12 דצמבר 2011, 14:12
חביב אורנג'ד כתב:אני חושב שהיתרון הבולט של שאראס על פאפאלוקאס היה גוון.
פאפאלוקאס, גם בעונותיו הגדולות ביותר, היה שחקן שסיפק בעיקר ניהול משחק והובלת כדור וכמעט שום דבר מעבר לכך. שאראס לעומתו היה עושה בערך את אותם הדברים שעשה פאפאלוקאס (ואולי אפילו יותר טוב), רק שליצדם הוא גם הראה משחק התקפה ורסטילי והווה איום תמידי על הסל.
כיום, שני השחקנים האילו די גמורים והם לא יותר משחקני יורוליג בינוניים. אף אחד מהם לא היה צריך להגיע למכבי של העונה, ועם הכסף שמכבי הוציאה על פאפאלוקאס, היא יכלה למצוא גארד טוב יותר שגם יתאים יותר למבנה הקבוצה והשיטה.
אני חושב שמכבי צריכה לשחחר את פאפאלוקאס כמה שיותר מהר. זה יעשה טוב לשני הצדדים.
12 דצמבר 2011, 14:14
12 דצמבר 2011, 14:22
yarinsaky כתב:חביב, זו קצת חוכמה בדיעבד, כי אני לא זוכר אף אחד שהתנגד בקיץ להחתמה שלו ( כולל אתה ). אפשר לחזור אחורה ולבדוק.
12 דצמבר 2011, 14:25
12 דצמבר 2011, 14:32
yarinsaky כתב:בסדר, גם לי היו תהיות. אבל לא היו ממש התנגדויות וזעקות מרה סביב החתמתו כמו שהיו בעבר סביב החתמות אחרות של מכבי.
זה בדיוק העניין - חשבנו שהוא יהיה רכז מחליף טוב. אם היו ויש ציפיות ליותר, אז הן לא ברורות בעליל.
12 דצמבר 2011, 14:39
12 דצמבר 2011, 14:41
חביב אורנג'ד כתב:לא כל-כך ברור. פאפאלוקאס הוא רכז וממש לא קומבו גארד. בכלל, העמדה מס' 2 היא ממנו והלאה.
נוסף על כך, מדובר בשחקן שגם בשיאו היה עולה מן הספסל, מה שקצת טורף את הקלפים אם וכאשר פארמר יעזוב. מי יעלה בחמישיה במקום פארמר?
12 דצמבר 2011, 14:45
12 דצמבר 2011, 14:50
yarinsaky כתב:חביב, תראה איזו התהלהבות הייתה כאן בפורום בהחתמה שלו :
אף אחד לא היה ממש נגד. זה נע מהתלהבות גדולה להסתייגות מסויימת של צפריר ( לא התנגדות ), לא הרבה יותר.
.
viewtopic.php?f=2&t=410
12 דצמבר 2011, 14:51
yarinsaky כתב:אבל גם לא התנגדת, לא אמרת שהוא זקן מדי למכבי כמו שהקפדת במקרה שאראס ולא במקרה .
אף אחד לא ממש התנגד להחתמה שלו ולא אמר שמכבי עושה שטות גדולה.
12 דצמבר 2011, 14:57
12 דצמבר 2011, 15:02
12 דצמבר 2011, 15:04
12 דצמבר 2011, 15:17
yarinsaky כתב:בטח שאני ארד לדקויות, כי אני לא כל כך אוהב חוכמות בדיעבד.
פאפלוקאס לדעת כולם יכל להיות רכז מחליף טוב , לא קומבו ולא סקנד, רכז מחליף טוב. זה שזה לא קורה ? כנראה הסיטואציה, הכושר האישי שלו,
בלאט, משחק לא מספיק קבוצתי, אלף סיבות.
אני עדיין חושב שהוא יכול להיות רכז מחליף טוב יותר מאוחיון אחרי שהרכז הפותח יגיע. אני מקווה שהוא ישאר כדי להוכיח את זה. ואם לא, אז לא.
12 דצמבר 2011, 15:20
12 דצמבר 2011, 16:32
yarinsaky כתב:שמע, גם לך יש נטייה לא קטנה להתנצח ולהגיד תמיד את המילה האחרונה, אתה חייב להיות פולני.![]()
בוודאי שכולם עושים כאן טעויות , גם אני. ד"א, מי פתח אז את האשכול ההוא לגבי פרקינס והשעמום ? לי לא זכור דבר כזה.
