המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:אני חושב שזאת אחת מתצוגות האימון הגרועות שראיתי במכבי, וזה בא אחרי שנתיים של גודס וטבק.
מה ספציפית?
מעבר לעניין ההכנה הלקויה, שמתבטאת באפס תיאום בהגנה ואפס יכולת קבוצתית בהתקפה, ההרכבים שלו היום נוראיים. ראד שיחק הרבה יותר מדי למרות שהיה נורא, הוא התעקש ללכת עם יוגב/מקל למרות שהם לא ברמה, גאודלוק ווימס שיחקו מעט מדי ביחד, השאיר את צירבאס על המגרש בסוף המחצית כשיש לו 2 עבירותו סילבן לא שיחק דקה למרות שההתקפה לא עבדה.
אנדרו , סילי, סוני, דווין וצירבאס (עד שייצא ב5 עבירות) . זה צריך להיות הבסיס. סילבן צריך להיכנס כשקארול לא על המגרש.
felix_r כתב:אם מכבי לא מחתימה את טרינקיירי בקייץ , צריך לחנוק את ההנהלה
ankram כתב:איפה פניני?סילבן? את אלו שבכושר הוא מייבש?
Sent from my iPhone using Tapatalk
ankram כתב:איפה פניני?סילבן? את אלו שבכושר הוא מייבש?
ankram כתב:בא לי שראד יטביע וישבור את המפרקת. יהיו חייבים להביא מישהו נורמאלי לא?
itai7 כתב:ankram כתב:איפה פניני?סילבן? את אלו שבכושר הוא מייבש?
פניני לא מסוגל לשמור על ראנדלוף ולא על רודי
ankram כתב:בא לי שראד יטביע וישבור את המפרקת. יהיו חייבים להביא מישהו נורמאלי לא?
er79 כתב:לא כוחות, זה מביך הבדלי הרמות. פותחים עונה ב-0:2, רע מאוד. ציון ס לארז על הרכבים הזויים שהוא מעמיד. אתה לא פותח משחק כזה עם ווימס על הספסל. אוחיון נגר, הוא לא צריך לסיים התקפות. וסילי היה צריך לקבל יותר דקות. ומה פשר הייבוש של סילבן? והחולי הכי גדול, אין גבוה הגנתי, אין ריבאונדר, צירבס וראד בצבע זה זוועת עולם. מכבי לא תגיע לשום מקום אם לא יבוא גבוה הגנתי ומיד. אני מעלה לחצי השני חמישייה של סילי, גאודלוק, ווימס, סמית וצירבס. סילבן צריך לקבל דקות ראשונות בחצי הזה. לגבי הריבאונדים, נתפלל לאלוהים, אין פתרון כרגע.
yanay21 כתב:לאסו הכי אוברייטד ביקום, שונא אותו
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים