המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:מכבי שוב התנהלה רע, ובנתה סגל רע, וכל מי שחושב אחרת בשלב הזה זה כבר גובל בעצימת עיניים מכוונת
felix_r כתב:שועל כתב:מכבי שוב התנהלה רע, ובנתה סגל רע, וכל מי שחושב אחרת בשלב הזה זה כבר גובל בעצימת עיניים מכוונת
הסגל הוא באמת לא משהו, אבל אסור לשכוח, שהיינו עם הרבה שחקנים חתומים משנה שעברה. השחקנים האלה היו חתומים על הרבה מאוד כסף, ככה שהעובדה שבכל זאת החתימו שחקנים יקרים מאוד כמו ווימס וגאדלוק, היא הפתעה גדולה לטובה. רובנו היינו בטוחים, שבכלל לא יהיו החתמות יקרות.
חוץ מזה, אסור גם לשכוח שקווינסי מילר, שחקן יקר, שהיה אמור להיות הכוכב של הקו הקידמי, נפצע...
אם זוכרים את כל הדברים האלה אז אין הרבה תלונות לפעילות ההנהלה, שדווקא הפתיעה לטובה. התלונה היחידה שלי היא בעמדת המאמן...
my man כתב:felix_r כתב:שועל כתב:מכבי שוב התנהלה רע, ובנתה סגל רע, וכל מי שחושב אחרת בשלב הזה זה כבר גובל בעצימת עיניים מכוונת
הסגל הוא באמת לא משהו, אבל אסור לשכוח, שהיינו עם הרבה שחקנים חתומים משנה שעברה. השחקנים האלה היו חתומים על הרבה מאוד כסף, ככה שהעובדה שבכל זאת החתימו שחקנים יקרים מאוד כמו ווימס וגאדלוק, היא הפתעה גדולה לטובה. רובנו היינו בטוחים, שבכלל לא יהיו החתמות יקרות.
חוץ מזה, אסור גם לשכוח שקווינסי מילר, שחקן יקר, שהיה אמור להיות הכוכב של הקו הקידמי, נפצע...
אם זוכרים את כל הדברים האלה אז אין הרבה תלונות לפעילות ההנהלה, שדווקא הפתיעה לטובה. התלונה היחידה שלי היא בעמדת המאמן...
אני די מסכים..אסור גם לשכוח את רגב פנאן..
סה"כ אם היית יושב איתי לשיחה ארוכה והיינו מגיעים לשורש הבעיה שיש לנו העונה הייתי אומר שזה ארז ורגב..
MTA2311 כתב:זה אם יוצאים מנקודת הנחה שגאודלוק היה מגיע גם אם מילר לא היה נפצע
felix_r כתב:my man כתב:felix_r כתב:שועל כתב:מכבי שוב התנהלה רע, ובנתה סגל רע, וכל מי שחושב אחרת בשלב הזה זה כבר גובל בעצימת עיניים מכוונת
סה"כ אם היית יושב איתי לשיחה ארוכה והיינו מגיעים לשורש הבעיה שיש לנו העונה הייתי אומר שזה ארז ורגב..
אל תשכח גם שמילר נפצע עוד בחופשה, ככה שרגב לא אשם
MTA2311 כתב:זה אם יוצאים מנקודת הנחה שגאודלוק היה מגיע גם אם מילר לא היה נפצע
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:זה אם יוצאים מנקודת הנחה שגאודלוק היה מגיע גם אם מילר לא היה נפצע
עדיין היה מגיע איזשהו קומבו גארד. יכול להיות שאפילו אחד מוצלח.
my man כתב:החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:זה אם יוצאים מנקודת הנחה שגאודלוק היה מגיע גם אם מילר לא היה נפצע
עדיין היה מגיע איזשהו קומבו גארד. יכול להיות שאפילו אחד מוצלח.
אני חושב שהם בנו על סילי...
my man כתב:felix_r כתב:my man כתב:felix_r כתב:שועל כתב:מכבי שוב התנהלה רע, ובנתה סגל רע, וכל מי שחושב אחרת בשלב הזה זה כבר גובל בעצימת עיניים מכוונת
אל תשכח גם שמילר נפצע עוד בחופשה, ככה שרגב לא אשם
נכון מילר זה לא הוא אבל מאז אנדרו נפצע ואז שגב ואז סילבן ואז סוני...זה רק הוא!
החציל האצטקי כתב:אחדשיודע כתב:חציל, באיזה עמדות מכבי נואשת לשחקן מחליף זר? בעמדה 2 שיש בה את גאודלוק? או בעמדה 4 שיש בה את ראד (והמחליף שלה הוא פאקינג אלכסנדר)? או בעמדה 1 שיש לך בהם 2 שחקנים ישראליים בינוניים?
עזוב. לא סילי ולא אלכסנדר, שהוחתמו לפני שהגיעו שחקנים משמעותיים בעמדות 2 ו-4, הן החתמות טובות (סילי הוא שחקן חביב שיכול לתרום פה ושם, אבל אתה זקוק לדברים אחרים בסגל שלך). הן מעידות בעיקר על בנייה עקומה, בקבוצה שסובלת ממגבלות תקציביות ביחס לגדולות האחרות של היבשת. ואני לא מדבר על טעות חד פעמית בתהליך בניית הסגל, אלא על סיסטמה של שנים.
כל זה עוד היה יכול להיסלח אם מכבי היתה משכילה להביא שחקן מתאים במקום אייברסון למשל (שאולי היה מסתיר קצת את החוסר בעמדות הפנים), מה שלא קרה.
כשסילי חתם היה בעמדה 4 את קווינסי מילר. כ-2 מחליף, אני אישית מאוד אוהב את הדברים שהוא נותן.
גאודלוק הוא 1-2 בעצמו, וסביר שישחק בעמדה הזאת במקום הישראלים הבינוניים (לפחות באירופה), ואז הרוסטר שלך גמיש ואיכותי הרבה יותר. בליגה, הוא מתאים לשחק לצדם.
סה"כ, יש למכבי קו אחורי באמת טוב. עומק, ורסטיליות: אתלטיות, קליעה, מסירה, ריבאונד, גם בהגנה נוכל לשחק טוב בהרבה. אבל זה כשכולם בריאים.
הקו הקדמי חטף סיבוב עם הפציעה המעצבנת של קווינסי, ובאוגוסט קשה מאוד להחתים שחקנים בלי ללכת לקזינו.
אז הביאו סנטר שהוא רול פלייר מובהק שיוכל לתת 10-15 דקות הוגנות, על כל נגריותו, והוכיח את עצמו ברמת יורוליג כשחקן פרודוקטיבי (רחוק מלהיות נטול מגבלות. אבל תורם נקודות וריבאונדים- זה גם לא חייב להיות).
הביאו את ראד שהוא השחקן הכי איכותי שיכלו להביא באותה עת, ובמחשבה קצת יותר קדימה על העתיד אפשר לראות אותו כאינסטנט סקורר ויוצר מהספסל שזה חתיכת לוקסוס.
רוצה לומר, בהחלט יכלו להיעשות צעדים טובים יותר בבניית הסגל, אבל הצעדים שנעשו הם לא כ"כ גרועים כמו שחלקכם מציירים אותם.
קווינסי מילר הוא מה שחסר למכבי בסגל הזה כדי להיות קבוצה שמדברת פיינל-פור. עכשיו השאלה היא האם ניאלץ רק לדמיין את זה, לחכות שיחזור (ויכנס לפורמה... אם בכלל...), או שנגדל שק ביצים ונלך על גבוה NBA נוסף שיחליף אותו.
כי ראד תורם לסגל הזה עם מילר ובלעדיו. ואייברסון גם. כי ביורוליג של 2016 אתה צריך את העומק, המאסה, הכשרון והניסיון. צריך להתאים את החתיכות, וזו עבודה לא פשוטה בכלל, והיא תיקח זמן.
rc4991 כתב:המשחקים של מכבי לא ישודרו גם בערוץ 10?
איתי-שגב כתב:rc4991 כתב:המשחקים של מכבי לא ישודרו גם בערוץ 10?
לא.
rc4991 כתב:איתי-שגב כתב:rc4991 כתב:המשחקים של מכבי לא ישודרו גם בערוץ 10?
לא.
באסה רצינית
חבל שלא דאגו גם לשידור בערוץ פתוח
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־9 אורחים