פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: קווינסי מילר נשאר במכבי ת"א, חתם על חוזה חדש ל- 3 שנים

18 אוקטובר 2016, 15:14

LIAV10 כתב:מה? בדיוק אתמול התווכחנו על זה.
שינית את דעתך בגלל ההחלמה המהירה?

לא שיניתי את דעתי. לאורך כל הזמן העניין היה מותנה בחזרה של מילר.
אם ידוע שמילר חוזר ל2017, חבל על הזמן של להביא מישהו שידרוך עליו, ואז החיזוק המתבקש יהיה בנישה שאתה כ"כ רוצה.
עדיין יש משהו כמו 20 משחקי יורוליג עד שהבן אדם אמור לתפקד כמו שצריך, כך שחייב מישהו שם. פשוט ימלא זמנית את החלל ב4, כשבפועל יחזק יותר את ה-5.

18 אוקטובר 2016, 15:20

התחושה שלי היא שמכבי תצטער אם תסמוך על מילר באופן כללי. גם אם יהיה כשיר פיזית, לחזור לכושר משחק אחרי פציעה כזאת זה סיפור של לפחות חודש. ואחרי שהוא חוזר לכושר משחק לחבר אותו לקבוצה זה גם סיפור לא קצר.

18 אוקטובר 2016, 15:36

לחכות למילר זאת אופצייה לא ריאלית, חזרה שלו זה בונוס אבל כפי שציינו זאת מעליי, אין לנו מושג איך יחזור, והוא גם נוטה לפציעות.
חייבים להביא גבוה שישמור על הפיק נ רול, יבוא לעזרה ייקח ריבאונד, ויהווה איום חסימה. 4 4.5 5, ממש לא משנה לי, העיקר שהצבע שלנו לא יהיה טיילת.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: קווינסי מילר נשאר במכבי ת

18 אוקטובר 2016, 16:05

ankram כתב:לחכות למילר זאת אופצייה לא ריאלית, חזרה שלו זה בונוס אבל כפי שציינו זאת מעליי, אין לנו מושג איך יחזור, והוא גם נוטה לפציעות.
חייבים להביא גבוה שישמור על הפיק נ רול, יבוא לעזרה ייקח ריבאונד, ויהווה איום חסימה. 4 4.5 5, ממש לא משנה לי, העיקר שהצבע שלנו לא יהיה טיילת.

אופציה לא ריאלית בשביל מי? בשביל האוהדים? ההנהלה הוציאה את הפרסום הזה מתוך כוונה מסויימת. המסר פה ברור - אין כוונה להביא חיזוק כרגע.

18 אוקטובר 2016, 16:14

אני חושב שמכבי תביא שחקן רק במקרה של קטסטרופה. כלומר 5 הפסדים רצופים ביורוליג או משהו בסגנון.

18 אוקטובר 2016, 16:24

שמואל1 כתב:אני חושב שמכבי תביא שחקן רק במקרה של קטסטרופה. כלומר 5 הפסדים רצופים ביורוליג או משהו בסגנון.

לדעתי קודם יפטרו את אלדשטיין. רק אחרי זה יהיו שינויים בסגל.
צריך להבין שמכבי כל הדברים האלה מתוכננים מראש.

18 אוקטובר 2016, 17:08

roy1000 כתב:
שמואל1 כתב:אני חושב שמכבי תביא שחקן רק במקרה של קטסטרופה. כלומר 5 הפסדים רצופים ביורוליג או משהו בסגנון.

לדעתי קודם יפטרו את אלדשטיין. רק אחרי זה יהיו שינויים בסגל.
צריך להבין שמכבי כל הדברים האלה מתוכננים מראש.

על סמך מה יפטרו את אדלשטיין? על זה שבנו את עמדה 4 מכלומניק וכלומניק בפיתה ושמו אלכסנדר? על ביצועי רגב פנאן? על החתמה של 3 שנים לגל מקל? על זה שהשחקן השני הכי חשוב שלו (דווין סמית') יכול לשחק בקושי משחק בשבוע?

להזכירך , קטש ואפי פוטרו לאחר שהובסו בליגה , בהרכב מלא, ללא פציעות, ושהיו בסכנה לאי עלייה לטופ 16 , מכבי לא תובס בליגה לדעתי , גם אם תפסיד , ואין סכנה באי עלייה לטופ 16 , קשה לי גם להאמין שנהיה ב 5-0 , אבל גם אם נהיה , לאדלשטיין "מניות" קטנות מאד , נוכח בניית הסגל הרעה וההכנה הלקוייה.

אני גם מאמין שהעונה יהיה יותר סבלנות , אלא באמת אם נובס בליגה , חילופי מאמנים באמצע עונה ,לא באמת צלחו בשנים האחרונות , צביקה אמנם הגיע לכל הגמרים אבל הפסיד בכולם , פיני השיג אמנם אליפות אבל כשל מאד בגביע , וביורוליג זאת היתה עונה רעה מאד, על ההצלחות של טבק , לא ארחיב.

נשגב מבינתי למה לא מסוגלים להוציא 300K על קופיף מקפץ ושומר , זה יכול להיות הבדל בין עונה נפלאה למפח נפש.

חילופי מאמנים יעלו למכבי הרבה יותר.

18 אוקטובר 2016, 17:26

ankram כתב:לחכות למילר זאת אופצייה לא ריאלית, חזרה שלו זה בונוס אבל כפי שציינו זאת מעליי, אין לנו מושג איך יחזור, והוא גם נוטה לפציעות.

