המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:גאודלוק לא יהיה בכושר משחק מול מילאנו ובטח שהוא לא יהיה מתואם עם שאר הקבוצה...
ווימס בכ"מ לא ישחק... בקיצור זה משחק אבוד מראש..
ankram כתב:my man כתב:גאודלוק לא יהיה בכושר משחק מול מילאנו ובטח שהוא לא יהיה מתואם עם שאר הקבוצה...
ווימס בכ"מ לא ישחק... בקיצור זה משחק אבוד מראש..
למיטב הבנתי ראדוליצה וקליינטס לא משחקים , אל תסגור עוד את המשחק הזה.
roy1000 כתב:גאודלוק אמור לחזור ביום חמישי (אם אני לא טועה), ככה שאפשר להוציא אותו מהרשימה.
מילר לא רלוונטי. אם לא היה נפצע, גאודלוק לא היה מוחתם.
מכביסט24 כתב:עם ההגנה הזאת אנחנו לא ננצח שום קבוצה. אל תפתחו יותר מדי ציפיות..
שמתם לב שכמעט כל תחילת עונה, במשחקי ההכנה, אנחנו בעיקר הולכים אחורה במקום להתחבר ולהתקדם? אז פעם התירוץ הוא פציעות, פעם שחקנים לא מתאימים, פעם מאמן ופעם זה הכל..
השורה התחתונה היא ששוב הגענו לתחילת העונה כשהקבוצה פצועה ומדממת, לא מתקדמת בשיט ומשחקת כדורסל רע מאוד. איך אפשר להיות אופטימיים במצב כזה?
roy1000 כתב:מכביסט24 כתב:עם ההגנה הזאת אנחנו לא ננצח שום קבוצה. אל תפתחו יותר מדי ציפיות..
שמתם לב שכמעט כל תחילת עונה, במשחקי ההכנה, אנחנו בעיקר הולכים אחורה במקום להתחבר ולהתקדם? אז פעם התירוץ הוא פציעות, פעם שחקנים לא מתאימים, פעם מאמן ופעם זה הכל..
השורה התחתונה היא ששוב הגענו לתחילת העונה כשהקבוצה פצועה ומדממת, לא מתקדמת בשיט ומשחקת כדורסל רע מאוד. איך אפשר להיות אופטימיים במצב כזה?
אפשר להיות נייטרליים כי גם מילאנו לא בסגל מלא. אני לא אופתע משום תוצאה כמעט. זה יכול לנוע בין תבוסה כואבת לניצחון של מכבי.
my man כתב:roy1000 כתב:מכביסט24 כתב:עם ההגנה הזאת אנחנו לא ננצח שום קבוצה. אל תפתחו יותר מדי ציפיות..
אפשר להיות נייטרליים כי גם מילאנו לא בסגל מלא. אני לא אופתע משום תוצאה כמעט. זה יכול לנוע בין תבוסה כואבת לניצחון של מכבי.
אם מכבי תנצח אני אופתע מאד!
MTA2311 כתב:כי אם מילר היה מקבל עדיין מיליון דולר לעונה, בחיים לא היו מוציאים סכום כזה על גאודלוק.
הפציעה של מילר=גאודלוק. אין פה ספק בכלל.
yzafrir כתב:MTA2311 כתב:כי אם מילר היה מקבל עדיין מיליון דולר לעונה, בחיים לא היו מוציאים סכום כזה על גאודלוק.
הפציעה של מילר=גאודלוק. אין פה ספק בכלל.
אתה אומר את זה בתור הרואה חשבון של מכבי. ?
אולי מספיק עם תאוריות הקונספירציה האלו ? אם יש משהו שלמדתי הקיץ הזה זה שאי אפשר באמת לדעת מה יהיה התקציב וכשהבעלים רוצים הם יודעים מאיפה להביא את הכסף הנוסף.
מכבי רצו גארד בכיר והביאו את גאודלוק בסכום גבוה. אין שום קשר לפציעה של מילר וגארד יקר היה מגיע בכל מקאה
omer8783 כתב:הוא יספיק לחזור למשחק מול ריאל בהיכל?
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־14 אורחים