MTA2311 כתב:הוא סופו לעניים, רק ביותר כסף
שיכול להחזיק יותר דקות על הפרקט אם ימנע מעבירות ויותר מדוייק מהקו. זה משמעותי.
פחות יכולת אישית אמנם.
בכל אופן- זה ממש לא רע.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:הוא סופו לעניים, רק ביותר כסף
זה כמו לבחור בקראק במקום בקוק, אבל לשלם פי שניים
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:הוא סופו לעניים, רק ביותר כסף
אל תדליק סתם
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:הוא סופו לעניים, רק ביותר כסף
אל תדליק סתם
כאילו אין לך את שניהם בערימות נפרדות, סתם ככה, בשביל היופי
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:הוא סופו לעניים, רק ביותר כסף
אל תדליק סתם
כאילו אין לך את שניהם בערימות נפרדות, סתם ככה, בשביל היופי
ואני במרחק הודעה אחת של אדון לא מדגדג לי בכיס היום בשביל לפתוח לשתי הערמות את התחת
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:הוא סופו לעניים, רק ביותר כסף
שיכול להחזיק יותר דקות על הפרקט אם ימנע מעבירות ויותר מדוייק מהקו. זה משמעותי.
פחות יכולת אישית אמנם.
בכל אופן- זה ממש לא רע.
argof כתב:אפשר כבר לומר שזה סופו, רק ביפה?
התקפה אפקטיבית, צרה הגנתית, ריבוי עבירות תוקף, 15 דקות אפקטיביות למשחק.
וכידוע, כל סופו זקוק לת׳יוס לידו...
argof כתב:אפשר כבר לומר שזה סופו, רק ביפה?
התקפה אפקטיבית, צרה הגנתית, ריבוי עבירות תוקף, 15 דקות אפקטיביות למשחק.
וכידוע, כל סופו זקוק לת׳יוס לידו...
Holiday_Armadillo כתב:צירבס נותן כרגע תמורה של סופו ואני לא אומרת את זה בצורה חיובית
כמעט נקודה לדקה, אפס הגנה, מספר מגוחך של ריבאונדים לגובה שלו ועבירות מפה ועד להודעה חדשה
בשביל זה הבאנו אותו?
שחף1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:צירבס נותן כרגע תמורה של סופו ואני לא אומרת את זה בצורה חיובית
כמעט נקודה לדקה, אפס הגנה, מספר מגוחך של ריבאונדים לגובה שלו ועבירות מפה ועד להודעה חדשה
בשביל זה הבאנו אותו?
יש לו יתרון אחד על סופו וזה שהוא לא מוגבל בדקות שלו. אם הוא ימנע מהעבירות האלה הוא יוכל לעשות 13-12 נקודות לערב(שזה אגב מה שהוא גם עשה היום).. הגנתית. מאכזב משהו. לא שציפיתי לבולדוג אבל למישהו שהוא שומר סביר. הוא לא בכיוון בכלל
שחף1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:צירבס נותן כרגע תמורה של סופו ואני לא אומרת את זה בצורה חיובית
בשביל זה הבאנו אותו?
יש לו יתרון אחד על סופו וזה שהוא לא מוגבל בדקות שלו. אם הוא ימנע מהעבירות האלה הוא יוכל לעשות 13-12 נקודות לערב(שזה אגב מה שהוא גם עשה היום).. הגנתית. מאכזב משהו. לא שציפיתי לבולדוג אבל למישהו שהוא שומר סביר. הוא לא בכיוון בכלל
שחף1 כתב:חייב להבין מה אנשים רוצים. גם ראדוליצה שאני יותר התלהבתי ממנו הוא חור הגנתי. כמה סנטרים יש באירופה שנותנים הגנה והתקפה ברמה גבוהה? איון, ראנדולף( אם מגדירים אותו 5) ו...זהו בערך. שיביאו מישהו שישלים אותו
roy1000 כתב:שחף1 כתב:חייב להבין מה אנשים רוצים. גם ראדוליצה שאני יותר התלהבתי ממנו הוא חור הגנתי. כמה סנטרים יש באירופה שנותנים הגנה והתקפה ברמה גבוהה? איון, ראנדולף( אם מגדירים אותו 5) ו...זהו בערך. שיביאו מישהו שישלים אותו
אין מה לבוא בטענות לצירבס. היה צריך להביא לידו שחקן הגנתי. הכישלון הוא בבניה, לא בתפקוד של השחקנים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־17 אורחים