13 אוקטובר 2016, 19:39
MTA2311 כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:שונא את האדריאטית, אבל היא אופציה עדיפה על הליגה הישראלית.
מדי פעם עולה דיבור על ליגה מזרח תיכונית. זה היה יכול להיות מעניין מאוד.
לא יכול לחכות כבר למשחק חוץ בחלאב.
אולי VTB ?
תובעני מדי
13 אוקטובר 2016, 19:39
yanay21 כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:שונא את האדריאטית, אבל היא אופציה עדיפה על הליגה הישראלית.
חאלב? מה זה?
-ג. ג'ונסון.
13 אוקטובר 2016, 19:40
roy1000 כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:שונא את האדריאטית, אבל היא אופציה עדיפה על הליגה הישראלית.
אולי VTB ?
טיסות ארוכות מדי.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:חייבים לעוף מהליגה הזאת כבר
ברור לי ששורש הבעיה הוא בבנייה וניהול הקבוצה, אבל אני באמת ובתמים מאמין שאם נפרוש מהליגה הזו, ונצטרף לאדריאטית, מצבנו ישתפר פלאים. לא נצטרך לבנות שני סגלים. נבנה סגל אחד, הרכב אחד, ונריץ אותו עונה שלמה, בלי לשלם לשחקנים דוגמת יובזורי(שאני מת עליו) ומקל מאות אלפי דולרים על ברית מילה.
שונא את האדריאטית, אבל היא אופציה עדיפה על הליגה הישראלית.
הליגה המפוצצת שמדברים עליה כבר כמה שנים (שאין לה מצב לקרות לפי דעתי) תפצה על דברים מעצבנים כמו טיסות בלי פוסקות בגלל שהיא בפוטנציה ליגה מאוד אטרקטיבית
הליגה האדריאטית לא מביאה שום ערך מוסף, ממש כלום
13 אוקטובר 2016, 19:41
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:שונא את האדריאטית, אבל היא אופציה עדיפה על הליגה הישראלית.
חאלב? מה זה?
-ג. ג'ונסון.
מלך
13 אוקטובר 2016, 19:42
felix_r כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:שונא את האדריאטית, אבל היא אופציה עדיפה על הליגה הישראלית.
חאלב? מה זה?
-ג. ג'ונסון.
מלך
דרך אגב ברוב השפות זה לא חאלב. באנגלית זה Aleppo
13 אוקטובר 2016, 19:42
LIAV10 כתב:ביק אנד רול
13 אוקטובר 2016, 19:43
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:חייבים לעוף מהליגה הזאת כבר
ברור לי ששורש הבעיה הוא בבנייה וניהול הקבוצה, אבל אני באמת ובתמים מאמין שאם נפרוש מהליגה הזו, ונצטרף לאדריאטית, מצבנו ישתפר פלאים. לא נצטרך לבנות שני סגלים. נבנה סגל אחד, הרכב אחד, ונריץ אותו עונה שלמה, בלי לשלם לשחקנים דוגמת יובזורי(שאני מת עליו) ומקל מאות אלפי דולרים על ברית מילה.
שונא את האדריאטית, אבל היא אופציה עדיפה על הליגה הישראלית.
הליגה המפוצצת שמדברים עליה כבר כמה שנים (שאין לה מצב לקרות לפי דעתי) תפצה על דברים מעצבנים כמו טיסות בלי פוסקות בגלל שהיא בפוטנציה ליגה מאוד אטרקטיבית
הליגה האדריאטית לא מביאה שום ערך מוסף, ממש כלום
היא לא מביאה ערך מוסף כשהיא באה בנוסף לליגה הישראלית. כשהיא באה במקום, הערך המוסף הוא שהיא לא הליגה הישראלית.
13 אוקטובר 2016, 19:44
מה שחשוב זה שבערבית זה חלב
13 אוקטובר 2016, 19:45
13 אוקטובר 2016, 19:45
MTA2311 כתב:היא לא מביאה ערך מוסף כשהיא באה בנוסף לליגה הישראלית. כשהיא באה במקום, הערך המוסף הוא שהיא לא הליגה הישראלית.
13 אוקטובר 2016, 19:46
שמואל1 כתב:למכבי אסור בשום אופן לפרוש מהליגה הישראלית.
מועדון ספורט צריך זהות וחיבור למדינה. בלי הליגה הישראלית, זה פשוט לא יהיה והקבוצה תתרחק מהקהל ומהמדינה ותאבד מהזהות שלה.
צריך למצוא פתרון אחר.
אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:למכבי אסור בשום אופן לפרוש מהליגה הישראלית.
מועדון ספורט צריך זהות וחיבור למדינה. בלי הליגה הישראלית, זה פשוט לא יהיה והקבוצה תתרחק מהקהל ומהמדינה ותאבד מהזהות שלה.
צריך למצוא פתרון אחר.
שטויות. החביור למדינה יהיה בעצם זה שהיא משחקת פה.
13 אוקטובר 2016, 19:48
שמואל1 כתב:אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:למכבי אסור בשום אופן לפרוש מהליגה הישראלית.
צריך למצוא פתרון אחר.
אתה תתחבר לרוסטר של 12 זרים?
שמואל1 כתב:אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:למכבי אסור בשום אופן לפרוש מהליגה הישראלית.
צריך למצוא פתרון אחר.
שמואל1 כתב:למכבי אסור בשום אופן לפרוש מהליגה הישראלית.
מועדון ספורט צריך זהות וחיבור למדינה. בלי הליגה הישראלית, זה פשוט לא יהיה קיים והקבוצה תתרחק מהקהל ומהמדינה ותאבד מהזהות שלה.
צריך למצוא פתרון אחר.
13 אוקטובר 2016, 19:49
אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:למכבי אסור בשום אופן לפרוש מהליגה הישראלית.
צריך למצוא פתרון אחר.
טורונטו התחברה יופי טופי לסגל של 15 זרים.
וזה לא אומר שלא יהיו ישראלים. פשוט יהיו פחות שחקנים לא רלוונטיים.
13 אוקטובר 2016, 19:49
yanay21 כתב:שמואל1 כתב:אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:למכבי אסור בשום אופן לפרוש מהליגה הישראלית.
צריך למצוא פתרון אחר.
12 שחקנים כמו פרקינס, בלו, פארקר, פארגו, שארפ, רייס, נניח? לעומת 12 מקלים ואוחיונים? אני אישן טוב בלילה