המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יוסי22 כתב:מכבי שיחקה לא רע בכלל היום ...
ואני לגמרי עם יוני , אנשים איבדו פרופורציות .
לנצח משחק יורוליג בחוץ זה אף פעם לא פשוט , מכבי במינוס שחקן משמעותי והייתה שם לגמרי ..
שתי זריקות של לאנסברג בחוץ ,שלשה של סמית שנכנסת ויוצאת , ריבאונד הגנה שהולך לידיים הלא נכונות , עבירה לשלוש של אוחיון וזה רק מהדקות האחרונות .
וזה עדיין לא גמור ... 5 הפרש , 50 שניות לסוף .
MTA2311 כתב:Asf כתב:חנו'ש כתב:לא קשור אבל רק אותי מדליק הצליל הזה של סופר מריו כל פעם שקולעים נקודה מהקו?
צריך משהו דומה בהיכל, רק עם סאונד של קריעת רצועה.
רגב קיבל את הזקפה המהירה בהיסטוריה
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:Asf כתב:חנו'ש כתב:לא קשור אבל רק אותי מדליק הצליל הזה של סופר מריו כל פעם שקולעים נקודה מהקו?
צריך משהו דומה בהיכל, רק עם סאונד של קריעת רצועה.
רגב קיבל את הזקפה המהירה בהיסטוריה
כבר השתמשתי, אבל:
שמואל1 כתב:אוי אוחיון. למה עליו?
לנצח משחק יורוליג בחוץ זה אף פעם לא פשוט , מכבי במינוס שחקן משמעותי והייתה שם לגמרי ..
שתי זריקות של לאנסברג בחוץ ,שלשה של סמית שנכנסת ויוצאת , ריבאונד הגנה שהולך לידיים הלא נכונות , עבירה לשלוש של אוחיון וזה רק מהדקות האחרונות .
roy1000 כתב:קוראים לגאודלוק מיני ממבה, אבל הסגנון של מזכיר לי הרבה יותר את גילברט ארינס. יכול לעשות סל מתי שבא לו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים