המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Bonbon כתב:אני תוהה עם ג'פרי טיילור יזכה לקריאות בוז בהיכל, כמו שקלאבר זכה לקריאות בוז מאוהדי פנאתנייקוס באאואקה.
מכביסט24 כתב:Bonbon כתב:אני תוהה עם ג'פרי טיילור יזכה לקריאות בוז בהיכל, כמו שקלאבר זכה לקריאות בוז מאוהדי פנאתנייקוס באאואקה.
למה שישרקו לו בוז?
Bonbon כתב:מכביסט24 כתב:Bonbon כתב:אני תוהה עם ג'פרי טיילור יזכה לקריאות בוז בהיכל, כמו שקלאבר זכה לקריאות בוז מאוהדי פנאתנייקוס באאואקה.
למה שישרקו לו בוז?
קלאבר סיכם בפנא הקיץ ואז ביצע פניית פרסה וחתם בברצלונה, בתגובה אוהדי פנא צועקים בוז כל פעם שהוא מקבל את הכדור.
ג'פרי טיילור סיכם בקיץ שעבר במכבי ואז ביצע פניית פרסה וחתם בריאל.
MTA2311 כתב:Bonbon כתב:מכביסט24 כתב:Bonbon כתב:אני תוהה עם ג'פרי טיילור יזכה לקריאות בוז בהיכל, כמו שקלאבר זכה לקריאות בוז מאוהדי פנאתנייקוס באאואקה.
למה שישרקו לו בוז?
קלאבר סיכם בפנא הקיץ ואז ביצע פניית פרסה וחתם בברצלונה, בתגובה אוהדי פנא צועקים בוז כל פעם שהוא מקבל את הכדור.
90% מהקהל בהיכל לא שמע מעולם על טיילור
Bonbon כתב:מכביסט24 כתב:Bonbon כתב:אני תוהה עם ג'פרי טיילור יזכה לקריאות בוז בהיכל, כמו שקלאבר זכה לקריאות בוז מאוהדי פנאתנייקוס באאואקה.
למה שישרקו לו בוז?
למה שישרקו לו בוז?
התנין 2 כתב:אני לא שותף להתלהבות הגדולה מריאל. יש שם פער גדול מידי בין האיכות שבקו האחורי לקו הקדמי. פרט ליול שהוא כרגע נראה כמו סופרסטאר, כל יתר השחקנים בקו האחורי הם ברמת יורוקאפ, כולל רודי פרננדס שפשוט מזיק הרבה יותר מאשר מועיל.
בשלות כתב:גפרי טיילור פצוע ובספק למשחק.
LIAV10 כתב:יוגב סבבה בשמירה על רודי
הבעיה מי יעזור לו כשרודי ויוי על המגרש.
איתי-שגב כתב:LIAV10 כתב:יוגב סבבה בשמירה על רודי
שזה רוב הזמן אגב.
LIAV10 כתב:איתי-שגב כתב:LIAV10 כתב:יוגב סבבה בשמירה על רודי
שזה רוב הזמן אגב.
זאת אחת הסיבות לזה שהם ינצחו אותנו היום.
משתמשים הגולשים בפורום זה: WendelA ו־30 אורחים