המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:ווימס נרשם
יבזורי וסילי בחוץ
יוסי22 כתב:הסגל הכי טוב בהתחשב בזה שסמית נח בליגה וזו החלטה לא רעה לטווח ארוך .
הוא צריך לשחק 30 דקות בשבוע , ביורוליג .
וכל עוד ווימס ולאנדסברג משחקים הוא פחות קריטי .
והכי חשוב , זה אומר שמכבי תשחק לראשונה העונה בסגל מלא ואין בשורה טובה יותר לקראת אחד המשחקים היותר מרתקים בעונה הקרובה - ריאל בהיכל .
לברון כתב:עכשיו שכולם בריאים ושלמים מי הבא בתור שפנאן יסדר לנו??? יש הימורים?
roy1000 כתב:יוסי, זה חדשות רעות מאוד לחובבי התירוצים.
מה עכשיו יגידו?
MTA2311 כתב:לא צריך להיסחף. ברור שהקבוצה תיראה הרבה יותר טוב כשווימס וגאודלוק ישחקו ביחד.
שחף1 כתב:MTA2311 כתב:לא צריך להיסחף. ברור שהקבוצה תיראה הרבה יותר טוב כשווימס וגאודלוק ישחקו ביחד.
בוודאי. אבל את הבעיות בצבע זה לא יפתור ועכשיו זה יהיה גם ברור יותר. בשבוע הבא קבוצות nba סוגרות סגלים, והשבוע מגיעים להיכל ראנדולף, איון, תומפקינס ופליפה רייס. אני מניח שאת הבעיות האלה שראינו בצורה מצומצמת אנחנו כנראה נראה בחמישי הרבה יותר
omer8783 כתב:אני היחידי שלא מתלהב מהחזרה המהירה (מידי) של ווימס? זה קצת מדאיג בהתחשב בסטטיסטיקה עד כה- פצוע חדש בכל שבוע.. אני מעדיף דרמה נוספת מול אילת ולא ניצחון מוחץ והחמרת המצב לפני ריאל.
שחף1 כתב:MTA2311 כתב:לא צריך להיסחף. ברור שהקבוצה תיראה הרבה יותר טוב כשווימס וגאודלוק ישחקו ביחד.
בוודאי. אבל את הבעיות בצבע זה לא יפתור ועכשיו זה יהיה גם ברור יותר. בשבוע הבא קבוצות nba סוגרות סגלים, והשבוע מגיעים להיכל ראנדולף, איון, תומפקינס ופליפה רייס. אני מניח שאת הבעיות האלה שראינו בצורה מצומצמת אנחנו כנראה נראה בחמישי הרבה יותר
roy1000 כתב:שחף1 כתב:MTA2311 כתב:לא צריך להיסחף. ברור שהקבוצה תיראה הרבה יותר טוב כשווימס וגאודלוק ישחקו ביחד.
אתה אופטימי מדי. הרבה יותר מדי.
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:שחף1 כתב:MTA2311 כתב:לא צריך להיסחף. ברור שהקבוצה תיראה הרבה יותר טוב כשווימס וגאודלוק ישחקו ביחד.
אתה אופטימי מדי. הרבה יותר מדי.
לא הבנתי איפה החלק האופטימי בהודעה הזאת
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־5 אורחים