12 דצמבר 2011, 17:07
12 דצמבר 2011, 17:56
13 דצמבר 2011, 06:10
asafb96 כתב:הבעיה עם פאפאלוקס, זה שהוא חתם אחרי שהתפוצץ כל עניין הלפרין, אבל לפני כל עניין פארגו. אני חושב שפארגו לא ישר אמר "אני לא בא, יתפוצץ העולם!", אלא היה איזה מו"מ, ואני חושב שאנשי מכבי לא באמת האמינו שהוא לא יבוא, והחתימו את פאפאס כרכז המחליף שלו. פאפאס כרכז המחליף של פארגו היה יכול ליהיות מצוין
הבעיה שהכל התפוצץ, וגם שפאפאס הראה שהוא כן יכול לתרום, לא מעט, הוא מסוספל רוב הזמן, בלאט נותן קרדיט בלתי נגמר לאוחיון ולסמית', בלו ופניני לא פוגעים, פארמר היה מצוין ועזב באמצע, וללאנגפורד ושאייר לקח המון זמן להיכנס לעניינים (שאייר אפילו עוד לא נכנס, כרגע הוא נער פוסטר). כל זה הוביל למצב שבוא אנו היום, שהקבוצה נראת רע מאוד
אני לא יודע אם להביא גארד זר עכשיו במקום פאפאס יעשה את ההבדל, כי תותח על לא יבוא לפה, ועד שהוא יכנס לעניינים אנחנו נצטרך לסבול את אוחיון כרכז לבד.
המצב כרגע מאוד מאוד בעייתי. אני חושב שיש גם מחלוקות גדולות בין בלאט להנהלה, כשאני מאמין שבלאט מת להעיף אותו מהקבוצה, שההנהלה רוצה שישאר
עונה לא פשוטה, אבל תמיד צריך להישאר אופטימיים
13 דצמבר 2011, 07:40
Ido_Maccabi כתב:asafb96 כתב:הבעיה עם פאפאלוקס, זה שהוא חתם אחרי שהתפוצץ כל עניין הלפרין, אבל לפני כל עניין פארגו. אני חושב שפארגו לא ישר אמר "אני לא בא, יתפוצץ העולם!", אלא היה איזה מו"מ, ואני חושב שאנשי מכבי לא באמת האמינו שהוא לא יבוא, והחתימו את פאפאס כרכז המחליף שלו. פאפאס כרכז המחליף של פארגו היה יכול ליהיות מצוין
הבעיה שהכל התפוצץ, וגם שפאפאס הראה שהוא כן יכול לתרום, לא מעט, הוא מסוספל רוב הזמן, בלאט נותן קרדיט בלתי נגמר לאוחיון ולסמית', בלו ופניני לא פוגעים, פארמר היה מצוין ועזב באמצע, וללאנגפורד ושאייר לקח המון זמן להיכנס לעניינים (שאייר אפילו עוד לא נכנס, כרגע הוא נער פוסטר). כל זה הוביל למצב שבוא אנו היום, שהקבוצה נראת רע מאוד
אני לא יודע אם להביא גארד זר עכשיו במקום פאפאס יעשה את ההבדל, כי תותח על לא יבוא לפה, ועד שהוא יכנס לעניינים אנחנו נצטרך לסבול את אוחיון כרכז לבד.
המצב כרגע מאוד מאוד בעייתי. אני חושב שיש גם מחלוקות גדולות בין בלאט להנהלה, כשאני מאמין שבלאט מת להעיף אותו מהקבוצה, שההנהלה רוצה שישאר
עונה לא פשוטה, אבל תמיד צריך להישאר אופטימיים
לדעתי לא כדאי להביא גארד. גם ככה יש חריגה של מיליון וחצי ש"ח בתקציב, חבל להגדיל את זה על חשבון שנה הבאה. העונה הזאת כבר דפוקה- השביתה דפקה את אירופה, לדעתי עדיף להסתדר עם מה שיש ולא להתחיל רכבת זרים כמו בעונת אפי.