איתי-שגב כתב:ankram כתב:ועם זאת צריך לזכור שאין אף ספרדי בקבוצה הזאת
Sent from my iPhone using Tapatalk
וואט ? אחד ?.
מאמן אולי?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
איתי-שגב כתב:ankram כתב:ועם זאת צריך לזכור שאין אף ספרדי בקבוצה הזאת
וואט ? אחד ?.
ankram כתב:איתי-שגב כתב:ankram כתב:ועם זאת צריך לזכור שאין אף ספרדי בקבוצה הזאת
וואט ? אחד ?.
מאמן אולי?
איתי-שגב כתב:ankram כתב:איתי-שגב כתב:ankram כתב:ועם זאת צריך לזכור שאין אף ספרדי בקבוצה הזאת
וואט ? אחד ?.
מאמן אולי?
הזוי. לא יודע איך אפשר להתחבר לקבוצה כזו, אלא אם ישחקו ממש טוב.
איתי-שגב כתב:ankram כתב:איתי-שגב כתב:ankram כתב:ועם זאת צריך לזכור שאין אף ספרדי בקבוצה הזאת
וואט ? אחד ?.
מאמן אולי?
הזוי. לא יודע איך אפשר להתחבר לקבוצה כזו, אלא אם ישחקו ממש טוב.
felix_r כתב:הינה הגרמני הצעיר של בסקוניה - יוהאנס ווגטמאן - עושה שמות לאנאדולו. גם גרמני, גם זול, גם קולע שלשות, גם לוקח ריבאונד, גם גבוה וגם טוב יותר מצירבס...
ankram כתב:אנחנו כל כך לא שייכים לרמה הזאת. חבל לי על גאודלוק, הוא בטח מקלל את הרגע שהגיע לקבוצה. איזה פער בין מאמניו לשעבר פיל ג׳קסון ואובראדוביץ׳ לבין ארז פקעת עצבים ואלף תירוצים אדלשטיין.
התנין 2 כתב:ankram כתב:אנחנו כל כך לא שייכים לרמה הזאת. חבל לי על גאודלוק, הוא בטח מקלל את הרגע שהגיע לקבוצה. איזה פער בין מאמניו לשעבר פיל ג׳קסון ואובראדוביץ׳ לבין ארז פקעת עצבים ואלף תירוצים אדלשטיין.
מתערבים שמכבי מגיעה רחוק יותר מהשתיים?
roy1000 כתב:התנין 2 כתב:ankram כתב:אנחנו כל כך לא שייכים לרמה הזאת. חבל לי על גאודלוק, הוא בטח מקלל את הרגע שהגיע לקבוצה. איזה פער בין מאמניו לשעבר פיל ג׳קסון ואובראדוביץ׳ לבין ארז פקעת עצבים ואלף תירוצים אדלשטיין.
חשבתי וחשבתי ואני לא מבין על מי אתה מדבר? מכבי תגיע יותר רחוק מהניקס ומפנר?
התנין 2 כתב:הוא כתב את הדברים (ככה הבנתי לפחות) מצפייה במשחק בין בסקוניה לאנדולו, כך שהכוונה אליהם.
התנין 2 כתב:ankram כתב:אנחנו כל כך לא שייכים לרמה הזאת. חבל לי על גאודלוק, הוא בטח מקלל את הרגע שהגיע לקבוצה. איזה פער בין מאמניו לשעבר פיל ג׳קסון ואובראדוביץ׳ לבין ארז פקעת עצבים ואלף תירוצים אדלשטיין.
התנין 2 כתב:נגיד ככה, אתה טוען שמכבי רחוקה מאוד מהרמה הזאת. אני טוען שלא. לכן אני אנצח בהתערבות אם מכבי מגיעה במינימום למה שהן הגיעו (ובתנאי שמדובר במינימום הצלבה). כלומר שאם מכבי מגיעה להצלבה (או לפיינל פור) וגם אפס, אז אני ניצחתי.
ואגב אני טוען שמכבי מגיעה מינימום להצלבה, לא רואה תסריט שהיא לא שם. גם סיכוי טוב לפיינל פור יש.
Holiday_Armadillo כתב:רק עכשיו שמתי לב שכתוב ''היורוליג החדשה''
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים