המירוץ לנשיאות ארה״ב

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: המירוץ לנשיאות ארה״ב

הודעהעל ידי yanay21 » 10 אוקטובר 2016, 16:06

MTA2311 כתב:סקרים על העימות?

לפי סקר של CNN, חמישים ושבעה אחוזים מהצופים בעימות חשבו שהילארי ניצחה. ראוי לציין שחמישים ושמונה אחוזים מהצופים תמכו בקלינטון לפני הדיבייט, ככה שלא מפתיע אם יש חפיפה כמעט מלאה. יחד עם זאת, שישים ושלושה אחוזים אמרו שטראמפ עלה על הציפיות(מה שמראה יותר על הציפיות הנמוכות, אבל עדיין).

מוקדם לקבוע, אבל ההערכה היא שטראמפ עצר את הקריסה, אבל לא הפך את המגמה. נייט סילבר עידכן את התחזית שלו לפני שעה, אין שום שינוי בינתיים. אני מניח שנראה את זה עוד יום יומיים, אולי שלושה. אם בכלל יהיה מה לראות. אבל אם היה מומנטום רציני של טראמפ, כבר היינו רואים.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 אוקטובר 2016, 16:58

ראיתי חלקים מהשידור החוזר בערוץ 10. הוא צדק בכל מילה שאמר על סוריה והמדיניות האמריקאית במזהת.

חבל שהאמריקאים טיפשים מדי בשביל לראות את זה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 10 אוקטובר 2016, 17:05

MTA2311 כתב:ראיתי חלקים מהשידור החוזר בערוץ 10. הוא צדק בכל מילה שאמר על סוריה והמדיניות האמריקאית במזהת.

רצית לומר "המדיניות האמריקאית בכל העולם"
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 אוקטובר 2016, 17:07

felix_r כתב:
MTA2311 כתב:ראיתי חלקים מהשידור החוזר בערוץ 10. הוא צדק בכל מילה שאמר על סוריה והמדיניות האמריקאית במזהת.

רצית לומר "המדיניות האמריקאית בכל העולם"

לא מספיק אכפת לי משאר העולם
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 10 אוקטובר 2016, 17:59

אני רואה את הדיבייט עכשיו... המנחים מפלים את טראמפ באופן בוטה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 10 אוקטובר 2016, 18:11

באופן מאוד לא מדעי, אני מעריך שהסיכויים של טראמפ לזכות גבוהים בהרבה ממה שהסקירם נותנים לו. הילארי באמת מועמדת נורא חלשה.

טראמפ הוא אולי מנטלית כמו ילד בן 3, אבל הוא עדיין עדיף מהילארי.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 10 אוקטובר 2016, 19:27

roy1000 כתב:באופן מאוד לא מדעי, אני מעריך שהסיכויים של טראמפ לזכות גבוהים בהרבה ממה שהסקירם נותנים לו. הילארי באמת מועמדת נורא חלשה.

טראמפ הוא אולי מנטלית כמו ילד בן 3, אבל הוא עדיין עדיף מהילארי.

אם שיטת הבחירה שם הייתה כמו בישראל, הייתי שם עליו כסף, אבל בשיטה האמריקאית הסיכוים שלו לא גבוהים כל כך.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yanay21 » 11 אוקטובר 2016, 02:36

שוב התעדכנו סקרים, כמעט ואין תזוזה. אייווה זזה קצת לכיוונה של הילארי, אריזונה לכיוון של טראמפ, ועוד כמה תזוזות לא רלוונטיות, חוץ מ2 המדינות הצמודות האלו. אבל שום מדינה לא "החליפה"
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי roy1000 » 11 אוקטובר 2016, 07:33

yanay21 כתב:שוב התעדכנו סקרים, כמעט ואין תזוזה. אייווה זזה קצת לכיוונה של הילארי, אריזונה לכיוון של טראמפ, ועוד כמה תזוזות לא רלוונטיות, חוץ מ2 המדינות הצמודות האלו. אבל שום מדינה לא "החליפה"

הכל שאלה של מה אמינות הסקרים? כמה אנשים מצביעים לטראמפ אבל משקרים בסקרים (כמו בארץ וכמו בברקזיט)? זה מה שהפיל את נייט סילבר בפריימריז הרפובליקני וזה הנעלם הגדול גם פה.

