המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:יביאו עוד איזה קרואטי שניקולה "אפילו לא הכיר לפני אבל מסתבר שגידל אותו", או את דני פרנקו או משהו בסגנון.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:יביאו עוד איזה קרואטי שניקולה "אפילו לא הכיר לפני אבל מסתבר שגידל אותו", או את דני פרנקו או משהו בסגנון.
תוקן
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:יביאו עוד איזה קרואטי שניקולה "אפילו לא הכיר לפני אבל מסתבר שגידל אותו", או את דני פרנקו או משהו בסגנון.
תוקן
זה היה קטע נחמד באמת שבהתחלה ניסו למכור לנו שהוא לא הכיר אותו בכלל אבל מסתבר שהם בסט פרינדס כבר 30 שנה.
כמו השפעת של אולסי.
felix_r כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:יביאו עוד איזה קרואטי שניקולה "אפילו לא הכיר לפני אבל מסתבר שגידל אותו", או את דני פרנקו או משהו בסגנון.
תוקן
זה היה קטע נחמד באמת שבהתחלה ניסו למכור לנו שהוא לא הכיר אותו בכלל אבל מסתבר שהם בסט פרינדס כבר 30 שנה.
כמו השפעת של אולסי.
זה ממש לא מדויק. לא ניסו למכור לך שום דבר כזה. אמרו, שהוא שזה לא ניקולא הביא אותו.
Holiday_Armadillo כתב:''בלי כל הדרמות שכולם מייצרים'' אבל אני זאת שלא מכבדת דעות של אחרים
נמאס לי שמתייחסים אליי כאל המרושעת שמרחיקה אנשים, לא רוצים להגיב? אל תגיבו, אף אחד לא מכריח מישהו לכתוב פה או לעזוב, אין לי רגשות אשם על אנשים שטוענים שמרחיקים אותם מהפורום כי לא מקבלים את הדעות שלהם בזמן שהם הרגולטורים הגדולים ביותר פה
אחדשיודע כתב:"האנטי" לקבוצה מופנה לאנשים מאוד ספציפיים שמנהלים אותה. אתה יכול להיות בטוח שכל האנשים פה רוצים בהצלחת הקבוצה לא פחות ממך.
יש לך דעה שונה? יופי, אתה מוזמן להביע אותה. לא צריך לזלזל בדעות ענייניות של אנשים אחרים, זה לא מוסיף כלום.
MTA2311 כתב:מדהים איך אלה שמזלזלים יותר מכולם ("יוצרי דרמות", "רוצים שמכבי תפסיד") הם אלה שבסוף מרשים לעצמם לבקר את האווירה. אז שני דברים:
1. חלאס עם הבלוף שפעם היה פה חדי קרן וקשת בענן. זה שקר. פעם היו פה ויכוחים מקצועיים שגלשו לפסים אישיים לפחות פעם ביום. לפחות. אם כבר, האווירה השתפרה משמעותית.
2. מי שלא רוצה, מוזמן לעוף. נמאס להתנצל כבר. מרגיש כמו בנט.
MTA2311 כתב:מדהים איך אלה שמזלזלים יותר מכולם ("יוצרי דרמות", "רוצים שמכבי תפסיד") הם אלה שבסוף מרשים לעצמם לבקר את האווירה. אז שני דברים:
1. חלאס עם הבלוף שפעם היה פה חדי קרן וקשת בענן. זה שקר. פעם היו פה ויכוחים מקצועיים שגלשו לפסים אישיים לפחות פעם ביום. לפחות. אם כבר, האווירה השתפרה משמעותית.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:מדהים איך אלה שמזלזלים יותר מכולם ("יוצרי דרמות", "רוצים שמכבי תפסיד") הם אלה שבסוף מרשים לעצמם לבקר את האווירה. אז שני דברים:
הרסת עכשיו.
כל השנים האלה דמיינתי את פליקס כחד קרן.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:מדהים איך אלה שמזלזלים יותר מכולם ("יוצרי דרמות", "רוצים שמכבי תפסיד") הם אלה שבסוף מרשים לעצמם לבקר את האווירה. אז שני דברים:
הרסת עכשיו.
וכל השנים האלה אנחנו דמיינו אותך כבן אדם נורמלי ולא רוסי
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:מדהים איך אלה שמזלזלים יותר מכולם ("יוצרי דרמות", "רוצים שמכבי תפסיד") הם אלה שבסוף מרשים לעצמם לבקר את האווירה. אז שני דברים:
הרסת עכשיו.
נו... ומה אמרת לי כשנודע לך? שהרסתי...
אז אותו הדבר כאן. מבחינתי חיי מתחלקים ל-2: לפני שהבנתי שפליקס הוא לא חד קרן ואחרי שהבנתי את זה.
אדם כתב:לא הבנתי את התגובה שלך,היא ממש לא קשורה לענין או למהלך התגובות שהגבתי אבל העיקר ששיחררת קצת את האצבעות במקלדת.
את דעתי אני אביע גם אם אני לא מוזמן .
אדם כתב:אני אומר וחוזר נהיה מין איזה סגנון של אנטי לגבי כל מהלך וכל דבר שקורה לפני אחרי תוך כדי והרגשה של כבר לא משנה מה קורה לא מחכים למשחק או לניצחון אלא להיפך להפסד ולדברים הרעים.
במקום לדבר על משחק והכנות ועל העונה , הענין נהיה על הרע רק ועל ההפסד הקרוב ובכמה .
שלא יובן לא נכון אין שום נחמה בהפסד אתמול זה מכבי ,אין הפסד בכבוד וזו בושה שהפסדנו בבית לריאל וזה לא משנה איזו ריאל וכמה טובים הם .
אדם כתב:יש הבדל בין ניתוח מקצועי ותלונות לגיטימיות שמין הסתם כולנו מבחינים בהם לבין כל הזמן לדבר על הדברים האחרים.
גם לגבי ההנהלה זה מובן אבל התחילה עונה חדשה ,כמה אפשר להיתעסק בזה,רוצים להיתלונן אז בואו נעשה מהלך נגד ההנהלה,יש לכם תלונות על אוהדי הרולקסים אבל מה ההבדל בנינו לבינם,אנחנו לא עושים כלום כדי לשנות את צורת הניהול,ןלא עושים שום דבר כדי לשנות את צורת האהדה ,שההיכל יהיה רועש ולא ילכו 5 דקות לפני הסוף,אולי לחלקנו זה נראה סתמי המרחק מפה לסתם קבוצה לא רחוק כל מה שנה את המועדון והמסורת לאט לאט נעלם.
אדם כתב:אני יכול להגיד לכולם שרוב הקבוצות באירופה היו חולמות על סגל כמו שיש לנו ,זה לא אומר שלא צריך לדבר על החסרונות שלנו וכל הבעיות,אבל יש הבדל זה כאילו יש לנו סגל פח של יורוצאלנג.
תהיו ריאלים אמיתים מציאותים ולא צינים ,מכבי הזו כמו שהיא בלי גבוהים בין ה6 או ה8 הטובות בבית הזה,פחות מזה אם כל החסרונות זה כישלון.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:מדהים איך אלה שמזלזלים יותר מכולם ("יוצרי דרמות", "רוצים שמכבי תפסיד") הם אלה שבסוף מרשים לעצמם לבקר את האווירה. אז שני דברים:
הרסת עכשיו.
נו... ומה אמרת לי כשנודע לך? שהרסתי...
אז אותו הדבר כאן. מבחינתי חיי מתחלקים ל-2: לפני שהבנתי שפליקס הוא לא חד קרן ואחרי שהבנתי את זה.
בסדר, אז עכשיו אנחנו תיקו
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], עידן ו־15 אורחים