גל מקל

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גל מקל

הודעהעל ידי שמואל1 » 22 אוקטובר 2016, 22:42

Weems13 כתב:
שמואל1 כתב:
Weems13 כתב:אולי צריך להתחיל בספסול משמעותי של מקל. זה התחיל בצדק מול מילאנו והמשיך מול ריאל, וגם היום מול חולון קיבל רק 10 דקות. אפשר ללכת צעד אחד קדימה, ולא לרשום אותו לאחד ממשחקי היורוליג /ליגה. אנחנו מכירים את האופי של מקל, ואם הוא לא יקבל דקות / לא היה מרוצה ממעמדו, הוא לא יהסס לעזוב. יכול להיות שזאת הדרך היחידה והטובה ביותר לצאת מהחוזה השמן שלו.

למה שהוא יוותר על כל כך הרבה כסף? הדברים האלו לא עובדים.
אתה יכול להגיד הרבה דברים על גל מקל, טיפש הוא לא.
מכבי צריכה לשלב את מקל, לא לעשות עליו חרם. ארז אמר לפני המשחק שהוא יחזור לעצמו ואין סיבה להיות מודאגים.

אז ארז אמר. הוא אמר גם כפרשן שמקל ואוחיון יכולים לשחק יחד בו זמנית על המגרש, והם שני בולדוגים בהגנה. ארז גם אמר כפרשן, כששחקן חוזר מפציעה, עדיף לפתוח איתו בחמישייה אחרי החימום שהוא חם עדיין. כפרשן הוא אמר הרבה דברים, ולא יישם אותם עד כה במכבי. מקל חתיכת שחקן אפס ואני בטוח שמכבי בכלל, ופדרמן בפרט ( הוא סגר עם מקל) מצטערים שהחתימו אותו על חוזה כזה.

מצטערים? אנחנו בסך הכל במחזור השלישי. קורה שלשחקן יש תקופות פחות טובות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Weems13 » 22 אוקטובר 2016, 22:46

שמואל1 כתב:
Weems13 כתב:
שמואל1 כתב:
Weems13 כתב:אולי צריך להתחיל בספסול משמעותי של מקל. זה התחיל בצדק מול מילאנו והמשיך מול ריאל, וגם היום מול חולון קיבל רק 10 דקות. אפשר ללכת צעד אחד קדימה, ולא לרשום אותו לאחד ממשחקי היורוליג /ליגה. אנחנו מכירים את האופי של מקל, ואם הוא לא יקבל דקות / לא היה מרוצה ממעמדו, הוא לא יהסס לעזוב. יכול להיות שזאת הדרך היחידה והטובה ביותר לצאת מהחוזה השמן שלו.

מכבי צריכה לשלב את מקל, לא לעשות עליו חרם. ארז אמר לפני המשחק שהוא יחזור לעצמו ואין סיבה להיות מודאגים.

אז ארז אמר. הוא אמר גם כפרשן שמקל ואוחיון יכולים לשחק יחד בו זמנית על המגרש, והם שני בולדוגים בהגנה. ארז גם אמר כפרשן, כששחקן חוזר מפציעה, עדיף לפתוח איתו בחמישייה אחרי החימום שהוא חם עדיין. כפרשן הוא אמר הרבה דברים, ולא יישם אותם עד כה במכבי. מקל חתיכת שחקן אפס ואני בטוח שמכבי בכלל, ופדרמן בפרט ( הוא סגר עם מקל) מצטערים שהחתימו אותו על חוזה כזה.

כן, מצטערים. זה לא שחקן זר שלא השתלב. זה שחקן שאנחנו מכירים, ואני י ועוד רבים אמרנו שלא היה צריך להחתים אותו. בכסף שהוא מקבל היה אפשר להחתים שחקן זר תותח. פשוט היינו בעונה הגרועה בהיסטוריה שלנו, אז הוא היה מלכודת דבש. בטח איך שפארמר נראה אז.
If it's 10, try to make it 20...
Weems13

הודעהעל ידי שמואל1 » 22 אוקטובר 2016, 22:48

Weems13 כתב:
שמואל1 כתב:
Weems13 כתב:
שמואל1 כתב:

כן, מצטערים. זה לא שחקן זר שלא השתלב. זה שחקן שאנחנו מכירים, ואני י ועוד רבים אמרנו שלא היה צריך להחתים אותו. בכסף שהוא מקבל היה אפשר להחתים שחקן זר תותח. פשוט היינו בעונה הגרועה בהיסטוריה שלנו, אז הוא היה מלכודת דבש. בטח איך שפארמר נראה אז.

בדיוק. זה שחקן שאנחנו מכירים, והיכולת שהוא מראה היום היא לא היכולת האמיתית שלו. בוא ניתן לו קצת זמן לצאת מהמשבר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 22 אוקטובר 2016, 22:58

Weems13 כתב:אולי צריך להתחיל בספסול משמעותי של מקל. זה התחיל בצדק מול מילאנו והמשיך מול ריאל, וגם היום מול חולון קיבל רק 10 דקות. אפשר ללכת צעד אחד קדימה, ולא לרשום אותו לאחד ממשחקי היורוליג /ליגה. אנחנו מכירים את האופי של מקל, ואם הוא לא יקבל דקות / לא יהיה מרוצה ממעמדו, הוא לא יהסס לעזוב.(זה היה נכון לפני כמה שנים, הפעם הוא מקבל הרבה כסף, אף קבוצה לא תשלם לו ככה. יכול להיות שהוא לא יבקש לעזוב, אני סתם מציע רעיון) יכול להיות שזאת הדרך היחידה והטובה ביותר לצאת מהחוזה השמן שלו.

אתה מדבר על שחקן שבמהלך ה"קריירה" של ישב יותר ביציע מאשר שיחק על המגרש. לא נראה לי שיפחיד אותו במיוחד לבלות עוד כמה עונות ביציע.
roy1000

הודעהעל ידי משה » 22 אוקטובר 2016, 23:05

שמואל1 כתב:
Weems13 כתב:
שמואל1 כתב:

תקופות פחות טובות? השאלה שצריכה להישאל היא מתי היו לו תקופות טובות? שחקן מיותר שעולה הון שמתחרה בחוסר תועלת שלו עם דגן יבזורי.
משה

הודעהעל ידי שועל » 22 אוקטובר 2016, 23:16

דגן לא מקבל דקות, מקל קיבל את כל הצ'אנס שבעולם
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי jay » 22 אוקטובר 2016, 23:29

אם הוא נראה כמו כלום ושום דבר, שיישב בצד, הזמן שלו יגיע. זה גם מבחן אופי עבורו אם הוא מתאים להיות שחקן במכבי או לא.

מה שכן, כל מי שבאמת מכיר אותו וטוען שזו היכולת האמיתית שלו, משכתב את ההיסטוריה בלשון עדינה.

מעבר לחוזה, ההבדל היחידי שאני רואה בין מקל ואוחיון הוא ששניהם מאותרגים מחוץ לפורום אבל רק אחד מאותרג בתוכו.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי jol9 » 23 אוקטובר 2016, 00:22

jay כתב:אם הוא נראה כמו כלום ושום דבר, שיישב בצד, הזמן שלו יגיע. זה גם מבחן אופי עבורו אם הוא מתאים להיות שחקן במכבי או לא.

מה שכן, כל מי שבאמת מכיר אותו וטוען שזו היכולת האמיתית שלו, משכתב את ההיסטוריה בלשון עדינה.

מעבר לחוזה, ההבדל היחידי שאני רואה בין מקל ואוחיון הוא ששניהם מאותרגים מחוץ לפורום אבל רק אחד מאותרג בתוכו.

לא חושב שאוחיון מאותרג בפורום.
הוא חוטף כאן לא מעט.

מצד שני, הבחור יודע לעשות משהו ברמת יורוליג גבוהה - לשמור. מקל עדיין צריך להוכיח שהוא שייך לרמה הזאת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 אוקטובר 2016, 00:26

בתכלס? הייתי מעיף את שניהם בקיץ, מביא רכז זר לחמישייה ואת פול דילייני בתור מתאזרח שגילה את יהדותו לספסל.
אבל נצטרך להגיד תודה אם יבעטו באחד מהם לפחות.
אחדשיודע

הודעהעל ידי jol9 » 23 אוקטובר 2016, 00:49

אחדשיודע כתב:בתכלס? הייתי מעיף את שניהם בקיץ, מביא רכז זר לחמישייה ואת פול דילייני בתור מתאזרח שגילה את יהדותו לספסל.

מסכים עם שני הדברים.
יש במכבי יותר מדי שחקנים שלא שייכים לרמה או שכבר לגמרי מיצו את עצמם בקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 23 אוקטובר 2016, 00:52

jol9 כתב:
אחדשיודע כתב:בתכלס? הייתי מעיף את שניהם בקיץ, מביא רכז זר לחמישייה ואת פול דילייני בתור מתאזרח שגילה את יהדותו לספסל.

מסכים עם שני הדברים.

אני טענתי שהסגל כולו כבר מיצה את עצמו בסוף העונה הראשונה של גודס...
יוגי, סילבן, פניני ותוסיף להם את מקל ודגן לא צריכים להיות פה! לכל שחקן יכול להיות מחליף!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 23 אוקטובר 2016, 00:57

my man כתב:
jol9 כתב:

מסכים עם שני הדברים.

יוגי, סילבן, פניני ותוסיף להם את מקל ודגן לא צריכים להיות פה! לכל שחקן יכול להיות מחליף!

אני חושב שהדגשים של מכבי חייבים להיות מאוד מדוקדקים:

א - התאמה בין שחקנים (שלא קיימת כבר כמה עונות)
ב - שחקנים שוברי שוויון (למשל אנדרו וסוני ביורוליג וסילבן בליגה)
ג - שחקנים שמשחקים קשוח בהגנה ובריבאונד
ד - שחקנים עם אחוזי קליעה גבוהים מבחוץ

כמובן שלא כולם יענו על הכל, אבל למשל בסגל שלנו, סעיפים א' ו-ג' הם כשלון גדול. סעיף ב' דווקא
יחסית בסדר וסעיף ד' בינוני.

כתבתי את זה כדי להבהיר, למה אני חושב שסיל הוא לא מיותר (כי היתרון שהוא נותן לך בליגה הוא עצום),
ומנגד אוחיון, מקל, יבזורי, אלכסנדר ואייברסון הם שחקנים מיותרים שלא מתאימים לרמה.
פניני הוא סה"כ בסדר, כי הוא מנהיג ושחקן ותיק, שגם יכול לנצח לנו כמה משחקים בליגה, ככה שזה
בסדר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 אוקטובר 2016, 00:58

סילבן מצידי יכול להישאר, הוא הרע במיעוטו.
פניני זו שאלה של גיל וכשירות, תלוי הרבה באיך שהוא יסיים את העונה. אבל על המשבצת שלו אפשר להביא את בלייזר.

כמדומני גם בר טימור מסיים חוזה בירושלים. ככה שיש אופציות על משבצת הרכז הישראלי, השאלה אם ירצו לשלב פיצויים לנוכחיים (על מקל יש סעיף יציאה של 200 אלף דולר לפי צנציפר, על אוחיון אין לי מושג).
אחדשיודע

הודעהעל ידי my man » 23 אוקטובר 2016, 01:00

ינאי תציל אותי!!!!!! הם אומרים שסילבן צריך להישאר!
מבחינתי- הוא הראשון ללכת! הוא הליאור אליהו החדש...שילך למגדל ויתפור את הליגה הישראלית עד מחר..ביורוליג הוא לא עושה את הקפיצת מדרגה וכנראה גם לא יעשה. לא משלמים לו בשביל לנצח את חולון! אפס בהגנה אפס במאני טיים. חלאס לך הביתה!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 23 אוקטובר 2016, 01:19

my man כתב:ינאי תציל אותי!!!!!! הם אומרים שסילבן צריך להישאר!
מבחינתי- הוא הראשון ללכת! הוא הליאור אליהו החדש...שילך למגדל ויתפור את הליגה הישראלית עד מחר..ביורוליג הוא לא עושה את הקפיצת מדרגה וכנראה גם לא יעשה. לא משלמים לו בשביל לנצח את חולון! אפס בהגנה אפס במאני טיים. חלאס לך הביתה!

אתה חייב שחקנים כאלה בשביל לייצר יתרון בליגה.
גם לאליהו היה מקום במכבי, אם היה מרוויח פחות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 אוקטובר 2016, 01:21

my man כתב:ינאי תציל אותי!!!!!! הם אומרים שסילבן צריך להישאר!

אורי, עם כל הצער, אין לך ישראלים הרבה יותר טובים ממנו. גם אני לא אהבתי את מה שהוא נתן לנו בשנתיים האחרונות (בלשון המעטה), אבל צריך להפנים שהתפקיד שלו הוא בליגה ולא ביורוליג. גם ככה יושבים על העמדה שלו כרגע זרים כמו גאודלוק, ווימס, סילי וסמית'. ככה שזה ממש לא קריטי להחליף אותו, בטח אם יש לו חוזה לעונה הבאה.

אני אמשיך לרגע מאיפה שסיימתי בת'רד כדורסל ישראלי:
אחדשיודע כתב:או... שאתה משאיר את לנדסברג, ומוותר על אחד הזרים שלך בעמדות 2-3 (סילי/סמית') + על יבזורי.
זה נותן לך גם אפשרות לוותר על אחד הרכזים הבינוניים שלך, ולהביא במקומו רכז זר איכותי (ע"ח הזר שוויתרת עליו מעמדות 2-3).

עוד שיפצורים לישראלים - מתאזרח במקום אלכסנדר (בעדיפות כמובן לגבוה, אולי הוואל).
אם אותו מתאזרח ישחק במקרה בנבחרת במהלך הקיץ, אז זה ישאיר מקום למתאזרח נוסף לפי החוק המונפץ של המנהלת.

עמדה 1 - מקל או אוחיון.
עמדה 2 - דוסון.
עמדה 3 - לנדסברג.
עמדה 4 - פניני (אם ישרוד את העונה).
עמדה 5 - מתאזרח.

ביחד עם הגבלת 5 הזרים, יש לך מקום לעוד שני ישראלים.
אם חוק הצעירים ממשיך, אחד בכיר (מעל גיל 25) ואחד צעיר (מתחת ל-22).

עמדה 1 - טימור או מתאזרח (דלייני אם יקבל אזרחות, או אולי אלכס פרז אם ירשים).
עמדה 2 - דוסון.
עמדה 3 - לנדסרבג.
עמדה 4 - פניני או בלייזר.
עמדה 5 - מתאזרח (אם הוואל יקבל אזרחות וישחק בנבחרת לא יתפוס "תקן" של מתאזרח) ושגב.

אומנם אני מתקשה לראות את מכבי נפרדת גם ממקל וגם מאוחיון, אבל נגיד.
את הישראלי השביעי תוסיפו אתם.
אחדשיודע

הודעהעל ידי jay » 23 אוקטובר 2016, 01:25

jol9 כתב:
jay כתב:אם הוא נראה כמו כלום ושום דבר, שיישב בצד, הזמן שלו יגיע. זה גם מבחן אופי עבורו אם הוא מתאים להיות שחקן במכבי או לא.

לא חושב שאוחיון מאותרג בפורום.
הוא חוטף כאן לא מעט.

מצד שני, הבחור יודע לעשות משהו ברמת יורוליג גבוהה - לשמור. מקל עדיין צריך להוכיח שהוא שייך לרמה הזאת.

לא ברור לי איך אתה חושב ככה. תראה את הת'רד הזה על מקל, יש לך ת'רד דומה להראות לי על אוחיון? יש בכלל ת'רד על אוחיון? ואני חושב שבינתיים זו פתיחת העונה הגרועה אי פעם שלו. אני יכול להבין "החוזה שלו הרבה יותר נמוך" או "מאז הטראומה עם קובאן הוא ויתר על כל השאיפות שלו בכדורסל המקצועני" או "הוא לא מעניין אף אחד כי הוא נראה כמו אוגר", אבל יהיה קשה לשכנע אותי שאני מדמיין את חוסר הפרופורציה.

אתה מתכוון שהוא ידע לעשות, אם היה אותו שומר עילאי כיום, סביר להניח שלא היה יורד מהמגרש עם איך שההגנה שלנו נראית.

על מקל חובת ההוכחה, על זה אנחנו מסכימים.

my man כתב:
jol9 כתב:

מסכים עם שני הדברים.

מסכים איתך ברמה האמוציונלית, אבל מכבי לא יכולה להתנהל כמו מגיב אימפולסיבי בפורומים (ובכל פעם שזה קורה היא מקבלת קיטונות של ביקורת, ובצדק). החוק הרוסי לא מאפשר להתעלם מישראלים, תן את החלופות שלך לפני שאתה זורק את כל הקלפים שלך.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי my man » 23 אוקטובר 2016, 01:29

JAY (מה השם?)

החלופה היא די דומה למה שאחדשיודע (מה השם?) רשם..

פול דילייני, דוסון, בלייזר, טיוס ושגב
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי מכביסט24 » 23 אוקטובר 2016, 01:30

my man כתב:JAY (מה השם?)

החלופה היא די דומה למה שאחדשיודע (מה השם?) רשם..

פול דילייני, דוסון, בלייזר, טיוס ושגב

אנחנו מנסים כבר שנים לברר את השם שלו ללא הצלחה.. אז שיהיה לך בהצלחה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי jol9 » 23 אוקטובר 2016, 01:31

jay, לא כתבתי שיש איזון בין היחס לשניהם. זה ברור לגמרי שאין איזון.

אבל בוא לא נשכח, שאוחיון היה שחקן של מכבי במשך כמה וכמה עונות, ויש לו לא מעט זכויות גם, בין היתר
בזכיה ההיסטורית שלנו ביורוליג לפני 3 שנים.

לכן, אני לא רואה שום סיבה שיהיה איזון בביקורת כלפי שניהם, ואני דווקא כן חושב שביחס למעמד שלו ולתרומה
הכוללת שלו, יוגב די חוטף כאן ולא מעט.

זה שהוא לא שיחק הרבה, לא אומר שהוא לא שומר טוב. הוא עדיין שחקן ההגנה כנראה הכי טוב בקבוצה,
והיה צריך להיות זה שנדבק לקארול.
מצד שני, הוא כ"כ חלש התקפית, שזה מקזז את היכולת ההגנתית שלו, ולא מאפשר לשתף אותו להרבה דקות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], omerk ו־8 אורחים