שמואל1 כתב:my man כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:אנשים שמחבבים את סילבן, אתם עושים לי רע על הנשמה. הוא מגעיל תמיד. תמיד.
הוא בחור חביב אבל אני לא מבין איך הוא התחתן עם ג׳ודי
אוי
באמת אוי
...
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:my man כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:אנשים שמחבבים את סילבן, אתם עושים לי רע על הנשמה. הוא מגעיל תמיד. תמיד.
הוא בחור חביב אבל אני לא מבין איך הוא התחתן עם ג׳ודי
אוי
באמת אוי
שמואל1 כתב:ביקורת במכבי תל אביב על אדלשטיין: ההגנה חלשה, גאודלוק משחק יותר מדי
ראשי הצהובים מאוכזבים מהתפקוד של המאמן וטוענים כי ריבוי הדקות שהוא מעניק לקלע שחוזר מפציעה עלול לפגוע בו בהמשך. גם אלכסנדר מתוסכל מאדלשטיין, גאודלוק: "ההגנה - הבעיה העיקרית"
http://sports.walla.co.il/item/3005149
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:ביקורת במכבי תל אביב על אדלשטיין: ההגנה חלשה, גאודלוק משחק יותר מדי
ראשי הצהובים מאוכזבים מהתפקוד של המאמן וטוענים כי ריבוי הדקות שהוא מעניק לקלע שחוזר מפציעה עלול לפגוע בו בהמשך. גם אלכסנדר מתוסכל מאדלשטיין, גאודלוק: "ההגנה - הבעיה העיקרית"
http://sports.walla.co.il/item/3005149
זה היה מהיר
my man כתב:נמאס לי כבר ממעגל הקסמים המבחיל הזה...
ההנהלה עושה את כל הטעויות ואז מביאה מאמן שיסתום לה חורים ואז הקבוצה שבנויה דפוק באמת נראית דפוק ומאשימים את המאמן ואז מביאים מאמן נוסף שיסתום ת'חורים ואז מאשימים אותו שוב עד הקיץ הבא שגם בו ההנהלה תעשה את כל הטעויות וכו'...
יוסי22 כתב:לי נמאס מילדים שלוקחים ברצינות את הכתבות בוואלה ...
כל אחד והבעיות שלו .
יוסי22 כתב:ועדיין הבאת את הכתבה הקבועה אחרי הפסד , הם אפילו לא טורחים לחדש את הציטוטים .
אבל כל עוד יש לזה קונים , למה לעבוד קשה ..
וכן , יש משהו ילדותי בתמימות , ככה העולם עובד .
ואם לסבתא יהיו גלגלים וסבא יצא לחלק ממתקים ונהיה ב5-0 שלילי נדבר , בינתיים אנחנו אחרי הפסד אחד במשחק חוץ לא קל בלי השחקן השני בטיבו בסגל אחרי משחק טוב של מכבי .
אין שום רחשים במכבי , אפשר להירגע .
יוסי22 כתב:בינתיים אנחנו אחרי הפסד אחד במשחק חוץ לא קל בלי השחקן השני בטיבו בסגל אחרי משחק טוב של מכבי .
יוסי22 כתב:ועדיין הבאת את הכתבה הקבועה אחרי הפסד , הם אפילו לא טורחים לחדש את הציטוטים .
אבל כל עוד יש לזה קונים , למה לעבוד קשה ..
וכן , יש משהו ילדותי בתמימות , ככה העולם עובד .
ואם לסבתא יהיו גלגלים וסבא יצא לחלק ממתקים ונהיה ב5-0 שלילי נדבר , בינתיים אנחנו אחרי הפסד אחד במשחק חוץ לא קל בלי השחקן השני בטיבו בסגל אחרי משחק טוב של מכבי .
אין שום רחשים במכבי , אפשר להירגע .
MTA2311 כתב:ספרתי 17 אזכורים שונים במדיות החברתיות לדאנק של אלכסנדר אתמול. מזל שניצחנו, אם זה היה בא אחרי הפסד זה היה מביך.
MTA2311 כתב:זה פשוט מדהים איך השנתיים האחרונות לא גרמו לך לשנות את הטרמינולוגיה אפילו באינצ' .
הכל זה חוסר מזל. אבל אנחנו התמימים.
יוסי22 כתב:מכבי בנתה השנה סגל מעולה עם חיסרון בעמדה 4 מתוך הסתמכות שגויה לטעמי על החזרה של מילר .
לא הכול זה חוסר מזל , ההחטאה של לאנדסברג היא חוסר מזל והפציעה של ווימס היא חוסר מזל .
ובכל זאת מכבי הייתה קרובה מאוד לקחת משחק חוץ לא קל ביורוליג , בעיני זה משאיר אופטימיות להמשך .
לגבי התמימות התייחסתי לכתבה של וואלה , מי שלוקח את זה ברצינות הוא לא תמים ... הוא במצב הרבה יותר בעייתי אבל העדפתי להתנסח בזהירות .
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים