פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אנדרו גאודלוק

15 אוקטובר 2016, 13:07

אני מקווה שיהיה כמה מחזורים העונה בלי שהשחקן המצטיין ישחק נגדנו.

15 אוקטובר 2016, 14:07

הוא יכול להיות עוד יותר אפקטיבי ואדיר אם יהיו תרגילים עליו. חסימות מדורגות ויציאה לקליעה. בינתיים אין שום תרגיל חוץ מהסט 2-3 גבוה ומשם היי פיק אנד רול. ארז חייב להבין שכשיש לך שחקן כמו גאודלוק, חייב שיהיה לו תרגילים ליציאה לקליעה על חסימות. חוץ מזה ה 2-3 גבוה לא מספיק מתוחכם ומספיק טוב לרמת יורוליג. מאוד קל לשמור את זה. ואני גם מקווה שנתחיל לראות אזורית. זה יעזור להגנת הפיק אנד רול השערוריתית שלנו

15 אוקטובר 2016, 14:09

Weems13 כתב:הוא יכול להיות עוד יותר אפקטיבי ואדיר אם יהיו תרגילים עליו. חסימות מדורגות ויציאה לקליעה. בינתיים אין שום תרגיל חוץ מהסט 2-3 גבוה ומשם היי פיק אנד רול. ארז חייב להבין שכשיש לך שחקן כמו גאודלוק, חייב שיהיה לו תרגילים ליציאה לקליעה על חסימות. חוץ מזה ה 2-3 גבוה לא מספיק מתוחכם ומספיק טוב לרמת יורוליג. מאוד קל לשמור את זה. ואני גם מקווה שנתחיל לראות אזורית. זה יעזור להגנת הפיק אנד רול השערוריתית שלנו

לא בטוח שהוא יהיה יותר אפקטיבי. גאודלוק הוא לא שחקן שרץ על חסימות ומקבל מבט פנוי לקאץ' אנד שוט.
הוא שחקן שבעיקר יוצר לעצמו מכדרור.

15 אוקטובר 2016, 16:40

ארז בנה את הקריירה שלו על 2-3 גבוה. 90% מהתנועות ההתקפיות שהקבוצות שלו (גם בנבחרת) עושות מתחילות שם.

זה שזה לא מספיק זה ברור. גם ארז לא מספיק.

15 אוקטובר 2016, 18:09

בפנר לגאודלוק היה את בוגדנוביץ' שסידר לו קליעות חופשיות. אין במכבי שחקן שמסוגל לעשות את זה, אז גאודלוק ייאלץ לשחק לבד.

15 אוקטובר 2016, 18:26

מי מסדר קליעות לסטף קארי?
שכל הקבוצה תזוז ותמסור ותנוע בלי כדור והוא יכדרר. אני יותר מאחיה עם זה. אני מעדיף את זה על כדרורי מקל/אוחיון או הולכת הכדור המפוקפקת של סילי.

15 אוקטובר 2016, 19:50

roy1000 כתב:בפנר לגאודלוק היה את בוגדנוביץ' שסידר לו קליעות חופשיות. אין במכבי שחקן שמסוגל לעשות את זה, אז גאודלוק ייאלץ לשחק לבד.

סוני ווימס הוא שחקן שיודע לייצר לאחרים לא פחות מבוגדנוביץ (שהדבר היחידי שהוא טוב ממנו זה הקליעה משלוש). יכולת האחד על האחד שלו, הקליעה מחצי מרחק והחדירה שלו הם מהטובות באירופה, זה מספיק כדי לייצר לגאודולוק מבטים חופשיים לסל.

15 אוקטובר 2016, 19:54

ברור שווימס יכול לעזור לגאודלוק. השאלה היא איך זה יתחבר ביניהם. צריך לזכור שהם עוד לא שיחקו יחד..

15 אוקטובר 2016, 19:57

my man כתב:ברור שווימס יכול לעזור לגאודלוק. השאלה היא איך זה יתחבר ביניהם. צריך לזכור שהם עוד לא שיחקו יחד..

גם לא ישחקו

15 אוקטובר 2016, 20:03

MTA2311 כתב:
my man כתב:ברור שווימס יכול לעזור לגאודלוק. השאלה היא איך זה יתחבר ביניהם. צריך לזכור שהם עוד לא שיחקו יחד..

גם לא ישחקו

אני רוצה להאמין שלפחות משחק אחד כן..

18 אוקטובר 2016, 13:43

עד עכשיו אי אפשר שלא להשתגע על השחקן הזה, בטח בהתקפה.

אני רק תוהה - אלו היכולות שלו? או שמדובר בכושר מדהים שידעך בהמשך? כי אמנם ביורוליג ובסין היו לו ממוצעים פסיכים לאורך כל העונה, אבל בליגה המקומית כשהוא שיחק בפנר זה היה הרבה פחות מרשים עם 11 נקודות וסביבות ה-35 אחוז לשלוש. כרגע הוא מציג יכולת של גארד אן בי איי לגטימי + לכל דבר ועניין. אם בכושר הזה של גאודלוק אנחנו משחקים ככ חלש, אני מאוד מוטרד מה יהיה כשהוא קצת יתאזן. בתקווה שהוא לא, וזה פשוט מה שהוא מסוגל לעשות כמובן...

18 אוקטובר 2016, 14:07

צ'שר כתב:עד עכשיו אי אפשר שלא להשתגע על השחקן הזה, בטח בהתקפה.

אני רק תוהה - אלו היכולות שלו? או שמדובר בכושר מדהים שידעך בהמשך? כי אמנם ביורוליג ובסין היו לו ממוצעים פסיכים לאורך כל העונה, אבל בליגה המקומית כשהוא שיחק בפנר זה היה הרבה פחות מרשים עם 11 נקודות וסביבות ה-35 אחוז לשלוש. כרגע הוא מציג יכולת של גארד אן בי איי לגטימי + לכל דבר ועניין. אם בכושר הזה של גאודלוק אנחנו משחקים ככ חלש, אני מאוד מוטרד מה יהיה כשהוא קצת יתאזן. בתקווה שהוא לא, וזה פשוט מה שהוא מסוגל לעשות כמובן...

הוא שחקן ענק
עכשיו הוא גם בכושר מדהים ועומד על קצב של כמעט נקודה בדקה אבל ברור שזו לא תהיה התפוקה הקבועה שלו
עדיין הוא יכול לתת בכיף עונה של 16-18 נק' ביורוליג

18 אוקטובר 2016, 14:14

זה השחקן. לפני שנתיים סיים כטופ סקורר של היורוליג בקבוצה מלאת כוכבים שרצה לפיינל פור.
הוא כנראה לא ימשיך באחוזים המטורפים מהשדה, אבל הוא מנייה בטוחה של 18-20 נקודות למשחק.

18 אוקטובר 2016, 14:25

שחקן ענק, אבל אף אחד לא יכול להמשיך באחוזים האלה. אם קילע ב- 40% לשלוש ביורוליג זה יהיה מדהים.

18 אוקטובר 2016, 14:33

מעבר לזה, הבן אדם כל כך מסוכן שגם בערב קליעה חלש שלו הוא ימשוך תשומת לב עצומה מההגנה.

זוכרים את המשחק של מכבי בפנר, שיוגי הצליח לשתק אותו משהו כמו 3 רבעים?
אז עדיין, כמה מאמץ הושקע בלשתק אותו? כמה אופציות זה פתח לחבר'ה האחרים?

נכס אדיר.

18 אוקטובר 2016, 14:47

החציל האצטקי כתב:מעבר לזה, הבן אדם כל כך מסוכן שגם בערב קליעה חלש שלו הוא ימשוך תשומת לב עצומה מההגנה.

זוכרים את המשחק של מכבי בפנר, שיוגי הצליח לשתק אותו משהו כמו 3 רבעים?
אז עדיין, כמה מאמץ הושקע בלשתק אותו? כמה אופציות זה פתח לחבר'ה האחרים?

נכס אדיר.

כן, הוא מושך את ההגנה אליו ופותח מבטים פנויים לחברים. מה שטוב זה שהוא לא הולך עם הראש בקיר ומוצא את השחקן הפנוי.
זה הופך אותו לשחקן כמעט מושלם התקפית.

19 אוקטובר 2016, 08:09

הקלילות והאלגנטיות שבכל זריקה שלו היא הסיבה שאנחנו אוהבים כדורסל. כמה כיף לראות אותו.
מת עליו כי הוא לא בריינלס סקורר כמו סיל לצורך העניין. הוא יעשה את ה-20 נקודות שלו בלי לכפות את עצמו, בלי להיכנס עם הראש בקיר וכמעט בלי טעויות.
וכמעט בלי להגזים - זה אשכרה שחקן שיכול להחליט מתי בא לו לשים סל, ושום זריקה לא קשה לו. שנים על גבי שנים לא היה לנו לדעתי סקורר ברמה הזאת

19 אוקטובר 2016, 08:13

אחלה החתמה. זה שחקן שאתה בונה סביבו קבוצה. חבל שהסגל הנוכחי של מכבי לא מתאים לו בשיט.

19 אוקטובר 2016, 10:24

רק אל תשכחו שהוא לא שומר , כן?

19 אוקטובר 2016, 10:29

ankram כתב:רק אל תשכחו שהוא לא שומר , כן?

הוא שומר סביר. הוא ממש לא חור כמו רוצ'סטי.

בכל מקרה, גם שאראס לא היה שומר. גם סטיב נאש... עבור שחקנים מיוחדים, צריך שהאחרים יעבדו קצת יותר.
זה בסדר.
נושא נעול