המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:עבודה רעה מאוד. עדיין משחק כמו בשכונה, רק שלפעמים הכדירים נכנסים.
yanay21 כתב:אין לי בעיה שיהיה בקבוצה. אבל הוא לא 4. כאילו, לא. גם לא בסמול בול.
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:עבודה רעה מאוד. עדיין משחק כמו בשכונה, רק שלפעמים הכדירים נכנסים.
הוא שחקן שכונה, ועדיין אחד שיכול לעשות נקודות בצרורות במגרש הפתוח. אתה חייב כאלה, בטח כשהסנטרים שלך לא שם.
MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:עבודה רעה מאוד. עדיין משחק כמו בשכונה, רק שלפעמים הכדירים נכנסים.
הוא שחקן שכונה, ועדיין אחד שיכול לעשות נקודות בצרורות במגרש הפתוח. אתה חייב כאלה, בטח כשהסנטרים שלך לא שם.
כשאתה חייב כאלה אתה יודע שהמצב שלך לא משהו. זה שחקן שזורקים למגרש כשכלום לא עובד ומקווים לטוב.
MTA2311 כתב:בסדר. כולם אחלה וכולם קריטיים. מקל עוד יתרום, ראד זה נשק טופ יורוליג, לקולטון יש סייז חשוב וכו'.
MTA2311 כתב:הקבוצה הזאת מורכבת מ10 רול פליירס, שאולי חצי מהם ברמת יורוליג. בלי להתאמץ אני יכול לחשוב על 5 שחקנים שלא צריכים להיות פה בחיים.
jol9 כתב:פתיחה נוראית שלו די עזרה להכניס אותנו לבוץ.
בחצי השני היה מצויין.
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:הקבוצה הזאת מורכבת מ10 רול פליירס, שאולי חצי מהם ברמת יורוליג. בלי להתאמץ אני יכול לחשוב על 5 שחקנים שלא צריכים להיות פה בחיים.
גם ב2013/14 עשינו את זה עם רול פליירס. את רובם ככולם היה צריך לזרוק באיזשהו שלב.
LIAV10 כתב:טיפשים עם כישרון התקפי בדר״כ מצליחים במכבי
(במיוחד בעונה השנייה)
yanay21 כתב:החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:הקבוצה הזאת מורכבת מ10 רול פליירס, שאולי חצי מהם ברמת יורוליג. בלי להתאמץ אני יכול לחשוב על 5 שחקנים שלא צריכים להיות פה בחיים.
גם ב2013/14 עשינו את זה עם רול פליירס. את רובם ככולם היה צריך לזרוק באיזשהו שלב.
הקבוצה הזו הייתה מגוונת יותר, מאוזנת יותר(סופו, טיוס, בלו בקו הקדמי?), ויציבה יותר בתצוגות שהיא מספקת, גם אם היו אנמיות בהתקפה.
אלו לא היו רול פליירס כמו היום. דבר שני, גם אם הן אותו דבר במובן הזה(והן לא), זה כמו לומר שאנחנו צריכים לבנות קבוצה שהיא רק התקפית כי למכבי הגדולה זה עבד, או קבוצה רק הגנתית, כי הפיסטונס של 2004 זכו ככה באליפות. אלו היוצאות מן הכלל, לא הכלל.
Asf כתב:LIAV10 כתב:טיפשים עם כישרון התקפי בדר״כ מצליחים במכבי
(במיוחד בעונה השנייה)
ביינום
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים