המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:ליאב, אתה משתמש במערכת התרגילים החדשה של 2K? איך זה עובד בדיוק?
בקודם היה כל כך קל לקרוא לשחקן שיעשה חסימה ואני פשוט לא מבינה איך זה עובד השנה
Holiday_Armadillo כתב:אממ.....
Holiday_Armadillo כתב:זה היה בסדר במחשב, זה לא קריטי, זה גם לא חתימה
שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:זה היה בסדר במחשב, זה לא קריטי, זה גם לא חתימה
לך מותר הכל אה?
שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:זה היה בסדר במחשב, זה לא קריטי, זה גם לא חתימה
לך מותר הכל אה?
MTA2311 כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:זה היה בסדר במחשב, זה לא קריטי, זה גם לא חתימה
לך מותר הכל אה?
עזוב אותה. היא כל מה שרע במדינה הזאת.
"מגעילה אותי בצורה מגעילה"
MTA2311 כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:זה היה בסדר במחשב, זה לא קריטי, זה גם לא חתימה
לך מותר הכל אה?
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:זה היה בסדר במחשב, זה לא קריטי, זה גם לא חתימה
לך מותר הכל אה?
קראתי את התגובה הזאת לפני התקרית בת'רד הדברים הקטנים וזה עדיין הרגיש לי כהודעה לגיטימית שלך לכרמל.
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:זה היה בסדר במחשב, זה לא קריטי, זה גם לא חתימה
לך מותר הכל אה?
קראתי את התגובה הזאת לפני התקרית בת'רד הדברים הקטנים וזה עדיין הרגיש לי כהודעה לגיטימית שלך לכרמל.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:זה היה בסדר במחשב, זה לא קריטי, זה גם לא חתימה
לך מותר הכל אה?
גם אני ד''א
י מצב לא קטן שזה היה צירוף מקרים
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:שועל כתב:[quote="Holiday_Armadillo"]זה היה בסדר במחשב, זה לא קריטי, זה גם לא חתימה
לך מותר הכל אה?
גם אני ד''א
י מצב לא קטן שזה היה צירוף מקרים
לך מותר הכל אה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים