roy1000 כתב:הראשון להיות מוחלף זה אייברסון. אין לי ספק.
את אייברסון צריך לשפוט ע"פ מה שנראה ממנו ביורוליג. הוא הרבה פחות מתאים לליגה המקומית.
בכל מקרה, עד שכל הסגל לא יהיה לרשותו של אדלשטיין, לא נראה לי שיש מה לדבר על החלפות.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:הראשון להיות מוחלף זה אייברסון. אין לי ספק.
אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:ראיתי שוב את המחצית השנייה. לראד, עוד לפני שתי הבלתי ספורטיביות, היה רצף של איזה 10 טעויות שעשה בשני צדי המגרש.
שחקן שכונה.
זה קורה לו בעיקר כשהוא מתחיל להתעייף והחמצן לא מגיע למוח (מזכיר קצת את טב״ח מהכדורגל בעניין הזה), ומתפקידו של המאמן לזהות את זה ולהוציא אותו בזמן.
מקווה מאוד שארז איכשהו יצליח לרסן אותו וישתמש בו בצורה נכונה, למרות שלא הייתי שם את הכסף שלי שדווקא הוא יצליח.
זה אולי היה יכול לקרות בסגל מאוזן יותר, אבל בהרכב הנוכחי הוא לא מתאים יותר מאייברסון לצורך העניין.
זה מדהים (או עצוב מאוד), איך כל הבעיות הפוטנציאליות שדיברנו עליהן בקיץ הפכו לממשיות. ממש אחד לאחד.
כן, אבל אם אתה מחליף שחקן, את מי אתה מחליף? את אייברסון או ראד? אני חושב שאפשר לעשות שימוש טוב יותר בראד, אם אתה מביא לקו הקדמי שחקן שיודע לעשות הגנה.
jol9 כתב:roy1000 כתב:הראשון להיות מוחלף זה אייברסון. אין לי ספק.
את אייברסון צריך לשפוט ע"פ מה שנראה ממנו ביורוליג. הוא הרבה פחות מתאים לליגה המקומית.
בכל מקרה, עד שכל הסגל לא יהיה לרשותו של אדלשטיין, לא נראה לי שיש מה לדבר על החלפות.
yanay21 כתב:מקאדו, אנחנו משחקים בהרכבים לא מלאים, ועם פציעות לא נגמרות. זה נכון.
אבל שני דברים:
יש קבוצות שאתה צריך לנצח גם כשאתה סובל ממכת פציעות. קבוצה שהכרוז שלה צועק "איה איה, נהריה", היא אחת מהן.
דבר שני, וזה עניין מערכתי יותר, הוא למה מלכתחילה יש מכת פציעות? האם אלו המזוזות בהיכל(שהחליפו, תודה לאל)? או שיש פה משהו שקשור להתנהלות הצוות שאחראי על הכושר וכשירות השחקנים?
אף אחד לא ממעיט בערך הפציעות, אבל זו קבוצה של עשרות מיליוני דולרים, ואנחנו כמעט והפסדנו לקבוצה בינונית בליגה הישראלית, והליגה בעצמה בינונית
מקאדו 3 כתב:yanay21 כתב:מקאדו, אנחנו משחקים בהרכבים לא מלאים, ועם פציעות לא נגמרות. זה נכון.
אבל שני דברים:
יש קבוצות שאתה צריך לנצח גם כשאתה סובל ממכת פציעות. קבוצה שהכרוז שלה צועק "איה איה, נהריה", היא אחת מהן.
דבר שני, וזה עניין מערכתי יותר, הוא למה מלכתחילה יש מכת פציעות? האם אלו המזוזות בהיכל(שהחליפו, תודה לאל)? או שיש פה משהו שקשור להתנהלות הצוות שאחראי על הכושר וכשירות השחקנים?
אף אחד לא ממעיט בערך הפציעות, אבל זו קבוצה של עשרות מיליוני דולרים, ואנחנו כמעט והפסדנו לקבוצה בינונית בליגה הישראלית, והליגה בעצמה בינונית
מסכים לחלוטין שצריך לברר מה קורה עם מכת הפציעות אבל נראה לי מצחיק שאנשים פה משבחים שחקן ומהללים אותו אחרי משחק טוב ואחרי משחק פחות טוב הוא כבר אפס שצריך להעיף והוא לא ברמה , הקטע הוא שבהרבה מקרים הביקורת לא עניינית .
כך למשל את כל הגבוהים הזרים , צירבס היה מצוין בכמה משחקים אז אותם אנשים קבעו שהוא שחקן מצוין ( ככה גם אני חושב ) ואחרי משחקים חלשים הוא אפס שלא מתאים לרמה שאליה מכבי שואפת , כנ'ל לגבי ראד ואייברסון .