אני לא הולך להגיד שטראמפ ינצח, אבל אין לי ספק שבכל מדינה, הוא יקבל יותר קולות ממה שמנבאים לו הסקרים.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 11 אוקטובר 2016, 07:36

yanay21 כתב:זה יחזק אותו בקרב הבוחרים שלו, אבל שניהם כל כך שנואים שאלו בחירות של base vs base. ושלה רחב יותר. ואם זה ילך צמוד, הוא צריך גם את הממסד שיעזור לו בשטח, ואין לו את זה. ולה יש בערימות:

http://fivethirtyeight.com/features/tru ... d-offices/

(וגם מעניין לראות איך אובמה מאפיל על שניהם, וכנראה כל מועמד אחר אי פעם, בכל מה שקשור לground game)

אני דווקא מכיר כמה דמוקרטים מושבעים שהולכים להצביע לו... טראמפ זה הצבעת מחאה. זה ממש לא base v base. זה "הממסד" (קלינטון) מול "לא הממסד" (טראמפ). זה לא דמוקרטי מול רפובליקני.
roy1000

הודעהעל ידי yanay21 » 11 אוקטובר 2016, 08:02

roy1000 כתב:
yanay21 כתב:זה יחזק אותו בקרב הבוחרים שלו, אבל שניהם כל כך שנואים שאלו בחירות של base vs base. ושלה רחב יותר. ואם זה ילך צמוד, הוא צריך גם את הממסד שיעזור לו בשטח, ואין לו את זה. ולה יש בערימות:

http://fivethirtyeight.com/features/tru ... d-offices/

(וגם מעניין לראות איך אובמה מאפיל על שניהם, וכנראה כל מועמד אחר אי פעם, בכל מה שקשור לground game)

אני דווקא מכיר כמה דמוקרטים מושבעים שהולכים להצביע לו... טראמפ זה הצבעת מחאה. זה ממש לא base v base. זה "הממסד" (קלינטון) מול "לא הממסד" (טראמפ). זה לא דמוקרטי מול רפובליקני.

זה מיעוט זועם וטהרני, זה לחלוטין בסיס נגד בסיס, זה שיש כמה דמוקרטים שמצביעים לטראמפ, או רפובליקנים שמצביעים לקלינטון, לא אומר שהם שינו דפוסי ההצבעה. כל אחד מהם פשוט מאיץ תהליכים(לבנים הולכים לרפובליקנים, כל השאר לא), ויש איזו נקודת שבר, ברור שקלינטון מייצגת את הממסד והוא לא, אבל בסופו של דבר, רוב מכריע של הרפובליקנים יצביעו לו, ורוב הדמוקרטים יצביעו לה. משהו כמו התחזית הכי פסימית שראיתי, זה שכל אחד מהם "אוסף" 85% ממצביעי המפלגה שלו, וחלק אפילו מעל ה90%. כמובן שיש סקרים שיראו גם על 80%, אולי אפילו פחות, אבל המפה האלקטורלית לא הייתה נראית כמו שהיא נראית אם זה לא בסיס נגד בסיס. והם כל כך שנואים שניהם, שזה פשוט עניין של turnout
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 אוקטובר 2016, 08:57

תמונה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 11 אוקטובר 2016, 10:46

טראמפ גמור. לדעתי גם אנשים שאומרים שיצביעו לו יתקשו לשים את השם שלו בקלפי
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי roy1000 » 11 אוקטובר 2016, 13:06

yanay21 כתב:זה מיעוט זועם וטהרני, זה לחלוטין בסיס נגד בסיס, זה שיש כמה דמוקרטים שמצביעים לטראמפ, או רפובליקנים שמצביעים לקלינטון, לא אומר שהם שינו דפוסי ההצבעה. כל אחד מהם פשוט מאיץ תהליכים(לבנים הולכים לרפובליקנים, כל השאר לא), ויש איזו נקודת שבר, ברור שקלינטון מייצגת את הממסד והוא לא, אבל בסופו של דבר, רוב מכריע של הרפובליקנים יצביעו לו, ורוב הדמוקרטים יצביעו לה. משהו כמו התחזית הכי פסימית שראיתי, זה שכל אחד מהם "אוסף" 85% ממצביעי המפלגה שלו, וחלק אפילו מעל ה90%. כמובן שיש סקרים שיראו גם על 80%, אולי אפילו פחות, אבל המפה האלקטורלית לא הייתה נראית כמו שהיא נראית אם זה לא בסיס נגד בסיס. והם כל כך שנואים שניהם, שזה פשוט עניין של turnout

המלחמה בבחירות היא תמיד על ה- 20%. אין בזה חדש. גם הנושא של ה- turnout הוא משמעותי. אני לא רואה את השחורים יוצאים להצביע כמו בשנים האחרונות. בכלל, אני חושב שה- turnout בבחירות האלה יהיה אחד הנמוכים בהסטוריה (שוב, לא מדעי, רק ניחוש).

