02 אוקטובר 2016, 11:38
jol9 כתב:roy1000 כתב:הרחשים מתחילים: http://www.one.co.il/Article/16-17/2,62 ... tml?ref=hp
ארז יהיה הקורבן הראשון והכי קל. יש לו חוזה רק לעונה אחת, ככה שפיטורים שלו יהיו זולים. מה אתם אומרים על רמי הדר ואבי אבן?
הייתי ממש שמח לא לראות ולא לשמוע אף אחד מהבעלים של מכבי למשך כל העונה.
יש מנכ"ל ויש GM שהם יידברו בתקשורת, או מישהו מטעמם.
02 אוקטובר 2016, 11:40
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:אם ארז יפוטר מכבי תביא מאמן זר כדי להתמודד עם פיאנגאני.
דרך אגב, אם מכבי הייתה יודעת שפיאנג'ני יהיה מאמן ירושלים, אני סבור שהיה מגיע מאמן זר ולא ארז.
כן כי האיטלקי אחד המאמנים הגדולים...
הוא לא בקאליבר של אוברדוביץ' וחבריו אבל הוא כן בדרג השני של המאמנים באירופה, שזה כמה דרגות מעל טבק למשל.
אני חושב שמכבי מאוד הופתעו מהגעתו לירושלים.
הוא ממש לא בדרג השני
אפילו החזנים דרג ג' של אורי מעליו
02 אוקטובר 2016, 11:40
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:אם ארז יפוטר מכבי תביא מאמן זר כדי להתמודד עם פיאנגאני.
דרך אגב, אם מכבי הייתה יודעת שפיאנג'ני יהיה מאמן ירושלים, אני סבור שהיה מגיע מאמן זר ולא ארז.
כן כי האיטלקי אחד המאמנים הגדולים...
הוא לא בקאליבר של אוברדוביץ' וחבריו אבל הוא כן בדרג השני של המאמנים באירופה, שזה כמה דרגות מעל טבק למשל.
אני חושב שמכבי מאוד הופתעו מהגעתו לירושלים.
הוא ממש לא בדרג השני
אפילו החזנים דרג ג' של אורי מעליו
אני רוצה להזכיר שמדובר במאמן נבחרת איטליה, מאמן שהגיע לפיינל פור היורוליג פעמיים.
זה רזומה של דרג שני באירופה.
02 אוקטובר 2016, 11:44
02 אוקטובר 2016, 11:46
Holiday_Armadillo כתב:גם להלפרין יש רזומה של שחקן טופ יורוליג והוא לא
02 אוקטובר 2016, 12:11
שמואל1 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:הרחשים מתחילים: http://www.one.co.il/Article/16-17/2,62 ... tml?ref=hp
ארז יהיה הקורבן הראשון והכי קל. יש לו חוזה רק לעונה אחת, ככה שפיטורים שלו יהיו זולים. מה אתם אומרים על רמי הדר ואבי אבן?
הייתי ממש שמח לא לראות ולא לשמוע אף אחד מהבעלים של מכבי למשך כל העונה.
יש מנכ"ל ויש GM שהם יידברו בתקשורת, או מישהו מטעמם.
זה רק מוכיח ששום דבר לא השתנה במכבי.
עדיין יש מקורבים, עדיין יש רחשים. "חלוקת התפקידים" הייתה עניין טכני לחלוטין.
02 אוקטובר 2016, 12:29
21 אוקטובר 2016, 09:00
21 אוקטובר 2016, 10:13
roy1000 כתב:האיש הזה פשוט קובר את עצמו. הוא פשוט זרק לפח אתמול את כל מה שעשה בהכנה לעונה ועבר לכדורסל שכונתי. מקל, אוחיון, ציברס סופסלו לגמרי במחצית השניה. יכול להיות שאלו החלטות נכנונות, אבל מה עשה ארז עד עכשיו?
לא יכול להיות שמאמן מחליט להתחיל מאפס אחרי חודשיים. ארז כבר עם רגל וחצי בחוץ לדעתי. הזרים מראש לא ספרו אותו ולדעתי הוא איבד חלק גדול מהשחקנים.
הכישלון היה ידוע מראש וזה לא על ארז עצמו.
21 אוקטובר 2016, 10:16
21 אוקטובר 2016, 10:23
21 אוקטובר 2016, 10:24
Holiday_Armadillo כתב:אם זה ממשיך ככה ארז לא פה בדצמבר
21 אוקטובר 2016, 10:25
RonB כתב:מי יכול להחליף אותו? בגזרת הישראלים השם היחיד שעומד לי בראש זה צביקה שרף.
21 אוקטובר 2016, 12:49
jol9 כתב:אני חושב שצריכה להיות קטסטרופה ספורטיבית אמיתית בשביל שארז ימצא את עצמו בחוץ לפני סוף העונה.
וזה אומר למשל שני הפסדים בשבוע הבא.
כרגע לארז יש לובי חזק מאוד בתקשורת, ומעבר לזה, להחליף מאמן בשלב הזה יעלה המון המון כסף
למכבי. לא נראה לי שזה הולך להיות הכיוון.
21 אוקטובר 2016, 13:01
21 אוקטובר 2016, 13:34
roy1000 כתב:jol9 כתב:אני חושב שצריכה להיות קטסטרופה ספורטיבית אמיתית בשביל שארז ימצא את עצמו בחוץ לפני סוף העונה.
כרגע לארז יש לובי חזק מאוד בתקשורת, ומעבר לזה, להחליף מאמן בשלב הזה יעלה המון המון כסף
כרגע ארז איבד שליטה. לדעתי הוא בדרך החוצה אם זה יימשך ככה. שני הפסדים בשבוע הבא זה תסריט סביר.
21 אוקטובר 2016, 13:37
21 אוקטובר 2016, 13:38
איתי-שגב כתב:הקטע הוא, כשהוא יפוטר, לא מן הנמנע שרמי הדר יהיה המאמן הראשי.
21 אוקטובר 2016, 13:39
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:אני חושב שצריכה להיות קטסטרופה ספורטיבית אמיתית בשביל שארז ימצא את עצמו בחוץ לפני סוף העונה.
כרגע ארז איבד שליטה. לדעתי הוא בדרך החוצה אם זה יימשך ככה. שני הפסדים בשבוע הבא זה תסריט סביר.
עדיין, מכבי תצטרך להפסיד בשני משחקים שבהם היא הקבוצה הפייבוריטית, בשביל שבאמת יהיה סיכוי
שמשהו יקרה.
אני ד"א חושב שזה יהיה אסון למכבי אם זה יקרה, לא בגלל שארז הוא כזה טוב, אלא בגלל שדי בוודאות לא יגיע
מישהו טוב, יותר, וזה יהיה סיפור יקר וחסר משמעות, בדיוק כמו במקרה של טבק.
21 אוקטובר 2016, 13:40
roy1000 כתב:איתי-שגב כתב:הקטע הוא, כשהוא יפוטר, לא מן הנמנע שרמי הדר יהיה המאמן הראשי.
מסכים.