איך הולך לכם עם הפנטזי צ'לאנג' ? עד עכשיו אני חוויתי לא פתיחה מוצלחת במיוחד והקבוצה הטובה שלי נמצאת רק במקום 704 אבל כיוון שאנחנו רק בהתחלה אז כל כמה עשיריות הנקודה משפיעות על המיקום. לכן למשל הקבוצה עלתה באיזה 600 מקומות משבוע אחד לשני.
הקבוצה שלי נראית כרגע כך:

- EG.png (96.46 KiB) נצפה 2500 פעמים
לשבוע הזה אני הייתי עושה 6 חילופים אם הייתי יכול אבל לצערי יש לי רק שלושה כשאחד מהם אני לא רוצה לעשות אבל חייב עם קוטי קלארק הפצוע. אני מוציא את גולר שאני חושב שהגיע לקצה המחיר שלו ואני לא רוצה אותו נגד מכבי בהיכל. אני מחליף את קלארק הפצוע ואני מחליף את מיטרוביץ' שאכזב אותי עד עכשיו ועשה -3 ! (כסיל

) נגד גאלטסראיי והולך לאבד מחיר. בכיף הייתי מחליף גם גאדלוק שאני חושב שהולך לאבד מחיר בגלל שישחק פחות זמן במשחק נגד גאלטסראי בגלל המשחק הסמוך נגד של ז'לגיריס. אם מסתכלים על הסטטיסטיקה של השני משחקים עד כה רואים שגלאטסראיי נמצאת במקום ה4 בindex rating למשחק ומכבי 5 ושמכבי היא במקום הראשון לצערנו שסופגת הכי הרבה וגלאטסראי שני. לכן אני נותן תשומת לב מיוחדת למשחק הזה. בנוסף קוטי קלארק בקאזאן נפצע מה שמשאיר את לנגפורד כמעט כיחידי קולום אולי שיוצרים משהו מהקו האחורי למרות שמשחקים נגד קבוצה של דיוויד בלאט. ולכן אני מכניס את די גיי סילי, ויקטור ראד ולנגפורד לקבוצה והקבוצה תראה כך:

- EG.png (115.08 KiB) נצפה 2500 פעמים