17 אוקטובר 2016, 23:42
Bonbon כתב:בדיעבד אתה אומר היום שזה החתמה גרועה. במכבי אין נביאים, אין אפשרות לדעת אם שחקן ישתלב בקבוצה או לא. החתמת מקל הייתה צעד חכם והגיוני. ישראלי, לקח 2 אליפויות ממכבי, היה ב-NBA, אם לא היו מחתימים אותו זה היה טיפשות.
17 אוקטובר 2016, 23:43
Bonbon כתב:roy1000 כתב:עמדה 1 עדיין קטסטרופה. החתמת הפאניקה של מקל בעונה שעברה פשוט תקבור את הקבוצה הזו למשך שנים.
בדיעבד אתה אומר היום שזה החתמה גרועה. במכבי אין נביאים, אין אפשרות לדעת אם שחקן ישתלב בקבוצה או לא. החתמת מקל הייתה צעד חכם והגיוני. ישראלי, לקח 2 אליפויות ממכבי, היה ב-NBA, אם לא היו מחתימים אותו זה היה טיפשות.
17 אוקטובר 2016, 23:49
17 אוקטובר 2016, 23:55
18 אוקטובר 2016, 00:01
Bonbon כתב:אני חושב שבסגל שבכל עמדה יש סקורר, צריך רכז טבעי שיזין את כולם. חשבתי ואני עדיין חושב שמקל מתאים לתפקיד. הוא עדיין לא שם, אין ספק. אבל על הנייר יש לו איכויות שמתאימות לתפקיד הזה. לא חושב שעוד קומבו גארד היה מתאים לסגל המתגבש.
חייבים את הישראלים הכי טובים, מה לעשות שהוא אחד מהישראלים הכי טובים שיש לנו פה? מבחינתי שלושה ישראלים יותר טובים ממנו. אחד בNBA, השני רוצה להיות ב-NBA והשלישי נמצא היום בגאלטסראי עם בעיית אופי חמורה. לא חושב שאפשר לוותר על שחקן כזה.
18 אוקטובר 2016, 00:02
18 אוקטובר 2016, 00:06
Bonbon כתב:אני חושב שבסגל שבכל עמדה יש סקורר, צריך רכז טבעי שיזין את כולם. חשבתי ואני עדיין חושב שמקל מתאים לתפקיד. הוא עדיין לא שם, אין ספק. אבל על הנייר יש לו איכויות שמתאימות לתפקיד הזה. לא חושב שעוד קומבו גארד היה מתאים לסגל המתגבש.
חייבים את הישראלים הכי טובים, מה לעשות שהוא אחד מהישראלים הכי טובים שיש לנו פה? מבחינתי שלושה ישראלים יותר טובים ממנו. אחד בNBA, השני רוצה להיות ב-NBA והשלישי נמצא היום בגאלטסראי עם בעיית אופי חמורה. לא חושב שאפשר לוותר על שחקן כזה.
18 אוקטובר 2016, 00:07
18 אוקטובר 2016, 00:08
Holiday_Armadillo כתב:Bonbon כתב:אני חושב שבסגל שבכל עמדה יש סקורר, צריך רכז טבעי שיזין את כולם. חשבתי ואני עדיין חושב שמקל מתאים לתפקיד. הוא עדיין לא שם, אין ספק. אבל על הנייר יש לו איכויות שמתאימות לתפקיד הזה. לא חושב שעוד קומבו גארד היה מתאים לסגל המתגבש.
ראית איזה כדור הוא נתן לפניני בפינה ברבע האחרון? באיכות כל כך נמוכה שפניני אפילו לא יכול היה לסדר זריקה לפני שהשומר הגיע אליו
אם אפילו את זה ה''רכז הטבעי'' לא יודע לעשות אז בשביל מה הוא פה? תשובה - רק בשביל שלא יהיה בירושלים
מקל קיבל את הסטיגמה של ''רכז טבעי'' רק כי הוא לא יכול לקלוע, אבל גם למסור הוא לא יודע ברמה גבוהה
שועל כתב:אפילו במכבי יש לפחות 3 ישראלים טובים ממנו (סילבן, פניני ודוגי)
18 אוקטובר 2016, 00:08
18 אוקטובר 2016, 00:09
Bonbon כתב:Holiday_Armadillo כתב:Bonbon כתב:אני חושב שבסגל שבכל עמדה יש סקורר, צריך רכז טבעי שיזין את כולם. חשבתי ואני עדיין חושב שמקל מתאים לתפקיד. הוא עדיין לא שם, אין ספק. אבל על הנייר יש לו איכויות שמתאימות לתפקיד הזה. לא חושב שעוד קומבו גארד היה מתאים לסגל המתגבש.
