09 דצמבר 2011, 15:44
jol9 כתב:גרינוולד המחבל השיעי הזה....
סה"כ הוא מסדר ואורז יפה את הדברים שנאמרו כאן ע"י גולשים רבים מסוף העונה שעברה.
אני די בטוח ש:
1 - בעונה הבאה יחזרו לשתי מסגרות. העומס הזה לא סביר, ואף שחקן לא ירצה לחתום במכבי בקצב הזה
2 - יהיה ניקוי די רציני בסגל
מצד שני, אני לא בטוח שדייויד ימשיך, אבל אני בהחלט מאוד מקווה שכן.
11 דצמבר 2011, 11:36
11 דצמבר 2011, 11:38
yarinsaky כתב:תגובה מוזרה של בלאט לקראת יום חמישי :
" ביום חמישי אני לא יודע אם ההופעה שלנו תלויה בכדורסל, ההופעה שלנו תלויה בדברים אחרים ואם נביא אותם אז נוכל לנצח "
בקיצור, לזנוח את הכדורסל ולעבור לבושידו. נקווה שאם אין מספיק כישרון יש מספיק ביצים בקבוצה הזאת.
11 דצמבר 2011, 13:17
yarinsaky כתב:תגובה מוזרה של בלאט לקראת יום חמישי :
" ביום חמישי אני לא יודע אם ההופעה שלנו תלויה בכדורסל, ההופעה שלנו תלויה בדברים אחרים ואם נביא אותם אז נוכל לנצח "
בקיצור, לזנוח את הכדורסל ולעבור לבושידו. נקווה שאם אין מספיק כישרון יש מספיק ביצים בקבוצה הזאת.
11 דצמבר 2011, 13:26
11 דצמבר 2011, 13:41
11 דצמבר 2011, 13:47
חביב אורנג'ד כתב:אולי דוקא העובדה שכבר עכשיו אנחנו מודעים לכך שהעונה הזאת די גמורה, זה דוקא דבר טוב.
בניגוד למה שקרה לפני שתי עונות, האמת מתפוצצת לנו בפנים כבר עכשיו ואנחנו לא צריכים לחיות בשקר עד לשלב רבע הגמר (ואז לחטוף עוד כפה בגמר הקופליג).
כמה שמודעים לבעיות מוקדם יותר, כך יותר קל לתקן.
11 דצמבר 2011, 13:54
קודי כתב:חביב אורנג'ד כתב:אולי דוקא העובדה שכבר עכשיו אנחנו מודעים לכך שהעונה הזאת די גמורה, זה דוקא דבר טוב.
בניגוד למה שקרה לפני שתי עונות, האמת מתפוצצת לנו בפנים כבר עכשיו ואנחנו לא צריכים לחיות בשקר עד לשלב רבע הגמר (ואז לחטוף עוד כפה בגמר הקופליג).
זה משהו שבמכבי לא יכולים להרשות לעצמם שיקרה. תקציב הקבוצה תלוי לחלוטין בהכנסות ולכן אין שום אפשרות שהקבוצה תרים ידיים באמצע העונה. אל תשכח שהעונה מסתיים חוזה זכויות שידור ושיש צורך לחדש בקיץ את החוזים עם מרבית הספונסרים. אם את המנויים אפשר למכור בכל מקרה ומקסימום להשתמש בגימיק שיווקי כזה או אחר, אני לא רואה מפרסמים וערוצי טלוויזיה משלמים סכומי עתק לקבוצה שהבעלים שלה מרימים ידיים באמצע העונה והופכים למוצר לא רלוונטי כבר אחרי חודשיים בתוך העונה. לכן אין שום אפשרות שבעלי מכבי יאמרו שהעונה הזו כבר אבודה וישמרו את הכסף לעונה הבאה, כי מאיפה ספונסר או ערוץ טלוויזיה יהיה בטוח שאותו הסיפור לא יקרה לו שוב בעונה הבאה? מעבר לכך, תחשוב איך מרגיש ספונסר ששילם סכום גבוה לקבוצה ואחרי חודשיים מחליטה ההנהלה, גם אם היא לא אומרת את זה באופן פומבי, לוותר על העונה.
11 דצמבר 2011, 13:58
חביב אורנג'ד כתב:קודי כתב:חביב אורנג'ד כתב:אולי דוקא העובדה שכבר עכשיו אנחנו מודעים לכך שהעונה הזאת די גמורה, זה דוקא דבר טוב.
זה משהו שבמכבי לא יכולים להרשות לעצמם שיקרה. תקציב הקבוצה תלוי לחלוטין בהכנסות ולכן אין שום אפשרות שהקבוצה תרים ידיים באמצע העונה. אל תשכח שהעונה מסתיים חוזה זכויות שידור ושיש צורך לחדש בקיץ את החוזים עם מרבית הספונסרים. אם את המנויים אפשר למכור בכל מקרה ומקסימום להשתמש בגימיק שיווקי כזה או אחר, אני לא רואה מפרסמים וערוצי טלוויזיה משלמים סכומי עתק לקבוצה שהבעלים שלה מרימים ידיים באמצע העונה והופכים למוצר לא רלוונטי כבר אחרי חודשיים בתוך העונה. לכן אין שום אפשרות שבעלי מכבי יאמרו שהעונה הזו כבר אבודה וישמרו את הכסף לעונה הבאה, כי מאיפה ספונסר או ערוץ טלוויזיה יהיה בטוח שאותו הסיפור לא יקרה לו שוב בעונה הבאה? מעבר לכך, תחשוב איך מרגיש ספונסר ששילם סכום גבוה לקבוצה ואחרי חודשיים מחליטה ההנהלה, גם אם היא לא אומרת את זה באופן פומבי, לוותר על העונה.
מסכים, אבל מה שאני אומר זה שמכבי צריכה להתחיל לבנות את עצמה לעונה הבאה כבר עכשיו.
הרכז שאמור לבוא, צריך להיות שחקן איכותי שיהיה מספיק טוב בכדי להשאר כאן עוד עונה או יותר וכמו כן, בלאט צריך לפעול כמו שפיני פעל לאחר אפי - החל לפנות לשחקנים עוד הרבה לפני תום העונה.
11 דצמבר 2011, 14:41
קודי כתב:חביב אורנג'ד כתב:קודי כתב:חביב אורנג'ד כתב:אולי דוקא העובדה שכבר עכשיו אנחנו מודעים לכך שהעונה הזאת די גמורה, זה דוקא דבר טוב.
מסכים, אבל מה שאני אומר זה שמכבי צריכה להתחיל לבנות את עצמה לעונה הבאה כבר עכשיו.
הרכז שאמור לבוא, צריך להיות שחקן איכותי שיהיה מספיק טוב בכדי להשאר כאן עוד עונה או יותר וכמו כן, בלאט צריך לפעול כמו שפיני פעל לאחר אפי - החל לפנות לשחקנים עוד הרבה לפני תום העונה.
להחתים שחקנים לעונה הבאה לםני תום העונה הזו זה בסדר, אבל אני חושב שזו משימה בלתי אפשרית לשחרר עכשיו מקבוצה אחרת שחקן שיוכל לתרום גם בעונה הזו וגם בעונה הבאה, בטח במגבלות התקציביות שמוכתבות לבלאט.
11 דצמבר 2011, 15:46
11 דצמבר 2011, 15:50
ankram כתב:הוא תפור מצויין בקבוצה ללא יומרות בליגה אירופאית בינונית , הוא יתקפל מול הלחץ של מכבי והיורוליג , אולי הוא ייתן כמה משחקים טובים ,
11 דצמבר 2011, 15:55
חביב אורנג'ד כתב:ankram כתב:הוא תפור מצויין בקבוצה ללא יומרות בליגה אירופאית בינונית , הוא יתקפל מול הלחץ של מכבי והיורוליג , אולי הוא ייתן כמה משחקים טובים ,
וזה בניגוד גמור לשחקני הקו האחורי שמשחקים במכבי העונה...
11 דצמבר 2011, 15:58
11 דצמבר 2011, 16:04
חביב אורנג'ד כתב:ועדיין, יותם טוב יותר בכמה רמות מכמעט כל שחקני הקו האחורי של מכבי.
אני גם לא בטוח אם לנגפורד של היום עדיף עליו.
11 דצמבר 2011, 16:06
חביב אורנג'ד כתב:ועדיין, יותם טוב יותר בכמה רמות מכמעט כל שחקני הקו האחורי של מכבי.
11 דצמבר 2011, 16:21
ankram כתב:חביב אורנג'ד כתב:ועדיין, יותם טוב יותר בכמה רמות מכמעט כל שחקני הקו האחורי של מכבי.
יש לך זכרון קצר , קצר מאד.
לסמית' היו מספרים טובים משל יותם אשתקד ביורוקאפ , תראה אותו היום ביורוליג.
יותם קרס תחת הלחץ של הפיינל פור באירופה ובארץ , לא רוצה לחזור לוויכוחי הפאולים שלו בגמר.
5 שנים יותם היה ביורוליג כשחקן מן המניין , רק בעונה אחת הוא היה שחקן לגיטימי , בעונת קטשרף , וגם אז הוא היה לא יציב וקרס ברגעי האמת
זאת חוכמה אחת להיות טוב בקבוצהה ללא יומרות וביורוקאפ , ואחת להיות שחקן טוב ברמת יורוליג
11 דצמבר 2011, 17:21
ankram כתב:חביב אורנג'ד כתב:ועדיין, יותם טוב יותר בכמה רמות מכמעט כל שחקני הקו האחורי של מכבי.
יותם קרס תחת הלחץ של הפיינל פור באירופה ובארץ , לא רוצה לחזור לוויכוחי הפאולים שלו בגמר.
5 שנים יותם היה ביורוליג כשחקן מן המניין , רק בעונה אחת הוא היה שחקן לגיטימי , בעונת קטשרף , וגם אז הוא היה לא יציב וקרס ברגעי האמת
זאת חוכמה אחת להיות טוב בקבוצהה ללא יומרות וביורוקאפ , ואחת להיות שחקן טוב ברמת יורוליג
11 דצמבר 2011, 18:21
11 דצמבר 2011, 18:33
jol9 כתב:ankram כתב:חביב אורנג'ד כתב:ועדיין, יותם טוב יותר בכמה רמות מכמעט כל שחקני הקו האחורי של מכבי.
אני באמת מופתע לרעה.
מילא אם היו כאן דיאמנטידיס או נבארו, או לכל הפחות איזה ניקולאס...
אבל הו האחורי של מכבי כולל את אוחיון הנגר, את פאפאס העייף מהחיים, את שייר חסר הביטחון, את סמית' העלוב ואת פניני שלא פוגע מתחילת העונה.
השחקן הראוי היחיד היום בקו האחורי של מכבי הוא לאנגפורד, וגם לו יש את הבעיות שלו. יותם היה מאוד עוזר, אפילו בזה שהיה מוריד את הדקות של אוחיון וסמית'.