16 אוקטובר 2016, 02:04
Holiday_Armadillo כתב:5 פוסטים שהכל בשביל לקדם קבוצה בפייסבוק
לא
16 אוקטובר 2016, 02:05
LIAV10 כתב:מחר? גם ככה כולם נטשו אותי בישראל.
16 אוקטובר 2016, 02:07
נולדתי בעפולה, ולקח לי 21 (וחצי) שנים לגלות שהיא שם. חנות הכלים של אריה.
בשדרה המרכזית של העיר בין חנויות תכשיטים יוקרתיות, הוא עמד בפתח, לצד ערימות סירים ומחבתות. עמד וחיכה.
שמישהו ישים לב. שמישהו יכנס.
אז נכנסנו.
חוץ מכוסות היין המקסימות וקעריות מתוצרת הארץ, יצאנו משם גם עם סיפור.
129261 עדיין על היד.
היום הוא כבר בן 91, ועדיין פותח את החנות המקסימה שלו בכל בוקר, כבר 61 שנים.
בינינו, הוא זרק משהו על זה שלא חסר לו כלום. אבל שדבר אחד חשוב לו לעשות בכל יום-לספר. רק שלא יעבור יום בלי שיספר.
אחרי אושוויץ, הפלמ"ח והרבה שנים של עבודה קשה, מגיע לאריה שנקפוץ לבקר. גם אם לא כדי לקנות, אז כדי לשמוע. ולהודות לו, על שבזכותו יש לנו מדינה.
תעשו לעצמכם טובה, שדרות ארלוזורוב 13, עפולה.
הקסם של אריה שווה את הנסיעה
16 אוקטובר 2016, 02:08
Ben_1251 כתב:Holiday_Armadillo כתב:5 פוסטים שהכל בשביל לקדם קבוצה בפייסבוק
לא
יחתיכת מסכנה, את יודעת כמה אני משקיע על הקבוצה הזאת?
תשאלי אנשים שבקבוצה מפה, כמו חציל כמו אדם כמו צפריר כמו העיתונאי מישראל ספורט.
אני מפרסם את זה כדי שאנשים כמוך שלא ראוי שיהנו מזה יהנו וייכנסו. אני יושב ימים ומשקיע , ומשיג משהו יפה יחד עם האנשים שמנהלים איתי ומפרסם פה שכמה שיותר אוהדי מכבי ייחשפו לכך
את יודעת כמה עבדתי כדי להשיג את ל זה ? שבועות, אני בא ומפרסם כן מזכיר שוב ומפרסם אדון ליאב ראיון עם דרק שארפ אחד השחקנים היותר טובים ששיחקו פה הכי הכי, לא ראיתי את זה בשום מקום . כדי שאנשים פה ייחשפו ונותן תזכורת, ובמקום זה אני מקבל קקה?
את הדוגמא לכל מה שרע במדינה הזאת
16 אוקטובר 2016, 02:09
לא
יחתיכת מסכנה, את יודעת כמה אנחנו משקיעים על הקבוצה הזאת?
אני מפרסם את זה כדי שאנשים כמוך שלא ראוי שיהנו מזה יהנו וייכנסו. אנחנו יושבים ימים ומשקיעים , ומשיגים משהו יפה יחד עם האנשים שמנהלים איתי ומפרסם פה שכמה שיותר אוהדי מכבי ייחשפו לכך
את יודעת כמה עבדתי כדי להשיג את ל זה ? שבועות, אני בא ומפרסם כן מזכיר שוב ומפרסם אדון ליאב ראיון עם דרק שארפ אחד השחקנים היותר טובים ששיחקו פה הכי הכי, לא ראיתי את זה בשום מקום . כדי שאנשים פה ייחשפו ונותן תזכורת, ובמקום זה אני מקבל קקה?
16 אוקטובר 2016, 02:09
לא
אני מפרסם את זה כדי שאנשים כמוך שלא ראוי שיהנו מזה יהנו וייכנסו. אני יושב ימים ומשקיע , ומשיג משהו יפה יחד עם האנשים שמנהלים איתי ומפרסם פה שכמה שיותר אוהדי מכבי ייחשפו לכך
את יודעת כמה עבדתי כדי להשיג את ל זה ? שבועות, אני בא ומפרסם כן מזכיר שוב ומפרסם אדון ליאב כדי שאנשים פה ייחשפו ונותן תזכורת, ובמקום זה אני מקבל קקה?
16 אוקטובר 2016, 02:10
16 אוקטובר 2016, 02:10
my man כתב:Ben_1251 כתב:Holiday_Armadillo כתב:5 פוסטים שהכל בשביל לקדם קבוצה בפייסבוק
לא
שמע שמע...תרגיע!
16 אוקטובר 2016, 02:14
MTA2311 כתב:אוי רק עכשיו נחשפתי ליצירת המופת הורבלית הזאת.
יותר טוב מהפוסט של הודאל על האוטו בשבתות וחגים.
16 אוקטובר 2016, 02:15
16 אוקטובר 2016, 02:15
MTA2311 כתב:אוי רק עכשיו נחשפתי ליצירת המופת הורבלית הזאת.
יותר טוב מהפוסט של הודאל על האוטו בשבתות וחגים.
16 אוקטובר 2016, 02:16
Holiday_Armadillo כתב:למחוק את ההודעה או להשאיר ולתת באן? מה שבא לך, בחירה חופשת עליי, כי אני במצב רוח טוב
Holiday_Armadillo כתב:למחוק את ההודעה או להשאיר ולתת באן? מה שבא לך, בחירה חופשת עליי, כי אני במצב רוח טוב
Ben_1251 כתב:Holiday_Armadillo כתב:למחוק את ההודעה או להשאיר ולתת באן? מה שבא לך, בחירה חופשת עליי, כי אני במצב רוח טוב
איך שבא לך לפחות תקראי כל מילה ומילה כי אני לא מצטער על מה שנאמר ,
16 אוקטובר 2016, 02:19
16 אוקטובר 2016, 02:20
Bonbon כתב:קשוח פה.
16 אוקטובר 2016, 02:20
Bonbon כתב:קשוח פה.
16 אוקטובר 2016, 02:23
Ben_1251 כתב:Holiday_Armadillo כתב:למחוק את ההודעה או להשאיר ולתת באן? מה שבא לך, בחירה חופשת עליי, כי אני במצב רוח טוב
16 אוקטובר 2016, 02:25
שמואל1 כתב:Ben_1251 כתב:Holiday_Armadillo כתב:למחוק את ההודעה או להשאיר ולתת באן? מה שבא לך, בחירה חופשת עליי, כי אני במצב רוח טוב
מה פשר הפסיק בסוף? הוא קיבל באן באמצע המשפט או שקרה לו מקרה יוני?
ועכשיו ברצינות, ההודעה שלו הייתה לא במקום. לא כך מדברים לחברת פורום.
והוא לחלוטין קידם את הקבוצה שלו בהודעותיו. פורום צהבת הוא לא המקום לפרסום קבוצות פייסבוק. זו לא הפלטפורמה.
16 אוקטובר 2016, 02:25