ראית איזה כדור הוא נתן לפניני בפינה ברבע האחרון? באיכות כל כך נמוכה שפניני אפילו לא יכול היה לסדר זריקה לפני שהשומר הגיע אליו
אם אפילו את זה ה''רכז הטבעי'' לא יודע לעשות אז בשביל מה הוא פה? תשובה - רק בשביל שלא יהיה בירושלים
מקל קיבל את הסטיגמה של ''רכז טבעי'' רק כי הוא לא יכול לקלוע, אבל גם למסור הוא לא יודע ברמה גבוההשועל כתב:אפילו במכבי יש לפחות 3 ישראלים טובים ממנו (סילבן, פניני ודוגי)
למקל יש משהו שאין להרבה ישראלים וזה ביצים, הוא לוקח אחריות. הוא איש של מאני טיים, תרצו או לו. הוא ווינר והוא הוכיח את זה במשחק האליפות בחיפה, בנבחרת ישראל , אפילו העונה באיזה משחק הכנה הוא ניצח את המשחק עם מהלכים טובים בסיום. במכבי חסר את זה במיוחד שיוגב וסילבן בקבוצה.
שועל- אמרת דוגי עכשיו?
18 אוקטובר 2016, 00:09
18 אוקטובר 2016, 00:10
Bonbon כתב:
למקל יש משהו שאין להרבה ישראלים וזה ביצים, הוא לוקח אחריות. הוא איש של מאני טיים, תרצו או לו. הוא ווינר והוא הוכיח את זה במשחק האליפות בחיפה, בנבחרת ישראל , אפילו העונה באיזה משחק הכנה הוא ניצח את המשחק עם מהלכים טובים בסיום. במכבי חסר את זה במיוחד שיוגב וסילבן בקבוצה.
18 אוקטובר 2016, 00:11
שועל כתב:אפילו במכבי יש לפחות 3 ישראלים טובים ממנו (סילבן, פניני ודוגי)
18 אוקטובר 2016, 00:12
18 אוקטובר 2016, 00:14
אחדשיודע כתב:Bonbon כתב:
למכבי לא חסר "שחקן עם ביצים", בוודאי לא באיכויות של מקל. הדבר האחרון שאתה רוצה הוא שמקל יקח את הזריקות החשובות ע"ח גאודלוק או ווימס.
18 אוקטובר 2016, 00:16
Bonbon כתב:אחדשיודע כתב:Bonbon כתב:
למכבי לא חסר "שחקן עם ביצים", בוודאי לא באיכויות של מקל. הדבר האחרון שאתה רוצה הוא שמקל יקח את הזריקות החשובות ע"ח גאודלוק או ווימס.
אז למה שנים התלוננו על ליאור אליהו שהוא עושה במכנסיים במשחקים גדולים או בורח מהכדור? מה עם התלונות על סילבן שמופיע רק למשחקים מול אילת והרצליה? (וזה רק בעונה הסדירה) מה אמרו שחסר ליותם הלפרין שהיה במכבי? וצר לי, לא סומך על יוגב אוחיון.
עד שיש ישראלי שבנוי מנטלית בצורה שונה מכל מה שעבר פה בשנים האחרונות, נוותר עליו?
18 אוקטובר 2016, 00:17
Bonbon כתב:אחדשיודע כתב:Bonbon כתב:
אז למה שנים התלוננו על ליאור אליהו שהוא עושה במכנסיים במשחקים גדולים או בורח מהכדור? מה עם התלונות על סילבן שמופיע רק למשחקים מול אילת והרצליה? (וזה רק בעונה הסדירה) מה אמרו שחסר ליותם הלפרין שהיה במכבי? וצר לי, לא סומך על יוגב אוחיון.
עד שיש ישראלי שבנוי מנטלית בצורה שונה מכל מה שעבר פה בשנים האחרונות, נוותר עליו?
18 אוקטובר 2016, 00:20
jol9 כתב:שועל כתב:אפילו במכבי יש לפחות 3 ישראלים טובים ממנו (סילבן, פניני ודוגי)
אולי מספיק עם דוגי? הוא לא שייך בשום צורה לקבוצה הזאת.
הוא אחלה גבר וכנראה שמתאים למכבי עם שחקן כזה בסגל, אבל זה אחד מנערי הפוסטר הכי יקרים
בתולדות הקבוצה.
18 אוקטובר 2016, 00:21
שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:אפילו במכבי יש לפחות 3 ישראלים טובים ממנו (סילבן, פניני ודוגי)
אולי מספיק עם דוגי? הוא לא שייך בשום צורה לקבוצה הזאת.
הוא אחלה גבר וכנראה שמתאים למכבי עם שחקן כזה בסגל, אבל זה אחד מנערי הפוסטר הכי יקרים
בתולדות הקבוצה.
הוא לא מקבל דקות, אבל הוא לדעתי אחד מחמשת הישראלים הטובים