המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:ראד הכי גרוע על המגרש. בהפרש אפילו.
החציל האצטקי כתב:LIAV10 כתב:מצטער, אני מאוד מעריך אותך, באמת, אבל אתה כבר שלושה חודשים חי בממלכת נרניה או משהו כזה.
חייבים 4.5 שיחליף את צירבס ואולי יתן דקות ב4 עם דגש על אולי.
למה נרניה?
מה עושה את מקל או יוגב רכזים טובים יותר מגאודלוק?
הוא מסוגל בשונה מהם לפרק הגנה ולהגיע לטבעת בפלואטר או לחלופין לעשות חצי חדירה והוצאה.
ספייסינג מיטבי הוא עם 4 קלעים ושחקן מטרה בצבע. אתה צריך גם את האופציה ל-5 קלעים בסמול בול.
אני אוהב את האיכויות של קולטון וצירבס ב-5 ככתובת בפנים התקפית. הגנתית צריך מישהו שיידע לעזור להם, אבל שיבוא מעמדה 4.
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:ראד הכי גרוע על המגרש. בהפרש אפילו.
הוא בעייתי. חייבים לצמצם את השימוש בו ולמצוא לו נישה אחרת.
RonB כתב:מה הסיפור של ראד?
LIAV10 כתב:אני לא מגונן על אוחיון ובטח שלא על מקל, פה מתחילה הבעיה, שאין רכז, אבל ניחא, זורם איתך עם אנדרו, הנרניה מתחילה שאתה חושב שצירבס ואייברסון זה טוב, אתה אוהב את מה שקולטון מביא בהתקפה? ברצינות? 4 עם צ׳אקות לא יקח אותך רחוק, אני מעדיף להמר על עמדה 4 של ראד וסמית׳ (אלכסנדר פחות רלוונטי) מאשר להמר על צירבס ואייברסון, אתה שולח את ראד ל3 ומהמר על צירבס ואייברסון בשביל 4? גם לא בשביל מילר בריא, זה לא יעזור לל כשאין לך הגנה בשיט (בשיט) מעמדה 5 וכל היום יאנסו אותך בפיק אנד רול למשך 40 דקות.
זה שיש לך את ההגנה הכי גרועה בעמדה 5 זה יותר חמור מזה שיש לך את עמדה 1 הגרועה ביבשת.
jol9 כתב:אני באמת לא הכי מצליח להבין.
היכל של קבוצה שמשחקת ביורוליג ובעלת תקציב של 100 מליון ש"ח - יש
סוף שנת 2016 - יש
מכוניות עוד מעט נוסעות לבד על הכבישים, לכל ילד יש סמארטפון בידיים, אבל המערכת ששולטת בלוח
הראשי ובשעון, נראית כאילו היא לקוחה מימי הקומודור...
זה באמת קשה להשתמש במערכת שבה אפשר להזין את התוצאה, והיא תופיע מיד על הלוח, ולא יהיה צורך
להקפיץ את הספרות קדימה עד שמגיעים למספר הנכון?
jol9 כתב:אני באמת לא הכי מצליח להבין.
היכל של קבוצה שמשחקת ביורוליג ובעלת תקציב של 100 מליון ש"ח - יש
סוף שנת 2016 - יש
מכוניות עוד מעט נוסעות לבד על הכבישים, לכל ילד יש סמארטפון בידיים, אבל המערכת ששולטת בלוח
הראשי ובשעון, נראית כאילו היא לקוחה מימי הקומודור...
זה באמת קשה להשתמש במערכת שבה אפשר להזין את התוצאה, והיא תופיע מיד על הלוח, ולא יהיה צורך
להקפיץ את הספרות קדימה עד שמגיעים למספר הנכון?