שמואל1 כתב:אף פעם לא ספרו את מקל והוא השתיק את כל המבקרים. בגליל עליון, בחיפה, בהגעה שלו ל- NBA ואחר כך בחוזים שהשיג בקבוצות יורוליג.
פשוט לא ייאמן מה שעושים כאן לשחקן אחרי משחק אחד.
שמואל הגיע הזמן לומר טעיתי
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:אף פעם לא ספרו את מקל והוא השתיק את כל המבקרים. בגליל עליון, בחיפה, בהגעה שלו ל- NBA ואחר כך בחוזים שהשיג בקבוצות יורוליג.
שועל כתב:שמואל1 כתב:אף פעם לא ספרו את מקל והוא השתיק את כל המבקרים. בגליל עליון, בחיפה, בהגעה שלו ל- NBA ואחר כך בחוזים שהשיג בקבוצות יורוליג.
איתי-שגב כתב:שמואל, אנחנו כבר אחרי חודשיים של אימונים ובערך עשרה משחקים. זה לא זה, בנתיים וכנראה לתמיד.
MTA2311 כתב:אני שומע על לתת לו 5-6 משחקים כבר שנה וחצי
שמואל1 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:אף פעם לא ספרו את מקל והוא השתיק את כל המבקרים. בגליל עליון, בחיפה, בהגעה שלו ל- NBA ואחר כך בחוזים שהשיג בקבוצות יורוליג.
לא פעם הודיתי בטעויות.
כאן זה לא המקרה, לפחות לא כרגע. אני רוצה לתת לו לפחות 5-6 משחקים לפני שאני יוצא בהצהרות ואני ממליץ גם לכל אחד ואחד כאן לנהוג באותו האופן.
שמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:שמואל, אנחנו כבר אחרי חודשיים של אימונים ובערך עשרה משחקים. זה לא זה, בנתיים וכנראה לתמיד.
גם סוני ווימס חירבן על הפרקט כל ההכנה ואף אחד לא גמר לו את העונה.
משחקי ההכנה הם לא הדבר האמיתי וצריך לשפוט את מקל רק על סמך המשחקים הרשמיים.
כרגע באמתחתו משחק מרשמי אחד לא טוב, בוא נחכה ונראה מה יהיה הלאה.
my man כתב:שמואל1 כתב:אף פעם לא ספרו את מקל והוא השתיק את כל המבקרים. בגליל עליון, בחיפה, בהגעה שלו ל- NBA ואחר כך בחוזים שהשיג בקבוצות יורוליג.
עונה שעברה נמחקה כלא היתה... יפה..
rc4991 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:אף פעם לא ספרו את מקל והוא השתיק את כל המבקרים. בגליל עליון, בחיפה, בהגעה שלו ל- NBA ואחר כך בחוזים שהשיג בקבוצות יורוליג.
הוא היה טוב (מאוד) בעונה שעברה
בינתיים הוא באמת לא טוב
my man כתב:rc4991 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:אף פעם לא ספרו את מקל והוא השתיק את כל המבקרים. בגליל עליון, בחיפה, בהגעה שלו ל- NBA ואחר כך בחוזים שהשיג בקבוצות יורוליג.
בינתיים הוא באמת לא טוב
כל כך טוב שעפנו מהיורוקאפ ואז בחצי גמר מול ראשון...
די כבר עם השקר הזה...
rc4991 כתב:my man כתב:rc4991 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:אף פעם לא ספרו את מקל והוא השתיק את כל המבקרים. בגליל עליון, בחיפה, בהגעה שלו ל- NBA ואחר כך בחוזים שהשיג בקבוצות יורוליג.
בינתיים הוא באמת לא טוב
כל כך טוב שעפנו מהיורוקאפ ואז בחצי גמר מול ראשון...
די כבר עם השקר הזה...
נכון, רק הוא אשם במצב הקבוצתי, עזוב...
בכל מקרה זה נטחן מספיק אז אין טעם לפתוח את זה
יכול להיות שהוא יהיה רע השנה (בינתיים הוא לא טוב) אבל הביקורת ההזויה (לדעתי) היתה גם כשהיה טוב
ankram כתב:שמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:שמואל, אנחנו כבר אחרי חודשיים של אימונים ובערך עשרה משחקים. זה לא זה, בנתיים וכנראה לתמיד.
גם סוני ווימס חירבן על הפרקט כל ההכנה ואף אחד לא גמר לו את העונה.
משחקי ההכנה הם לא הדבר האמיתי וצריך לשפוט את מקל רק על סמך המשחקים הרשמיים.
כרגע באמתחתו משחק מרשמי אחד לא טוב, בוא נחכה ונראה מה יהיה הלאה.
אחד? ירושליים,נהריה,מילאנו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
שמואל1 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:אף פעם לא ספרו את מקל והוא השתיק את כל המבקרים. בגליל עליון, בחיפה, בהגעה שלו ל- NBA ואחר כך בחוזים שהשיג בקבוצות יורוליג.
לא פעם הודיתי בטעויות.
כאן זה לא המקרה, לפחות לא כרגע. אני רוצה לתת לו לפחות 5-6 משחקים לפני שאני יוצא בהצהרות ואני ממליץ גם לכל אחד ואחד כאן לנהוג באותו האופן.
שמואל1 כתב:גם סוני ווימס חירבן על הפרקט כל ההכנה ואף אחד לא גמר לו את העונה.
rc4991 כתב:נכון, רק הוא אשם במצב הקבוצתי, עזוב...
בכל מקרה זה נטחן מספיק אז אין טעם לפתוח את זה
יכול להיות שהוא יהיה רע השנה (בינתיים הוא לא טוב) אבל הביקורת ההזויה (לדעתי) היתה גם כשהיה טוב
Holiday_Armadillo כתב:אבל ברור לך שמי שלא הסכים עם זה אז לא יסכים עם זה היום ומי שכן הסכים עם זה לא צריך את העונה הזאת או את התמונה בשביל לדעת את זה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים