המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:לאיש הזה אין שום בושה: http://www.one.co.il/Article/16-17/2,17 ... tml?ref=hp
jol9 כתב:שועל כתב:אני מהמר על הפסד לגלא ופיטורי אדלשטיין
לדעתי רק פתיחה של 0-5 תוביל לפיטורי אדלשטיין.
מה שכן, יכול להיות בהחלט שיהיו שינויים במצבת השחקנים אם מכבי תפסיד לגלא.
roy1000 כתב:jol9 כתב:שועל כתב:אני מהמר על הפסד לגלא ופיטורי אדלשטיין
הייתי נותן 50% שארז הולך הביתה אחרי 0 - 3, 70% אחרי 0 -4, ו95% אחרי 0 - 5. לדעתי לא יהיו שינויים בסגל לפני שיחליפו את המאמן.
Holiday_Armadillo כתב:העיקר שלמכבי יש עוד דאנק לפרסם אחרי הפסד
ankram כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:שועל כתב:אני מהמר על הפסד לגלא ופיטורי אדלשטיין
הייתי נותן 50% שארז הולך הביתה אחרי 0 - 3, 70% אחרי 0 -4, ו95% אחרי 0 - 5. לדעתי לא יהיו שינויים בסגל לפני שיחליפו את המאמן.
כמובן. כי מי שבונה סגל שיוגב ומקל הם הרכזים שלו והגבוהים הם ציברס אייברסון ראד ואלכסנדר, הוא חסין מביקורת....
יש לי המון מה לבקר את אדלשטיין , לא חסר.
אבל עדיין מי שבנה את הקבוצה וכבר 4 שנים בונה אותה רע, זה ניקו אבן וההנהלה, ועד שמשהו לא יתפוצץ שם, יחליפו מאמן אחר מאמן ויאשימו אותו בהכל.
אני מצפה מאדלשטיין לשתוק, כל משפט שהוא מוציא מהפה מרתיח אותי.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ankram כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:שועל כתב:אני מהמר על הפסד לגלא ופיטורי אדלשטיין
כמובן. כי מי שבונה סגל שיוגב ומקל הם הרכזים שלו והגבוהים הם ציברס אייברסון ראד ואלכסנדר, הוא חסין מביקורת....
יש לי המון מה לבקר את אדלשטיין , לא חסר.
אבל עדיין מי שבנה את הקבוצה וכבר 4 שנים בונה אותה רע, זה ניקו אבן וההנהלה, ועד שמשהו לא יתפוצץ שם, יחליפו מאמן אחר מאמן ויאשימו אותו בהכל.
אני מצפה מאדלשטיין לשתוק, כל משפט שהוא מוציא מהפה מרתיח אותי.
Sent from my iPhone using Tapatalk
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:העיקר שלמכבי יש עוד דאנק לפרסם אחרי הפסד
הם גם שינו את תמונת הקאבר בפייסבוק להחטאה של צירבס מתחת לסל. כאילו בקטע של לתמוך בו. מעורר רחמים.
RonB כתב:מה הבלאגן? מה הלחץ? ראבק, עוד לא באמת התחילה העונה. עוד חודשיים מי יזכור את הימים האלה?
RonB כתב:מה הבלאגן? מה הלחץ? ראבק, עוד לא באמת התחילה העונה. עוד חודשיים מי יזכור את הימים האלה?
אחדשיודע כתב:RonB כתב:מה הבלאגן? מה הלחץ? ראבק, עוד לא באמת התחילה העונה. עוד חודשיים מי יזכור את הימים האלה?
אנחנו במשחקי האימון ולא סיפרו לי?
אחדשיודע כתב:RonB כתב:מה הבלאגן? מה הלחץ? ראבק, עוד לא באמת התחילה העונה. עוד חודשיים מי יזכור את הימים האלה?
RonB כתב:אחדשיודע כתב:RonB כתב:מה הבלאגן? מה הלחץ? ראבק, עוד לא באמת התחילה העונה. עוד חודשיים מי יזכור את הימים האלה?
בליגה של 30 משחקים אין אותו לחץ כמו שהיה ביורוליג הקודם.
שמואל1 כתב:בלאגן במכבי ת"א: השחקנים נגד אדלשטיין
כוכבי הקבוצה בביקורת על המאמן אחרי ה-89:82 לריאל, ווימס: "לא עובדים באימונים על הגנה", גאודלוק: "לא מרוצה ממה שקורה". הישראלים הסתגרו בסיום
http://one.co.il/Article/16-17/2,17,121 ... tml?ref=hp
זהו, ארז איבד את חדר ההלבשה.
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:בלאגן במכבי ת"א: השחקנים נגד אדלשטיין
כוכבי הקבוצה בביקורת על המאמן אחרי ה-89:82 לריאל, ווימס: "לא עובדים באימונים על הגנה", גאודלוק: "לא מרוצה ממה שקורה". הישראלים הסתגרו בסיום
שמואל תפסיק להאמין לפיק
הבן אדם תמיד מגזים בכל דבר שלילי שקשור למכבי כי הוא שונא אותה
הוא יאבד את חדר ההלבשה אם המגמה תמשיך אבל בינתיים זה לא המצב
Bonbon כתב:rc4991 כתב:שמואל1 כתב:בלאגן במכבי ת"א: השחקנים נגד אדלשטיין
שמואל תפסיק להאמין לפיק
הבן אדם תמיד מגזים בכל דבר שלילי שקשור למכבי כי הוא שונא אותה
הוא יאבד את חדר ההלבשה אם המגמה תמשיך אבל בינתיים זה לא המצב
מסכים איתך שביום רגיל לא צריך להאמין לפיק, אבל שים לב הוא מביא ציטוטים בשמם של השחקנים ולא כמו שהוא עושה תמיד "שחקן בקבוצה אמר". שים לב מה ווימס אומר: "הסתכלתי לספסל וראיתי את דווין יושב בקצה. אין לי מושג למה הוא לא היה איתנו על המגרש. לדעתי הוא עצמו לא ידע להגיד לך". מה שיותר חשוב: "לא צריכים להגביל לי את הדקות, אני מרגיש מצוין. שחקנים לא יודעים איפה לעמוד בהתקפה, ובהגנה מסרבים לכופף ברכיים. אני לא יודע כיצד לשפר זאת, אבל אנחנו גם לא עובדים הגנה באימונים. לרוב האימונים שלנו הם טקטיקה התקפית, אבל אין לנו מזימות הגנתיות, או שיטת הגנה איזורית, או חילופים בשמירה, בוקס-אנד-וואן, הגנות מתחלפות" "האם ריאל קבוצה טובה מאיתנו? (צוחק). אני לא יודע, הם קבוצה טובה, אנחנו עוד לא קבוצה".
וזה בלי להתייחס לגאודלוק שאמר שהוא לא מרוצה ממה שקורה פה.
לא זוכר הרבה זמן שחקנים מעבירים ביקורת ישירה וחריפה על המאמן שלהם בטח תחת שמם המלא.
מדאיג.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־18 אורחים