המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ankram כתב:הקטע עם פאפא ממש לא מובן. אין שום סיבה למועדון כמו מכבי לבזות אותו , שיגידו לו שיחפש קבוצה , היה , ניסינ לא הלך , הרבה יותר מכובד.
jol9 כתב:ankram כתב:הקטע עם פאפא ממש לא מובן. אין שום סיבה למועדון כמו מכבי לבזות אותו , שיגידו לו שיחפש קבוצה , היה , ניסינ לא הלך , הרבה יותר מכובד.
יכול להיות שכבר אמרו.
לא סתם כל השמועות יוצאות החוצה.
אתה צודק - ניסו, ראו שלא הולך, אפשר לפרק.
אני בטוח שגם פאפאס יעדיף למצוא לעצמו קבוצה אחרת לקראת הטופ 16, ויוותר על השכר שלו במכבי, מה שישאיר עוד קצת כסף בקופה.
אולי גם את סמית' אפשר יהיה לשלוח באותה החבילה.
where is the love? כתב:תשמעו אתם יודעים שאני מאוהב בבלאט, באמת אני מאוהב בבלאט ואוהב את הדרך שלו, אבל מה קורה עם פאפאלוקאס, זה לא לעניין מה שקורה, זה משפיל את השחקן את המאמן ולדעתי גם אותנו האוהדים. אני מתפלא שהתקשורת לא שואלת יותר בנושא הזה. זה פשוט מביש ולא מובן ולא רק שזה לא מובן זה גם רע ועולה בהפסדים לקבוצה, אני מאוד נעלבתי מההחלטה הזאת של בלאט. יכול להיות שהוא שומר אותו מול פילזן אבל הוא צריך לשחק כדי לצבור בטחון.
aribari24 כתב:אני חושב שהעובדה שפאפאס לא מולבש לליגה לא ממש קשורה בו עצמו אלא בצורך ההכרחי בשאר הזרים:
אם סופו לא מתלבש, חייבים שני גבוהים- הנדריקס וג'יימס.
כולנו מסכימים שכרגע בלי לנגפורד אין בכלל התקפה ולכן גם הוא די באנקר.
נשארנו עם סמית- בלעדיו.. אין ממש תחליף לפניני בעמדה 3...
לכן נראה לי שבלאט מלביש את ה-4 האלה כי פשוט אין להם תחליף ולכן לפאפאס לא נשאר מקום
ankram כתב:jol9 כתב:ankram כתב:הקטע עם פאפא ממש לא מובן. אין שום סיבה למועדון כמו מכבי לבזות אותו , שיגידו לו שיחפש קבוצה , היה , ניסינ לא הלך , הרבה יותר מכובד.
יכול להיות שכבר אמרו.
לא סתם כל השמועות יוצאות החוצה.
אתה צודק - ניסו, ראו שלא הולך, אפשר לפרק.
אני בטוח שגם פאפאס יעדיף למצוא לעצמו קבוצה אחרת לקראת הטופ 16, ויוותר על השכר שלו במכבי, מה שישאיר עוד קצת כסף בקופה.
אולי גם את סמית' אפשר יהיה לשלוח באותה החבילה.
אתה אוהב את סמית' כמו שאני אוהב את יותם
ankram כתב:אני חולק עליך.
ראשית , זה עוול כלפי אוחיון שמשחק בכל המסגרות כמו עכבר מסומם במעבדה , הפילו עליו תיק לא הוגן , ואת המחליף שלו שומרים בהקפאה , שלא תחשוב שזה לא משפיע על היכולת שלו , נגר או לא נגר , גם נגרים צריכים קצת מנוחה.
בורששטיין ופניני יכולים לסגור את ה"חור" של סמית' , זה לא איזה עילוי שאי אפשר בלעדיו.
אני מאד מקווה שלא נראה עוד תצוגת "אני ואפסי עוד" של לנגפורד , צריך לחזור ולהפעיל את הקלעים , ולשחק יותר קבוצתי.
jol9 כתב:כמובן בנוהל הרגיל - מי שיש לו לינקים... יתקבל בברכה.
ankram כתב:jol9 כתב:כמובן בנוהל הרגיל - מי שיש לו לינקים... יתקבל בברכה.
אתה בטוח? אפי אלוף בלקלקל למכבי.
asafb96 כתב:aribari24 כתב:אני חושב שהעובדה שפאפאס לא מולבש לליגה לא ממש קשורה בו עצמו אלא בצורך ההכרחי בשאר הזרים:
אם סופו לא מתלבש, חייבים שני גבוהים- הנדריקס וג'יימס.
כולנו מסכימים שכרגע בלי לנגפורד אין בכלל התקפה ולכן גם הוא די באנקר.
נשארנו עם סמית- בלעדיו.. אין ממש תחליף לפניני בעמדה 3...
לכן נראה לי שבלאט מלביש את ה-4 האלה כי פשוט אין להם תחליף ולכן לפאפאס לא נשאר מקום
בורשטיין-פניני-לאנגפורד יכולים לשחק 3. זה לא תירוץ, ומתחיל להימאס קצת מהקרדיט לסמית'
Holiday_Armadillo כתב:לינק שעובד בודאות
http://www.tvonsport.com/iframe2/chanalname.html?AgZgI
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים