המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:למה אתה מחפש שחקנים עם קליעה מבחוץ? מצידי שיביאו מישהו שבהתקפה רק יחסום ויתמקד בריבאונד התקפה.
החציל האצטקי כתב:LIAV10 כתב:למה אתה מחפש שחקנים עם קליעה מבחוץ? מצידי שיביאו מישהו שבהתקפה רק יחסום ויתמקד בריבאונד התקפה.
אני יוצא מנקודת הנחה שתמיד יהיה על המגרש סנטר שלא יקלע מבחוץ, ובסבירות גבוהה גם רכז שלא יידע לעשות את זה.
קליעה מבחוץ היא משמעותית בטירוף לספייסינג.
אם אין לך 4 קלעים בכל רגע נתון על המגרש אתה מסורס התקפית. מכבי נמצאת במצב הזה לא מעט כשהיא משחקת עם רכז טבעי ו5 טבעי.
LIAV10 כתב:זאת לא סיבה להביא קלעי, אלא סיבה לשים את מקל בצד, אתה לא רוצה סנטר שיסתובב לך כל הזמן בחוץ (וכאלה הם אנדור ודוסון, הם 4 הרי), אתה חייב מישהו שילחם בצבע על ריבאונד התקפה.
אין מנוס מלהביא תואם טיוס/היינס/דאנסטון
LIAV10 כתב:עזוב את ההגנה, ברור שאתה מביא שחקן שיביא הגנה לפני הכל, אני מדבר כבר גם על מה שיביא בהתקפה, לא חושב שצריך לחפש עוד פורוורד שמסתובב מחוץ לצבע כל הזמן, מצידי שיהיה נגר.
דוסון מהקליפרס לא? הוא לא קלעי מחצי מרחק?
er79 כתב:מה לגבי חזרה לאופציית רובינסון? החוזה שלו בלייקרס מובטח?
החציל האצטקי כתב:er79 כתב:מה לגבי חזרה לאופציית רובינסון? החוזה שלו בלייקרס מובטח?
לא. יותר מזה, לא מרשים יותר מדי עד כה.
יכול מאוד להיות שימצא את עצמו בחוץ. מעניין כמה מכבי הייתה רצינית בעניינו כי נראה שהוא חוזר לתמונה.
arel123 כתב:עכשיו הבעיה של מכבי שהיא צריכה שחקן שהוא גם ריבאונדר תותח וגם שחקן שיודע לשמור
וקשה מאוד למצוא שחקנים כאלה, במיוחד עכשיו
jol9 כתב:האמת, ולו רק בשביל החידוש שבעניין, הייתי שמח מאוד אם לא היה מגיע שחקן בשלב הזה של העונה.
כלומר, זה גם ככה אף פעם לא מצליח, ובסוף יושב על הצוואר של מכבי בפיירול לעונה הבאה,
אז שיוותרו מראש.
שועל כתב:עד מתי יהיה ראלי להביא שחקן מהמחנות?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־33 אורחים