למכבי יש חלון הזדמנויות של שבוע פחות או יותר כדי להחתים שחקן משמעותי, ולא נראה/נשמע כרגע שמישהו שם מבין את גדול הבעיה (א לחילופין את גודל ההזדמנות). במכבי כמו מכבי של השנים האחרונות, קולטים (ומסיקים מסקנות) באיחור. להוציא אולי תבוסה ביתית מביכה מול ריאל, לצערי אני לא רואה אותם מנצלים את הזמן הקריטי הזה לחיזוק.

18 אוקטובר 2016, 19:07

רייט יכול לשמור יופי על שחקנים בעמדות 1-4. אבל סנטרים זה כבר אופרה אחרת. שחקנים כמו ראדוליצה יטחנו אותו

18 אוקטובר 2016, 19:23

ankram כתב:על סמך מה יפטרו את אדלשטיין? על זה שבנו את עמדה 4 מכלומניק וכלומניק בפיתה ושמו אלכסנדר? על ביצועי רגב פנאן? על החתמה של 3 שנים לגל מקל? על זה שהשחקן השני הכי חשוב שלו (דווין סמית') יכול לשחק בקושי משחק בשבוע?

להזכירך , קטש ואפי פוטרו לאחר שהובסו בליגה , בהרכב מלא, ללא פציעות, ושהיו בסכנה לאי עלייה לטופ 16 , מכבי לא תובס בליגה לדעתי , גם אם תפסיד , ואין סכנה באי עלייה לטופ 16 , קשה לי גם להאמין שנהיה ב 5-0 , אבל גם אם נהיה , לאדלשטיין "מניות" קטנות מאד , נוכח בניית הסגל הרעה וההכנה הלקוייה.

אני גם מאמין שהעונה יהיה יותר סבלנות , אלא באמת אם נובס בליגה , חילופי מאמנים באמצע עונה ,לא באמת צלחו בשנים האחרונות , צביקה אמנם הגיע לכל הגמרים אבל הפסיד בכולם , פיני השיג אמנם אליפות אבל כשל מאד בגביע , וביורוליג זאת היתה עונה רעה מאד, על ההצלחות של טבק , לא ארחיב.

נשגב מבינתי למה לא מסוגלים להוציא 300K על קופיף מקפץ ושומר , זה יכול להיות הבדל בין עונה נפלאה למפח נפש.

חילופי מאמנים יעלו למכבי הרבה יותר.

על סמך מה? על סמך זה שהתקציב הוא הכי גבוה בהסטוריה וההישגים לא.

הקייס נגד ארז הוכן מראש.

18 אוקטובר 2016, 20:58

זו בשורה מעולה אם כי לא מפתיעה במיוחד .

מכבי ממילא לא היו מביאים שחקן נוסף , הסגל סגור ונעול עם הבעייתיות בעמדה 4 .

מכבי כבר החזיקה סגלים הרבה פחות שלמים מהסגל הנוכחי עם בעיות הרבה יותר מהותיות מקו אחורי טופ יורוליג , עמדה 5 סבירה וחיסרון בעמדה 4 שסמית מחפה עליה ומילר אמור לחזור אליה בהמשך .

18 אוקטובר 2016, 22:04

אתה כביכול צודק יוסי, רק שהפעם יש למכבי ביד שניים מהשחקנים הטובים באירופה. ואחרי שנתיים כל כך עלובות ומאכזבות, יש להם הזדמנות פז לכפר עליהן. אתה לא יכול לעשות פאוס עד שמילר חוזר, ואי אפשר לדעת באיזה מצב מכבי תהיה בטבלה עד ינואר-פברואר. בכלל לא בטוח שהסגל הנוכחי יספיק עד אז (ואני מסתכל כרגע על הפלייאוף כמטרה הראשונית של הקבוצה הזאת). וכן, גבוה הגנתי יכול לשדרג את הקבוצה הזאת מקצה לקצה, וכשמילר יחזור - גם להפוך אותה לאחת החזקות ביבשת.

ספק אם מכבי תתחזק, אבל אין ספק לגבי הצורך. גם הטיפש הכי גודל רואה ומבין את הליקויים ההגנתיים של הקבוצה הזאת.

17 נובמבר 2016, 22:05

תמונה
יש מצב שהדליפו את זה בשביל שיהיה תירוץ למה לא יהיה מחליף לראד ?.

17 נובמבר 2016, 22:05

וכן, אני יודע שמוסס לא הכי אמין. אבל כל שבב של תקווה עוזר.

17 נובמבר 2016, 22:13

זו ידיעה שכבר התפרסמה בכמה מקומות

17 נובמבר 2016, 22:18

מוכן להתחפש לסקסי סנטה ולשיר לו ״אול איי וונט פור כריסמס איז יו״ כדי שיחזור.

17 נובמבר 2016, 22:21

LIAV10 כתב:מוכן להתחפש לסקסי סנטה ולשיר לו ״אול איי וונט פור כריסמס איז יו״ כדי שיחזור.

:clap2 :clap2 :clap2

17 נובמבר 2016, 22:24

אינשאללה.
נקווה שישחק ביום הולדת שלי- צסק"א בהיכל.

17 נובמבר 2016, 22:31

החציל האצטקי כתב:אינשאללה.

קונה כרטיסים ?

17 נובמבר 2016, 22:37

איתי-שגב כתב:
החציל האצטקי כתב:אינשאללה.

קונה כרטיסים ?

כנראה שאהיה שם.
נושא נעול