המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:אפילו מרקז היינס סיים פה את העונה וגם אנווקו היה מסיים אם היה מסכים לחתום....לא הייתי ממהר עם ההערות האלו שאנחנו שומעים פה כל שנה והם לא מתממשות...הכי הזוי שדווקא זה שכן נזרק באמצע עונה , היה אחד הבאנקרים הכי גדולים בקיץ (פארמר)
my man כתב:yzafrir כתב:אפילו מרקז היינס סיים פה את העונה וגם אנווקו היה מסיים אם היה מסכים לחתום....לא הייתי ממהר עם ההערות האלו שאנחנו שומעים פה כל שנה והם לא מתממשות...הכי הזוי שדווקא זה שכן נזרק באמצע עונה , היה אחד הבאנקרים הכי גדולים בקיץ (פארמר)
אם קולטון יסיים פה את העונה כמו שמרקיז היינס סיים פה את העונה אז...אין לי אפילו כוח לסיים את המשפט הזה...
שחף1 כתב:טוב.... הביתה
שימצאו מישהו ששומר ולוקח ריבאונד. לא שצירבס עושה את זה אבל אי אפשר שבקבוצה שמלאה בשחקנים שעיקר הכישרון שלהם הוא התקפי הסנטר המחליף יהיה שחקן פרווה כזה
יש מלא כאלה בדי ליג, גם מהמחנות חותכים עכשיו שחקנים. מקווה שאבי לא יפשל שוב
בן82 כתב:שחף1 כתב:טוב.... הביתה
שימצאו מישהו ששומר ולוקח ריבאונד. לא שצירבס עושה את זה אבל אי אפשר שבקבוצה שמלאה בשחקנים שעיקר הכישרון שלהם הוא התקפי הסנטר המחליף יהיה שחקן פרווה כזה
יש מלא כאלה בדי ליג, גם מהמחנות חותכים עכשיו שחקנים. מקווה שאבי לא יפשל שוב
רגע עוד לא תלו את הגופייה שלו בתקרת ההיכל.
ankram כתב:קולטון לא שחקן רע ומשחקים איתו לא נכון. הוא לא צריך לקבל כדור בפוסט, לא צריך להיות על קו ה3 כמוסר, זה רק מתסכל אותו ואותנו. קולטון צריך להיות קרוב לסל לריבאונד הגנה או התקפה והטבעות חופשיות בלבד.
בלאט שיחק משחק פנים עם סופו ופיק נ רולל עם טיוס, טיוס לא שיחק בפוסט וסופו לא קפץ להליהופים, גם מכבי לא צריכה לשחק אותו הדבר עם מיברס וקולטון.
בהגנה הגנת החילופים של מכבי היא נזק כבר 5 שנים , פיק אחד עלוב וקולטון/ציברס נשארים על גארד ואוחיון/ מקל נשארים עם גבוה לריבאונד ככה טיג עשה אתמול איזה 10 נקודות( בשילוב הגנה אישית רעה של כל הסגל)
לצערי במכבי נכון להיום אין שיטה בהגנה זולת חילופים קלילים ולא מחוייביי מציאות.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ankram כתב:קולטון לא שחקן רע ומשחקים איתו לא נכון. הוא לא צריך לקבל כדור בפוסט, לא צריך להיות על קו ה3 כמוסר, זה רק מתסכל אותו ואותנו. קולטון צריך להיות קרוב לסל לריבאונד הגנה או התקפה והטבעות חופשיות בלבד.
בלאט שיחק משחק פנים עם סופו ופיק נ רולל עם טיוס, טיוס לא שיחק בפוסט וסופו לא קפץ להליהופים, גם מכבי לא צריכה לשחק אותו הדבר עם מיברס וקולטון.
בהגנה הגנת החילופים של מכבי היא נזק כבר 5 שנים , פיק אחד עלוב וקולטון/ציברס נשארים על גארד ואוחיון/ מקל נשארים עם גבוה לריבאונד ככה טיג עשה אתמול איזה 10 נקודות( בשילוב הגנה אישית רעה של כל הסגל)
שחף1 כתב:ankram כתב:קולטון לא שחקן רע ומשחקים איתו לא נכון. הוא לא צריך לקבל כדור בפוסט, לא צריך להיות על קו ה3 כמוסר, זה רק מתסכל אותו ואותנו. קולטון צריך להיות קרוב לסל לריבאונד הגנה או התקפה והטבעות חופשיות בלבד.
הוא לא נגר על סטייל אונווקו. הוא גם לא שחקן טוב. הוא לא נותן הגנה או דברים אחרים שהקבוצה צריכה. בשורה הנכונה הוא לא מה שאנחנו צריכים מהסנטר המחליף השנה(בעיקר הגנה)
ankram כתב:שחף1 כתב:ankram כתב:קולטון לא שחקן רע ומשחקים איתו לא נכון. הוא לא צריך לקבל כדור בפוסט, לא צריך להיות על קו ה3 כמוסר, זה רק מתסכל אותו ואותנו. קולטון צריך להיות קרוב לסל לריבאונד הגנה או התקפה והטבעות חופשיות בלבד.
הוא לא נגר על סטייל אונווקו. הוא גם לא שחקן טוב. הוא לא נותן הגנה או דברים אחרים שהקבוצה צריכה. בשורה הנכונה הוא לא מה שאנחנו צריכים מהסנטר המחליף השנה(בעיקר הגנה)
גם אני הייתי מעדיף שחקן אחר והתבטאתי לא מעט בנושא. אבל מאמן טוב לא מוציא את קולטון מהצבע לרדוף אחרי גארדים או לצאת לקלעים בפינות. מאמן טוב מנצל את מה שקולטון יכול להביא ולא נותן לו להתקע עם כדור בפוסט 5 שניות לסוף התקפה.
shayD כתב:אייברסון נתן דקות סולידיות מאוד אתמול,
.
אחדשיודע כתב:ובדיוק בגלל זה הייתי צריך להחתים סנטר בכיר לחמישייה ולא סנטר מחליף.
מה גם שהוא לא פותר בשום דבר את הבעיות של מכבי בהגנה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk ו־16 אורחים