המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:תייס משחק 5.
MTA2311 כתב:למה שהכתבה בוואלה תהיה מומצאת? על גודס לא פתחו את הפה מאחורי הגב מוקדם? על טבק לא? זה כאילו אתם מנותקים לחלוטין ממה שקרה בשנתיים האחרונות. כאילו עשו גשר בין 2014 להיום.
ו4-5 הגנתי זה לא חיזוק נקודתי. זה חיזוק שישנה את הקבוצה לחלוטין, בהנחה שיביאו את השחקן הנכון.
MTA2311 כתב:אדלשטיין הוא הרבה יותר גודס וטבק מכל מאמן אחר שהיה פה בעשרים שנה האחרונות, למעט אפי אולי. יש לו 0 הישגים ו0 נסיון ברמות הגבוהות. הוא חלש מאוד.
מצד אחד אתה מצדיק את יוסי וחבורתו על זה שאין לנו כלים בשביל לבסס את עצמנו , ואז אתה מרשה לעצמך לצאת מנקודת הנחה שהזר שיגיע יהיה עוד מלקולם תומאס. יש פה דיסוננס.
שועל כתב:החציל האצטקי כתב:תייס משחק 5.
הוא 4.5
גם כ5 הוא יכל להוסיף
אני גם לא מת עליו אגב
שחף1 כתב:קצת בעייתי, כי הפציעה של מילר ספציפית זה פציעה שקשה לדעת איך הוא יחזור ממנה ממה שהבנתי(מעבר ללוז של החזרה). אני לא בטוח שהייתי בונה על זה בכל מקרה. מכבי צריכה 4-5 הגנתי. זה ירים את הקבוצה למעלה.
החציל האצטקי כתב:שחף1 כתב:קצת בעייתי, כי הפציעה של מילר ספציפית זה פציעה שקשה לדעת איך הוא יחזור ממנה ממה שהבנתי(מעבר ללוז של החזרה). אני לא בטוח שהייתי בונה על זה בכל מקרה. מכבי צריכה 4-5 הגנתי. זה ירים את הקבוצה למעלה.
זה ברור.
יותר מזה אני אגיד- מילר לא ממש בא למכבי כדי להשתקע בישראל.
אם וכאשר הוא יחזור לעצמו הוא ינסה לחזור לאן בי איי כמה שיותר מהר.
בפורמה של העונה שעברה- יש לו מקום שם.
לכן הייתי בודק את אופציית אוקארו ברצינות.
MTA2311 כתב:כן, אני לא יודע כמה נצליח להנות ממילר גם אם יחזור כמו שצריך.
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:כן, אני לא יודע כמה נצליח להנות ממילר גם אם יחזור כמו שצריך.
כלומר, שהוא יעזוב, או שיפצע שוב?
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:כן, אני לא יודע כמה נצליח להנות ממילר גם אם יחזור כמו שצריך.
כלומר, שהוא יעזוב, או שיפצע שוב?
שתי האופציות ממש סבירות
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], שמוליק ו־21 אורחים