שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אולי מישהו שתחילת שם המשפחה שלו מזכיר קצת קול של התעטשות?
למה לא בודקים שחקנים דרום אמריקאים.שחקן לא יקר וגם שחקן טוב וגם בריא רפאל הטשאימר. גם משחק סנטר וגם פאור פורד
הודעה צינית פר אקסלנס משמואל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אולי מישהו שתחילת שם המשפחה שלו מזכיר קצת קול של התעטשות?
למה לא בודקים שחקנים דרום אמריקאים.שחקן לא יקר וגם שחקן טוב וגם בריא רפאל הטשאימר. גם משחק סנטר וגם פאור פורד
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:שמואל מסטול בוודאות
נראה לי שלא הבנת...
לאלא, זה היה מעולה.
זה פשוט הכי הרבה הומור שראינו ממך. ועוד ביום שמכבי מפסידה.
לא יודע למה יצא לי פה שם של אדם רציני חסר הומור. זה ממש לא נכון.
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:שמואל מסטול בוודאות
נראה לי שלא הבנת...
לאלא, זה היה מעולה.
זה פשוט הכי הרבה הומור שראינו ממך. ועוד ביום שמכבי מפסידה.
לא יודע למה יצא לי פה שם של אדם רציני חסר הומור. זה ממש לא נכון.
לא בקטע רע
LIAV10 כתב:אולי לא במציאות, פה מנש ככה.
roy1000 כתב:בלי לצנן את ההתלהבות, הוא לא ימשיך לקלוע ב80% מהשדה, בטח כשהוא צריך לעבוד כל כך קשה בשביל קליעות. ללא ספק אחד הסקוררים הטובים באירופה, אבל אם נמשיך לשחק ככה, הוא פשוט יבוזבז.
יוסי22 כתב:לא הבנתי באיזה עולם עדיף את אוחיון/סילי בחמישיה ולא את סמית ...
ועם כל הכבוד לעמדות מה שחשוב בסופו של דבר זה האיכות של השחקן , הרבה לפני העמדה המדוייקת .
ובלי קשר לדעתי כל עוד ווימס וסמית בריאים הם יפתחו בחמישיה .
Assaf M כתב:שנים לא היה כזה שחקן במכבי. אולי מאז הקדנציה הקצרה של פארמר במכבי בלוק אווט.
שחף1 כתב:roy1000 כתב:בלי לצנן את ההתלהבות, הוא לא ימשיך לקלוע ב80% מהשדה, בטח כשהוא צריך לעבוד כל כך קשה בשביל קליעות. ללא ספק אחד הסקוררים הטובים באירופה, אבל אם נמשיך לשחק ככה, הוא פשוט יבוזבז.
אני חושב שווימס ישחרר אותו גם לקבל זריקות פנויות יותר, ווימס גם מסוגל ליצור ולשניהם יהיה יותר ספייס כשישחקו ביחד
roy1000 כתב:Assaf M כתב:שנים לא היה כזה שחקן במכבי. אולי מאז הקדנציה הקצרה של פארמר במכבי בלוק אווט.
היה לך את לנגפורד בשיאו.
roy1000 כתב:Assaf M כתב:שנים לא היה כזה שחקן במכבי. אולי מאז הקדנציה הקצרה של פארמר במכבי בלוק אווט.
היה לך את לנגפורד בשיאו.
itai7 כתב:סיים מקום ראשון במדד בשבוע הראשון של היורוליג
אם היינו מנצחים..בטח היה הMVP של המחזור
איתי-שגב כתב:itai7 כתב:סיים מקום ראשון במדד בשבוע הראשון של היורוליג
אם היינו מנצחים..בטח היה הMVP של המחזור
מי כן זכה בMVP ?.