2016, 15:21

MTA2311 כתב:
משה כתב:תראה אם היה מדובר בקרע הרצועה הראשון שלו הייתי אומר לך שיש סיכוי לא קטן שהוא לא היה מאבד (אע"פ שבניתוח ראשון בדרך לוקחים גיד מההמסטרינג או מגיד הפיקה וזה כן מחליש את הכוח המתפרץ), אבל באמצעות שיקום חזק פחות או יותר אפשר לחזור למצב הקודםו. אצלו מדובר כבר בפציעה שנייה, ולא רק שהוא קרע את הרצועה האחורית הוא גם קרע את הרצועה הצידית, ככה שלדעתי הוא בהחלט יאבד מהאתלטיות. אני לא מכיר ולא שמעתי על ספורטאים שקרעו את הרצועה הצולבת הקדמית, האחורית והצדית ( פרקינס לדוגמא קרע את שלושתם , רק שהוא נפצע בפציעה אחת) וחזרו להיות בדיוק עם אותה אתלטיות.

ובגלל שזאת לא הפעם הראשונה שהוא קורע רצועות בברך אפשר גם להגיד שיש לו סיכוי גבוה יותר לסבול שוב מאותה פציעה, נכון?

הספרות הרפואית אומרת שאם זה קורה בפעם השנייה כנראה שלא מדובר רק בביש מזל אלא בנטייה\מבנה גנטי שגורם לפציעה. תוסיף לזה את זה שהשתילו לו בפציעה הראשונה (גיד מההמסטרינג או מהפיקה שלו) וכנראה בניתוח הזה משתל חיצוני ואם כמה שהם חזקים הם אף פעם לא יהיו תחליף מלא לרצועה המקורית. אז כן הוא נמצא בסיכון גדול יותר. אבל באמת שקשה לדעת, אחרי הכל בפציעות האלו יש גם הרבה עניין של חוסר מזל.
משה

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 ספטמבר 2016, 15:28

משה כתב:
MTA2311 כתב:

הספרות הרפואית אומרת שאם זה קורה בפעם השנייה כנראה שלא מדובר רק בביש מזל אלא בנטייה\מבנה גנטי שגורם לפציעה. תוסיף לזה את זה שהשתילו לו בפציעה הראשונה (גיד מההמסטרינג או מהפיקה שלו) וכנראה בניתוח הזה משתל חיצוני ואם כמה שהם חזקים הם אף פעם לא יהיו תחליף מלא לרצועה המקורית. אז כן הוא נמצא בסיכון גדול יותר. אבל באמת שקשה לדעת, אחרי הכל בפציעות האלו יש גם הרבה עניין של חוסר מזל.

תודה על המידע.

Sent from my HTC_M10h using Tapatalk
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 25 ספטמבר 2016, 15:42

עד כמה שידוע לי, עד השנים האחרונות לא היו עושים ניתוח לאיחוי הרצועה האחורית. אבל בשנים האחרונות פיתחו איזו שיטה מהפכנית
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי itai7 » 26 ספטמבר 2016, 10:29

קווינסי מילר עבר בהצלחה ארתרוסקופיה

http://www.maccabi.co.il/News.asp?id=55 ... LPnZo.dpbs
itai7

הודעהעל ידי שמואל1 » 26 ספטמבר 2016, 11:54

הערכות במכבי: מילר עשוי לחזור תוך 4 חודשים
פורוורד מכבי תל אביב, הפצוע בברכו, עבר ניתוח ארתרוסקופיה וגורמים במועדון אמרו ל-ONE שקיימת אפשרות שתקופת ההחלמה שלו תהיה קצרה מהצפוי
http://one.co.il/Article/16-17/2,620,12 ... tml?ref=hp
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 26 ספטמבר 2016, 12:35

שמואל1 כתב:הערכות במכבי: מילר עשוי לחזור תוך 4 חודשים
פורוורד מכבי תל אביב, הפצוע בברכו, עבר ניתוח ארתרוסקופיה וגורמים במועדון אמרו ל-ONE שקיימת אפשרות שתקופת ההחלמה שלו תהיה קצרה מהצפוי
http://one.co.il/Article/16-17/2,620,12 ... tml?ref=hp

הלוואי שיחזור, הלוואי שהוא יהיה בכושר כמו לפני הפציעה, והלוואי שזה לא יהיה מאוחר מידי בשביל מכבי
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי אחדשיודע » 10 אוקטובר 2016, 19:16

ראיון מעניין עם מילר ב-"יורוהופס": http://www.eurohoops.net/featured/32424 ... rt-journey

בין היתר אמר שקיבל הצעות מקבוצות NBA לאחר שסיכם במכבי.
“After agreeing with Maccabi, we found out that multiple NBA teams were offering us some really good deals. So I passed on some NBA opportunities. I don’t regret my decision at all. If they were here over last summer, they will appear again”

“It doesn’t matter though. Because I really wanted to come to Maccabi. I’m really happy here and I feel right with the choice I made
אחדשיודע

הודעהעל ידי שחף1 » 11 אוקטובר 2016, 15:39

בסופו של דבר אחרי כל החירטוטים מסביב(את מי זה מעניין עכשיו שהיו לו הצעות מקבוצות nba) אין פה איזשהו פידבק או טיימליין למתי הוא חוזר.

אנחנו נצטרך אותו בכושר מלא, כי ראד פשוט לא נראה לי מישהו שיכול לתפוס 30 דקות יורוליג כל ערב
שחף1

הודעהעל ידי אחדשיודע » 11 אוקטובר 2016, 15:45

אתה יותר מידי מפתח ציפיות לגבי החזרה שלו לכושר העונה. חבל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי rc4991 » 13 אוקטובר 2016, 16:47

ראיון עם קווינסי
http://bit.ly/2d9AYxU
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי איתי-שגב » 13 אוקטובר 2016, 16:58

rc4991 כתב:ראיון עם קווינסי
http://bit.ly/2d9AYxU