אין לי פרדיקציות מחיקות לכת. כל מה שאני אומר זה שהפער בפועל יותר נמוך ממה שהסקרים מבטאים. לא הבנתי אם אתה חושב אחרת.
roy1000

הודעהעל ידי yanay21 » 11 אוקטובר 2016, 13:36

roy1000 כתב:
yanay21 כתב:זה מיעוט זועם וטהרני, זה לחלוטין בסיס נגד בסיס, זה שיש כמה דמוקרטים שמצביעים לטראמפ, או רפובליקנים שמצביעים לקלינטון, לא אומר שהם שינו דפוסי ההצבעה. כל אחד מהם פשוט מאיץ תהליכים(לבנים הולכים לרפובליקנים, כל השאר לא), ויש איזו נקודת שבר, ברור שקלינטון מייצגת את הממסד והוא לא, אבל בסופו של דבר, רוב מכריע של הרפובליקנים יצביעו לו, ורוב הדמוקרטים יצביעו לה. משהו כמו התחזית הכי פסימית שראיתי, זה שכל אחד מהם "אוסף" 85% ממצביעי המפלגה שלו, וחלק אפילו מעל ה90%. כמובן שיש סקרים שיראו גם על 80%, אולי אפילו פחות, אבל המפה האלקטורלית לא הייתה נראית כמו שהיא נראית אם זה לא בסיס נגד בסיס. והם כל כך שנואים שניהם, שזה פשוט עניין של turnout

המלחמה בבחירות היא תמיד על ה- 20%. אין בזה חדש. גם הנושא של ה- turnout הוא משמעותי. אני לא רואה את השחורים יוצאים להצביע כמו בשנים האחרונות. בכלל, אני חושב שה- turnout בבחירות האלה יהיה אחד הנמוכים בהסטוריה (שוב, לא מדעי, רק ניחוש).

אין לי פרדיקציות מחיקות לכת. כל מה שאני אומר זה שהפער בפועל יותר נמוך ממה שהסקרים מבטאים. לא הבנתי אם אתה חושב אחרת.

בהתחשב באופי המסויים של המירוץ המבחיל הזה, זה יכול ללכת לשני הכיוונים. כלומר, שהרבה אנשים התביישו להגיד שהם מצביעים לטראמפ, או לחילופין תהיה איזו נהירה מלאת אנרגיות של התומכים שלו ברגע האחרון. מצד שני, יכול להיות שאנשים יגידו לעצמם שברגע האמת, הם מעדיפים ללכת עם הבחירה המשעממת. אני אפילו מאמין ששני הדברים יקרו במקביל, השאלה אם אחד יקרה יותר מהשני. מה שכן, הground game של קלינטון עצום לעומת טראמפ, אז יכול להיות שכל יתרון ש"יקפוץ" לטראמפ ביום הבחירות ימחק על ידי התשתית שלה. כך או כך, גם אם הסקרים לא משקפים הכול, והוא יקבל יותר, זה עדיין לא יהיה מספיק כדי לשנות משהו. אם הסקרים יהיו צמודים מלכתחילה, אז מה שאתה אומר כן יכול לדחוף אותו לניצחון. אבל לא חושב שהבחירות יתהפכו לחלוטין.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי yanay21 » 13 אוקטובר 2016, 00:47

טוב, רשמית וסופית, הדיבייט לא עזר לו בשיט. אמנם זה על הקשקש, אבל הוא בפיגור באיווה, שבה הוביל עד לא מזמן, ואפילו באריזונה זה פיפטי פיפטי, וזו לא מדינה מתנדנדת. נראה רע מאוד מבחינתו, ואין לו זמן.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי LIAV10 » 13 אוקטובר 2016, 00:47

עדיין מחכה לפצצה של ויקליקס.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 אוקטובר 2016, 00:48

LIAV10 כתב:עדיין מחכה לפצצה של ויקליקס.

הם ממשיכים לפרסם מסמכים שלאף אחד לא אכפת מהם
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 13 אוקטובר 2016, 00:50

Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:עדיין מחכה לפצצה של ויקליקס.

הם ממשיכים לפרסם מסמכים שלאף אחד לא אכפת מהם

אין בהם כלום או שפשוט לאף אחד לא איכפת?
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי LIAV10 » 13 אוקטובר 2016, 00:50

תכלס, זה די בושה שקלינטון לא קיבלה עונש.
הגישה לכל סוכנויות המודיעין בעולם מתנה על מגש.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים