ת'רד הNBA - הושג ההסכם, מתחילים לשחק ב-25 לדצמבר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד הNBA - הושג ההסכם, מתחילים לשחק ב-25 לדצמבר

הודעהעל ידי asafb96 » 10 דצמבר 2011, 11:38

roy1000 כתב:בינתיים המון דברים מתגלגלים להם ב- NBA. עסקת צ'נדלר לניקס תהפוך להיות סופית כנראה ביום שני, אחרי שהניקס יעבירו את טוריאף לוושינגטון.
השמועות אומרות שיש נסיונות להחיות את עסקת כריס פול (לייקרס/יוסטון/ניו אורלינס) - לא ברור לי למה ניו אורלינס לא עושים עסקה עם הקליפרס.
בוסטון מחתימים את דייויד ווסט תמורת 30 מליון לשלוש שנים בלבד - חוזה טוב מאוד לסלטיקס. גם ג'ף גרין נשאר לשנה הקרובה.
קארון בטאלר חתם בקליפרס לשלוש שנים.
ריצ'ארד המילטון שוחרר מדטרויט וכנראה הולך לבולס.
וינס קארטר שוחרר מפיניקס והוא הולך לדאלאס לנסות למלא את החורים שהשאירו העוזבים (באטלר וכנראה גם סטיבנסון).
מיודענו קירילנקו כנראה הולך לסקרמנטו להחליף את החור שהשאיר שם עמרי כספי.

החתמות מצוינות לניקס ולסלטיקס
לא ברו לי למה דאלאס מוותרים על סטיבנסון ובאטלר
לדעתי קירי פשוט תפור ללייקרס. אני מאמין שהוא יעדיף אותם מאשר את סקרמנטו. אם יחתימו אותו, הם יוכלו להעביר גם את ארטסט בטרייד, ואולי בכל זאת יסיגו את פול-האוורד. דמיינו את פול,קובי,קירי, האוורד ואולי גם אודום בקבוצה אחת. מפחיד
יאללה כבר, שיתחיל!! :frightened
asafb96

הודעהעל ידי roy1000 » 10 דצמבר 2011, 11:43

מרק קיובן אמר שהוא לא מוכן לשלם את המס בהסכם החדש, ולכן הוא לא יכול להחתים את השחקנים החופשיים. הוא ינסה לפנות מקום תחת תקרת השכר בשביל להביא את דרון/פול/הווארד ב- 2012.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 10 דצמבר 2011, 11:51

roy1000 כתב:מרק קיובן אמר שהוא לא מוכן לשלם את המס בהסכם החדש, ולכן הוא לא יכול להחתים את השחקנים החופשיים. הוא ינסה לפנות מקום תחת תקרת השכר בשביל להביא את דרון/פול/הווארד ב- 2012.

הוא לא צריך אותם.
דעתי הוא צריך לסחוט את הלימון של נוביצקי, ואחרי שהוא יתעייף ויפרוש, להתחיל את הבניה מחדש.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 10 דצמבר 2011, 11:54

jol9 כתב:
roy1000 כתב:מרק קיובן אמר שהוא לא מוכן לשלם את המס בהסכם החדש, ולכן הוא לא יכול להחתים את השחקנים החופשיים. הוא ינסה לפנות מקום תחת תקרת השכר בשביל להביא את דרון/פול/הווארד ב- 2012.

הוא לא צריך אותם.
דעתי הוא צריך לסחוט את הלימון של נוביצקי, ואחרי שהוא יתעייף ויפרוש, להתחיל את הבניה מחדש.

שמע, נוביצקי לא ילד.. עדיף לו לנסות כבר מהשנה הבאה להביא שחקנים גדולים (בטח בשוק השחקנים החופשיים שצפוי ליהיות), ולא לחכות את שהוא באמת יפול ואז להביא
לא חושב שיש רע בעוד סטאר ליד דירק..
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 10 דצמבר 2011, 12:03

asafb96 כתב:
jol9 כתב:

הוא לא צריך אותם.

שמע, נוביצקי לא ילד.. עדיף לו לנסות כבר מהשנה הבאה להביא שחקנים גדולים (בטח בשוק השחקנים החופשיים שצפוי ליהיות), ולא לחכות את שהוא באמת יפול ואז להביא
לא חושב שיש רע בעוד סטאר ליד דירק..

לא חושב. הדברים האלה בדר"כ לא עובדים.
האוורד לא יבוא לדלאס כשהוא יודע שנוביצקי יעזוב עוד שתיים-שלוש. עדיף לו למצוא לו איזה שידוך שיימשך יותר זמן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 10 דצמבר 2011, 12:06

jol9 כתב:לא חושב. הדברים האלה בדר"כ לא עובדים.
האוורד לא יבוא לדלאס כשהוא יודע שנוביצקי יעזוב עוד שתיים-שלוש. עדיף לו למצוא לו איזה שידוך שיימשך יותר זמן.

הטענות כרגע הן שהווארד מעוניין בניו ג'רזי (למרות שהם ככל הנראה הולכים על ננה), דאלאס והלייקרס. אם ניו ג'רזי יוצאים מהמירוץ, לדאלאס יש את הסיכוי הכי ריאלי להביא את הווארד.
לגבי לסחוט את הלימון - קיובן אמר שהוא היה עושה את זה בשמחה ומחזיר את כולם אלמלא ההסכם החדש שיכריח אותו להוציא 100 מליון נוספים במס.
roy1000

הודעהעל ידי asafb96 » 10 דצמבר 2011, 12:11

roy1000 כתב:
jol9 כתב:לא חושב. הדברים האלה בדר"כ לא עובדים.

הטענות כרגע הן שהווארד מעוניין בניו ג'רזי (למרות שהם ככל הנראה הולכים על ננה), דאלאס והלייקרס. אם ניו ג'רזי יוצאים מהמירוץ, לדאלאס יש את הסיכוי הכי ריאלי להביא את הווארד.
לגבי לסחוט את הלימון - קיובן אמר שהוא היה עושה את זה בשמחה ומחזיר את כולם אלמלא ההסכם החדש שיכריח אותו להוציא 100 מליון נוספים במס.

לניו ג'רסי יש את ברוק לופז לא? שחקן מצוין, לא חושב שיש מקום לשניהם בקבוצה אחת
לגבי דאלאס, עם נוביצקי האוורד משלים קוו קדמי מושלם. חבל שכל הקבוצה הנהדרת הזאת של שנה שעברה התפרקה, כי כל החברה האלה, בחיזוק של האוורד במקום צ'נדלר, יכול ללכת בכיף שוב עד הסוף
asafb96

הודעהעל ידי roy1000 » 10 דצמבר 2011, 12:23

asafb96 כתב:לגבי דאלאס, עם נוביצקי האוורד משלים קוו קדמי מושלם. חבל שכל הקבוצה הנהדרת הזאת של שנה שעברה התפרקה, כי כל החברה האלה, בחיזוק של האוורד במקום צ'נדלר, יכול ללכת בכיף שוב עד הסוף

אם הנטס יחתימו את ננה (או הווארד) הם יעבירות את לופז (שאני מאוד לא אוהב) בטרייד. השמועות מדברות על אטלנטה (בתמורה לג'וש סמית').
roy1000

הודעהעל ידי cannon » 10 דצמבר 2011, 14:01

הספרס החתימו את טי ג'יי פורד. זה כנראה אומר שג'רמי פארגו לא יגיע לספרס שהיו אלה שהוזכרו כמועמדים להציע לו חוזה. מעניין...
cannon

הודעהעל ידי asafb96 » 10 דצמבר 2011, 14:04

cannon כתב:הספרס החתימו את טי ג'יי פורד. זה כנראה אומר שג'רמי פארגו לא יגיע לספרס שהיו אלה שהוזכרו כמועמדים להציע לו חוזה. מעניין...

יכול ליהיות שהם מפחדים לקבל קנס מהליגה אם יחתימו אותו, כי זה יוכיח שהם ניהלו איתן מו"מ עוד בזמן השביתה.
בכל מקרה, זה עוד לא בטוח שהם לא יחתימו אותו, ולא בטוח שהם הקבוצה שהציעו לו חוזה..
asafb96

הודעהעל ידי misha » 10 דצמבר 2011, 15:18

roy1000 כתב:
שמואל1 כתב:דיוויד סטרן הטיל וטו על הטרייד שישלח את כריס פול ללייקרס. לא יקרה.

בצדק. זה היה טרייד חסר הגיון. עדיף לניו אורלינס לא לקבל כלום מאשר לקבל זבל טהור כמו סקולה וקווין מרטין.

סקולה, מרטין, אודום, דראגיץ' ובחירת סיבוב ראשון בדראפט חזק לא מספיק עבור שחקן שמת לעזוב ויברח משם ככה או ככה בסוף העונה? ממש לא בטוח שהם יקבלו תמורה גדולה וזה היה טרייד בסדר גמור שלא היה צריך להיפסל. היו כבר מספיק טריידים שהיו הרבה פחות הגיוניים.
אני מסכים לגמרי עם סימונס בנושא: http://www.grantland.com/story/_/id/733 ... -christmas
------------------

סלטיקס עושים לא מעט מהלכים בזמן האחרון. החלפנו את ביג בייבי (שגם ככה סיים חוזה) בברנדון באס. נמאס מהחוסר קבוצתיות ששל בייבי, ובאס לא פחות יעל ממנו, שומר יותר טוב ועולה פחות.
כריס וילקוקס וקיאון דולינג באו כמשלימי חורים תמורת גרושים ומרקיז דניאלס כנראה גם יחזור. ג'ף גרין נשאר לעוד עונה במחיר סביר מאוד ודיוויד ווסט (שחקן מצוין) מאוד קרוב במחיר מבצע. אם יבוא, נראה לי שKG ישחק העונה כסנטר לא מעט.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי ריגודו » 11 דצמבר 2011, 10:30

Roy1000 ואחרים, מאיפה אתם קוראים את כל הידיעות שאתם קוראים?
אתם מכירים אתר חדשות NBA טוב? (כי אני לא, וכרגע אני ניזון רק מוואלה...)
לאו דווקא בעברית כמובן...
ריגודו

הודעהעל ידי jol9 » 11 דצמבר 2011, 12:38

misha כתב:
roy1000 כתב:

בצדק. זה היה טרייד חסר הגיון. עדיף לניו אורלינס לא לקבל כלום מאשר לקבל זבל טהור כמו סקולה וקווין מרטין.

סקולה, מרטין, אודום, דראגיץ' ובחירת סיבוב ראשון בדראפט חזק לא מספיק עבור שחקן שמת לעזוב ויברח משם ככה או ככה בסוף העונה? ממש לא בטוח שהם יקבלו תמורה גדולה וזה היה טרייד בסדר גמור שלא היה צריך להיפסל. היו כבר מספיק טריידים שהיו הרבה פחות הגיוניים.
אני מסכים לגמרי עם סימונס בנושא: http://www.grantland.com/story/_/id/733 ... -christmas
------------------

סלטיקס עושים לא מעט מהלכים בזמן האחרון. החלפנו את ביג בייבי (שגם ככה סיים חוזה) בברנדון באס. נמאס מהחוסר קבוצתיות ששל בייבי, ובאס לא פחות יעל ממנו, שומר יותר טוב ועולה פחות.
כריס וילקוקס וקיאון דולינג באו כמשלימי חורים תמורת גרושים ומרקיז דניאלס כנראה גם יחזור. ג'ף גרין נשאר לעוד עונה במחיר סביר מאוד ודיוויד ווסט (שחקן מצוין) מאוד קרוב במחיר מבצע. אם יבוא, נראה לי שKG ישחק העונה כסנטר לא מעט.

אלן סגור?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי nzitser » 11 דצמבר 2011, 13:17

jol9 כתב:
misha כתב:
roy1000 כתב:

------------------

אלן סגור?

כן, היתה לו אופציה והוא השתמש בה (player optipon)
nzitser

הודעהעל ידי nzitser » 11 דצמבר 2011, 13:18

ריגודו כתב:Roy1000 ואחרים, מאיפה אתם קוראים את כל הידיעות שאתם קוראים?
אתם מכירים אתר חדשות NBA טוב? (כי אני לא, וכרגע אני ניזון רק מוואלה...)
לאו דווקא בעברית כמובן...

בnba.com וespn.com בדר"כ יש את כל השמועות (באתר של NBA יש את Aldridge שמדווח על כל השמועות)
nzitser

הודעהעל ידי jol9 » 11 דצמבר 2011, 13:49

nzitser כתב:
jol9 כתב:
misha כתב:
roy1000 כתב:

------------------

אלן סגור?

כן, היתה לו אופציה והוא השתמש בה (player optipon)

תודה.
בוסטון נראה לי מכוונים לנסות לקחת עוד אליפות. יש להם את האפשרות כי העונה תהיה מקוצרת, ויש סיכוי שהכוכבים יגיעו שלמים
לפלייאוף. הרבה מאוד יהיה תלוי ברונדו בעונה הזאת
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Frid » 11 דצמבר 2011, 15:00

הלייקרס מעבירים את אודום לדאלאס תמורת בחירות דראפט.
אני ממש לא מבין את הטרייד הזה בו הלייקרס איבדו קלף יקר בטריידים עם ניו אורלינס ואורלנדו בתמורה לכלום בערך. אני מקווה שהלייקרס לא ישתגעו יותר מדי בטיירידים וישארו בסוף רק עם האוורד וקובי בקבוצה.
Frid

הודעהעל ידי asafb96 » 11 דצמבר 2011, 15:06

Frid כתב:הלייקרס מעבירים את אודום לדאלאס תמורת בחירות דראפט.
אני ממש לא מבין את הטרייד הזה בו הלייקרס איבדו קלף יקר בטריידים עם ניו אורלינס ואורלנדו בתמורה לכלום בערך. אני מקווה שהלייקרס לא ישתגעו יותר מדי בטיירידים וישארו בסוף רק עם האוורד וקובי בקבוצה.

גם אני ממש לא מבין את הטרייד הזה. כנראה שהם הולכים על החתמת כוכב אחד בסוף, ולא פול+האוורד
אני גם לא כל כך מבין מה דאלאס צריכה את אודום כשיש לה ב4 את דירק, אבל בכל מקרה, תמורת בחירות דראפט עתידיות זה טרייד טוב בשבילם, למרות שהעמדה שלא לא הכי אופטימלית, ואני לא אופתע אם יעבור בטרייד לקבוצה אחרת
הטרייד של סקולה+מרטין+דראגיץ' לניו אורלינס תמורת פול שבמקרה הכי גרוע ישאר שם עוד עונה אחת. נראה לי הרבה יותר סביר ושווה מהטרייד הזה. אודום תמורת כלום
asafb96

הודעהעל ידי refael » 12 דצמבר 2011, 05:57

דיווויד ווסט בסופו של דבר נוחת באינדיאנה .
אין ספק חיזוק מאוד טוב עבורם קבוצת טובה מאוד ביחד עם דני גריינג'ר, דראן קוליסון,רוי היברט הענק ועכשיו ווסט הם קבוצת פלייאוף לכל דבר.
מאוד אהבתי אותם שנה שעברה אהבתי איך שהם שיחקנו בפלייאוף נגד שיקאגו נתנו להם פייט רציני אני מקווה שיעברו השנה עוד שלב בפלייאוף יש שם פוטנציאל.
תמונה
refael

הודעהעל ידי refael » 12 דצמבר 2011, 06:06

שחקן חופשי מוגבל נוסף שכבר חתם על הצעת חוזה הוא דיאנדרה ג'ורדן, שסיכם עם גולדן סטייט על חוזה ל-4 עונות עבור 43 מיליון דולרים. הקליפרס, שם שיחק ג'ורדן, צריכים להשוות את ההצעה עד ליום רביעי בלילה (שעון ישראל) כדי להשאירו.

תגידו לי מישהו השתגע שם ? מה זה החוזה המפלצתי הזה לשחקן פח הזה? כולה שיחק כמה משחקים טובים ליד בלייק גריפן בקליפרס,אז הוא יודע לקפוץ וכן הוא גבוה ויכול לתת הגנה טובה אבל ראבק 43 מיליון ב4 שנים לשחקן כזה ? למה מי מת ?
אם הוא מקבל את החוזה הזה אני לא מבין איך סופו אפילו לא הגיע לNBA למרות המגבלות שלו .
תמונה
refael

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot] ו־17 אורחים