אחדשיודע כתב:מקאדו 3 כתב:yanay21 כתב:מקאדו, אנחנו משחקים בהרכבים לא מלאים, ועם פציעות לא נגמרות. זה נכון.
אבל שני דברים:
מסכים לחלוטין שצריך לברר מה קורה עם מכת הפציעות אבל נראה לי מצחיק שאנשים פה משבחים שחקן ומהללים אותו אחרי משחק טוב ואחרי משחק פחות טוב הוא כבר אפס שצריך להעיף והוא לא ברמה , הקטע הוא שבהרבה מקרים הביקורת לא עניינית .
כך למשל את כל הגבוהים הזרים , צירבס היה מצוין בכמה משחקים אז אותם אנשים קבעו שהוא שחקן מצוין ( ככה גם אני חושב ) ואחרי משחקים חלשים הוא אפס שלא מתאים לרמה שאליה מכבי שואפת , כנ'ל לגבי ראד ואייברסון .
ולי נראה מצחיק ש-"אנשים פה" משבחים שחקנים בצורה מוגזמת עפ"י משחק הכנה טוב או שניים, וממשיכים להלל את אותם שחקנים גם אחרי 3 משחקים רעים, "רק בשביל להגיד אמרתי לכם ולצאת צודקים". אם יש ביקורת לא עניינית, היא של אותם "אנשים" שהגיעו עם דעה מהבית - ולא מנתחים לגופו של משחק.
ועוד יותר עלוב היא התופעה שבה "אנשים" בוחרים להתייחס פעם אחר פעם לביקורות (שברובן מאוד ענייניות) של חברי הפורום ולבקר אותן, ולא למשחק עצמו. מאוד ענייני, אין ספק.
מקאדו 3 כתב:אתה צודק כי התגובות שלך בכלל לא עלובות ומעליבות , אתה צודק וצדיק תמיד .
שמואל1 כתב:אפשר לינק למשחק?
אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:אפשר לינק למשחק?
תקציר: https://www.youtube.com/watch?v=GMTRrH065-s
הורדה של המשחק המלא: http://server.wscouting.com/index.php?logout
שמואל1 כתב:אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:אפשר לינק למשחק?
תודה
jol9 כתב:שמואל1 כתב:אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:אפשר לינק למשחק?
תודה
חזרתם?
מקאדו 3 כתב:לפעמים זה נראה שאנשים פה מתים ששחקן מסוים אן הקבוצה תיכשל רק בשביל להגיד אמרתי לכם ולצאת צודקים ...
בסה'כ משחק אחד בהרכבים לא מלאים ועם פציעות לא נגמרות , איך בכלל אפשר לתרגל משהו שכל יןם נפצע שחקן או שניים ובד'כ הפציעה דיי רצינית והשחקן הוא אחד החשובים ?
עד שלא יעברו כמה שבועות וכמה משחקים ועד שההרכב יתייצב אי אפשר לקבוע מי טוב ומי מתאים וזה כולל את אייברסון שכולם כבר חותכים פה כאילו שאיזה סראפין רק מחכה למכבי , תנשמו קצת מה ההיסטריה העונה רק התחילה והקבוצה עם מכת פציעות שהיתה הורסת כל קבוצה .
roy1000 כתב:מקאדו 3 כתב:לפעמים זה נראה שאנשים פה מתים ששחקן מסוים אן הקבוצה תיכשל רק בשביל להגיד אמרתי לכם ולצאת צודקים ...
בסה'כ משחק אחד בהרכבים לא מלאים ועם פציעות לא נגמרות , איך בכלל אפשר לתרגל משהו שכל יןם נפצע שחקן או שניים ובד'כ הפציעה דיי רצינית והשחקן הוא אחד החשובים ?
עד שלא יעברו כמה שבועות וכמה משחקים ועד שההרכב יתייצב אי אפשר לקבוע מי טוב ומי מתאים וזה כולל את אייברסון שכולם כבר חותכים פה כאילו שאיזה סראפין רק מחכה למכבי , תנשמו קצת מה ההיסטריה העונה רק התחילה והקבוצה עם מכת פציעות שהיתה הורסת כל קבוצה .
אז נסגור את הפורום עד ש"המצב יתייצב"? אנשים כותבים מה שהם רואים על המגרש.
אתה יודע שכבר שנים לא הייתה למכבי קבוצה עם סגל מלא ללא פציעות? אם אתה רוצה לחכות על שכולם יחזרו מהפציעות נראה לי שאתה תחכה עוד כמה שנים טובות.
כל הקטע של לנסות להטיל צנזורה על דעות בגלל שאתה לא אוהב אותן הוא הזוי. המציאות לא נוחה לך? תמיד אפשר להתחבר לטוויטר ולפייסבוק של מכבי במקום לקרוא פה.
מקאדו 3 כתב:הצנזור הראשי מדבר הא ? הרי מי שלא בדעות שלך לא מבין כלום ...
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־17 אורחים